Orcaboy (32/184/73)

– Olomoucký kraj » Olomouc
Latexová dovolená
Léto bylo v plném proudu a já s přítelem jsme se těšili na společnou dovolenou strávenou u moře ve slunečné Itálii. Sice představa, že spalujícímu vedru, které v té době zachvátilo Česko, patrně neunikneme, nás příliš netrápila, ale byla to skutečnost, se kterou se muselo přinejmenším počítat.

Již v dubnu jsme si objednali u jedné cestovní kanceláře pobytový zájezd u pobřeží Jadranu na Palmové rivieře v Itálii. Nebyli jsme nijak nároční, a proto jsme se spokojili s kempovým ubytováním ve stanu s dokoupenou polopenzí a dopravou autobusem přímo na místo. Tohle nám vyhovovalo, protože jsme se nemuseli o nic starat. Jednalo se o desetidenní pobyt v obrovském kempu bezprostředně sousedícím s pláží.

S přítelem jsem měl velmi krásný a naplňující vztah. Byl velmi tolerantní vůči všem mým sexuálním touhám. Velice rád poslouchal, jaké jsou mé nejintimnější fantazie a posléze mi je také i ochotně umožňoval prožít. V soukromí jsme si velmi rozuměli a já jsem mu za to byl opravdu vděčný. Často jsem se dobrovolně stylizoval do submisivní role a nechával jsem se jím ovládat. Byl jsem jeho hračkou, se kterou si mohl pohrát. Byl jsem mu vždy k dispozici a rád plnil i jeho přání. Věděl, že strašně zbožňuju jeho nepředvídatelné zvraty a rád toho i zneužíval, aby mě trochu potrápil.

Již jsme odpočítávali dny do našeho odjezdu do zahraničí. Ještě den před odjezdem jsme dokupovali poslední nezbytnosti a balili je do cestovních zavazadel. Neústupně jsem prosazoval, abych ještě přibalil i pár hraček na společné chvíle. Příteli jsem vysvětlil, že mu chci dopřát skutečnou dovolenou a volnost v tom, co by si rád se mnou dělal. Zavazadlo tedy mimojiné zahrnovalo celotělový latexový catsuit, latexové prstové ponožky, latexové rukavice a pro absolutní pocit oddanosti i latexovou masku opatřenou pouhými nosními dírkami. Věděl jsem, že přítel má rád, když mu nemohu nijak vzdorovat a zároveň netuším, co se bude dít. Přidal jsem ještě pár dalších věcí, například široký kožený obojek, anální kolík a ocelová pouta. Samotného mě překvapilo, kolik místa ve vlastním zavazadle tyto věci zabírají, ale odmítal jsem je nechat doma. Úhledně a opatrně jsem je složil do bublinkové folie, aby se cestou nepoškodily a uzamkl zavazadlo. Přítel věděl, že mi na tom hodně záleží, a tak ani příliš nenamítal.

Druhý den jsme se již dostavili na odjezdové místo dálkového autobusu. Každý z nás vláčel asi dvacetikilové zavazadlo a malý příruční batoh s jídlem na cestu. Autobus cestovní kanceláře přijel načas a po naložení našich zavazadel jsme mohli usednout do sedadel. Složení účastníků bylo velmi různorodé, avšak na každém z nich bylo vidět, že se nesmírně těší na pár dní strávených mimo republiku. Ačkoliv jsme tvořili poněkud netypický pár, snažili jsme se nevybočovat ze zažitých konvencí, protože ani my jsme neměli v plánu si kazit dovolenou nějakými hádkami o našich vzájemných preferencích. Sice jsme cítili, že občas se na nás někdo dlouze zadíval a něco tiše zašpital, ale snažili jsme to ignorovat.

Po čtrnáctihodinové cestě jsme konečně dorazili do naší cílové destinace. Bylo právě kolem půl osmé ráno a my byli rádi, že ještě nezačalo to pravé horko. Vyzvedli jsme si svá zavazadla a zjistili si, který stan patří právě nám. Delegátka nás nasměrovala až na opačný konec kempu, protože jsme byli jen dva a rodinné stany by byly pro nás příliš velké. Naštěstí náš stan byl umístěn pod stromy, takže jsme byli chráněni před Sluncem po celý den.

Po krátkém zabydlení a vybalení zavazadel jsme šli na snídani do kempové restaurace. Při zpáteční cestě jsme si prohlédli, jak vypadají místní sprchy a toalety. Jen v pánském oddělení bylo na třicet kabinek sprch s teplou vodou. Takový luxus jsme ani nečekali. První dojem byl tedy velmi dobrý.

Jen co jsme se vrátili ke stanu, vybalili jsme další věci z kufrů a šli se podívat na pláž. Ta byla hned vedle přes hlavní cestu. Přešli jsme jí a kochali se pohledem na daleký obzor. Bylo jasno a voda byla průzračně čistá. Pláž totiž nebyla tvořena pískem, ale jemnými oblázky. Posbírali jsme pár mušlí, které vyplavilo moře, a smočili ve vodě nohy. Pokračovali jsme podél pobřeží až do centra města, abychom zjistili, kde lze dobře nakoupit a jaké jsou kde dobré restaurace. Na poledne jsme se chtěli zase vrátit do kempu, protože to právě začala ta nejhorší výheň a stejně kvůli místní siestě byla většina obchodů zavřená. Neodolali jsme vyzkoušet i místní zmrzlinu.

Po návratu do kempu jsme si trochu uklidili okolí stanu. Vytáhli jsme židle pod slunečník a nachystali věci na odpolední koupání, až ta výheň trochu opadne. Já jsem si zároveň vybalil z bublinkové fólie své hračky, které při letmém pohledu patrně neutrpěly žádnou újmu. Nechtěli jsme to s přítelem vytahovat ihned po příjezdu, na to bylo ještě dost času. Vzhledem k tomu, že jsme po cestě příliš nespali, každý jsme si museli trochu odpočinout. Krátký spánek nám oběma opravdu pomohl. Probudili jsme se asi kolem páté hodiny a rozhodli se jít vykoupat do moře. Převlékli jsme se tedy do plavek.

Když jsem uviděl svého přítele před sebou nahého, okamžitě mě pohled na jeho penis vzrušil a naběhla mi erekce. On si mě všimnul a naběhla erekce jemu. V té chvíli jsme tam stáli oba dva nazí. Já jsem k němu přistoupil, položil svůj penis na ten jeho a vzal oba dva do své dlaně. Začal jsem je mírně proti sobě honit, zatímco jsme se společně líbali. Avšak tato chvilka netrvala dlouho, protože jsme chtěli jít k vodě. Natáhli jsme si plavky, popadli jsme nachystané věci a vyrazili na pláž. Ta byla obsazená jen tak na půl, protože na konci kempu již tolik návštěvníků nepobývalo. Nechtěli jsme v cizí zemi vzbuzovat nějaké nepřívětivé emoce, a proto jsme vzájemných intimností ve vodě raději upustili. Samozřejmě, že jsme se dlaněmi vzájemně dotýkali toho druhého, avšak raději dál ve vodě, aby to nebylo příliš nápadné.

Až jsme si ve vodě zablbli, tak jsme se vrátili zpátky do stanu. Byla doba akorát na večeři. Po jídle jsme šli společně prozkoumat historické centrum města s přilehlými obchody a restauracemi. Okna byla ozdobena červenými květinami a u vchodů do kamenných domů rostly oleandry. Nakoupili jsme si nějaké potraviny a cestou zpátky jsme to vzali po promenádě s palmami, kde na každém rohu stál všemožný umělec, hudebník nebo prodejce mušlí a jiných zaručeně místních suvenýrů.

Ráno jsme si poněkud přivstali a spěchali, abychom ještě před snídaní uviděli rybí trh. Nic jsme si nekoupili, jen trochu čerstvého ovoce a nějaké fíky od místního obchodníka. Po snídani jsme si zapůjčili kola a vyrazili do nedalekého města na projížďku. Dalo se tam dostat i vlakem, ale kolo bylo pohodlnější. Udělali jsme spoustu společných fotografií před těmi nevýznamnějšími pamětihodnostmi. Prohlídku jsme zakončili návštěvou muzea místní keramiky a bývalé vojenské tvrze. Odeslali jsme zároveň několik pohlednic raději nyní, aby přišly ještě před naším návratem. V podvečer jsme se vrátili do kempu a zašli si na večeři.

Po jídle a na cestě zpátky ke stanu přítel poznamenal, že by se chtěl jít vykoupat bez plavek. Sice jeho myšlenka zanechat plavky ve stanu, přejít kemp celí nazí, projít brankou a přejít silnici až na pláž mne příliš neuchválila, ale bylo to jeho přání. Raději jsem chtěl sundat plavky až na pláži. Alespoň jsem si ale vymínil, že půjdeme, až se trochu setmí a pláž bude opuštěná.

Přítel se neustále ptal, jestli už teda můžeme. Okolo desáté večer jsem mu již nedokázal vzdorovat a souhlasil. On byl okamžitě nahý a čekal na mě. Trochu jsem se loudal, protože se mi moc nechtělo. Vysvlékl jsem se donaha i včetně bot a nabídl se, že vezmu deku. Přítel protestoval, že ne, že deku vezme on, abych si ji kolem sebe náhodou neomotal. Vyšel jsem před stan zcela nahý. Trochu mě zabolela chodidla, protože jsem šlápl na nějaký úlomek borovicové šišky. Byl jsem venku už dobré tři minuty a teď se zase pro jistotu loudal on. Patrně mě tam nechal takhle schválně čekat, aby mě trochu znejistil.

Nakonec vyšel před stan, samozřejmě taky zcela nahý i bez bot a v ruce držel srolovanou deku. Optal jsem se, proč nebereme ručníky. Prý to zmákneme bez nich. Zamknuli jsme stan a pomalu vyrazili přes kemp. Občas se na nás koukl nějaký cizí turista, co seděl venku a koukal do tabletu nebo na televizi. Začal jsem se cítit trochu trapně a zase mi nabíhala erekce, ale snažil jsem se to zakrýt.

Prošli jsme brankou, přešli silnici, a jak se dalo očekávat, pláž byla prázdná. Naštěstí kolem cesty nebylo žádné pouliční osvětlení, takže jsme měli soukromí. Rozložili jsme deku na zem a já si mohl už trochu oddechnout. Přítel se mě na nic neptal, chytil mě za ruku a vláčel mě k vodě. Voda byla již markantně chladnější, ale vlezli jsme do ní a nechali o sebe bičovat příliv.

Přítel vymyslel, že je náramně zábavné se mnou bojovat a shazovat mě do vody. Avšak já jsem se jen tak nedal a párkrát se mi podařilo shodit do vody jeho. Když zjistil, že to se mnou nepůjde tak snadno, zkoušel na mě různé chvaty. Nejprve mi zkoušel nasazovat kravatu, ale z toho jsem se vždycky dokázal dostat.

Co však bylo velmi účinné, tak protáhl své ruce pod mým podpaždím a propletl své prsty za mým zátylkem. Tímto mě dokázal naprosto odzbrojit a zároveň jsem cítil, jak mi do zad naráží jeho ztopořený penis. Chvíli jsme ještě blbnuli ve vodě, ale po chvilce se vrátili na deku. Posadili jsme se a v dálce pozorovali osvětlenou výletní loď, která jako jediná věc na hladině způsobovala nějaký odraz. Na pláži stále nikdo nebyl.

Podívali jsme se na sebe a začali se pomalinku líbat. Nabídl jsem mu, že ho udělám pusou. On řekl, že nechce, že by byl raději, kdybychom si to užili oba dva. A tak jsem si lehl na záda a přítel se otočil obráceně ve smyslu pozice 69. Přisadil mi svůj penis k tváři. Popadl jsem ho rukou. Cítil jsem, jak je pevný a prokrvený. Pomalu jsem si ho začal vkládat do pusy. Když jsem ho měl dostatečně hluboko, přítel se blíže nahnul nad můj penis a strčil si ho do pusy. Oba dva jsme začali vzájemně tomu druhému dělat orál. Přítel začal postupně zvyšovat frekvenci a hloubku masáže. Vzhledem k tomu, že jsem byl vespod, neměl jsem možnost se příliš pohybovat, případně cokoliv říct. Mně to však docela vyhovovalo. Mohli jsme si takhle hrát asi dvacet minut. Vůbec jsme nevnímali plynutí času, občas projelo nějaké auto nebo někdo prošel opodál po chodníku.

Lehli jsme si poté vedle sebe na deku a pozorovali mihotání hvězd a vzdálené odrazy světel na hladině.

Přítel namítl, že by chtěl ještě sex. Tak jsem mu to chvilku ještě dělal pusou, abych ho mírně vzrušil. Potom jsem se k němu otočil zády a lehce pokrčil nohy. On se ke mně pomalu přisunul a začal mi pronikat svým ztopořeným penisem do zadku. Dělal to velmi opatrně, protože jsme zrovna neměli žádný lubrikant. Když jsem ho ucítil uvnitř celého, přítel začal pomalu přirážet. Snažil jsem se nevydávat příliš hlasité zvuky, abych nás neprozradil. Vnímal jsem každý jeho pohyb, každý průnik. Po chvilce začal silněji a já ucítil stahy jeho pánevního svalstva. Bylo mi jasné, že se právě udělal. Vytáhl mi ho ze zadku, políbil mě a poděkoval mi.

Zvedli jsme deku, vyprášili ji a svépomocí ji složili. Zamířili jsme zpátky do kempu. Ten byl již docela vylidněný, protože bylo už dosti po půlnoci, takže mi ani nevadilo, že jdu nahý. Ve stanu jsem se oblékl a zamířil do sprch, abych tu sůl z mořské vody smysl.

Ráno jsme si mohli trochu přispat, protože v noci jsme trochu ponocovali. Dopoledne jsme si zašli ještě do přístavu a dokoupili nějaké jídlo. Prošli jsme si místní promenádu a poté vystoupali až na věž kostela, která poskytovala nádherný výhled na moře i na olivové háje. Odpoledne jsme si zaplatili jeden fakultativní výlet smluvený přes delegátku a tedy návštěvu hlavního města provincie s návštěvou hradu ze 7. století doprovázené ochutnávkou místních specialit. Vrátili jsme se až večer a vzhledem k tomu, že jsme neměli hlad, zabalili jsme si večeři s sebou a dali si ji ve stanu do lednice. V noci byla v kempu ještě jakási párty, ale to nás jinak nelákalo, protože jsme byli utahaní z celého dne.

Další den bylo větrno a chladněji než předchozí den. Na koupání to tentokrát moc nebylo. Podotkl jsem, že dneska bych si rád vytáhl svůj latex a trochu si v něm zase zablbnul já. Přítel souhlasil, že večer určitě něco vymyslí. Toho dne jsme se šli podívat k nedalekému majáku a poté do kasina v moři, které bylo postavené na kůlech několik metrů nad vodou a dalo se k němu dostat jen po molu. Zároveň jsme si nakoupili nějaký olivový olej a středomořská vína jako suvenýry domů. Dále jsme navštívili ještě informační centrum, kde jsme nabrali letáčky, co lze ještě v oblasti navštívit.

Po obědě jsme si zapůjčili míč a šli si zahrát basketbal a potom ještě tenis. Myslím, že mě chtěl záměrně utahat, zatímco přemýšlel, co se mnou večer provede. Zašli jsme si na večeři a přítel ještě přiobjednal láhev silného bílého vína, abychom se trochu uvolnili. Po jídle jsme se vrátili do stanu a každý jsme si dali ještě dvě plechovky místního piva.

Mohlo být kolem osmé hodiny večer. Řekl jsem mu, že bych si rád vzal latex do sprch, kde bychom měli maximální soukromí a on by si se mnou mohl pohrát. Řekl mi, ať si nachystám, co potřebuji a až budu chtít, můžeme jít. Vzal jsem si igelitovou tašku a do ní jsem dal černý latexový catsuit, latexové prstové ponožky, latexové rukavice, masku, obojek, několik kondomů a lubrikant. Převlékl jsem se jen do plavek a obul si sandály. Přidal jsem ještě jeden ručník a sprchový gel se šamponem. Pobídl jsem přítele, že můžeme vyrazit. On se také převlékl do plavek. Zamkli jsme stan a vyrazili směrem ke sprchám.

Ty byly vzdálené asi 250 m daleko od našeho stanu. Už cestou jsem se cítil velmi vzrušený, protože jsem věděl, že tuto chvilku si parádně užijeme. Přišli jsme do sprch a záměrně jsme si vybrali tu nejvzdálenější kabinku, která byla přímo u zdi. Vešli jsme oba dva dovnitř sprchovací kabinky a zavřeli za sebou dveře. Na věšák jsem pověsil tašku a vyzul si boty. Položil jsem je vedle pod dveře. Přes jeho plavky již byla vidět jasná silueta erekce. Přítel se také vyzul a sundal si plavky. Já jsem si je sundal taky a společně jsme je pověsili na háček, kde už visela taška. Vytáhli jsme si sprchový gel a šampon. Pustili jsme na sebe tekoucí vodou a trochu jsme se navlhčili. Vzájemně jsme se umyli sprchovým gelem a střídavě se pod tekoucí vodou líbali. Bylo nám tam opravdu dobře.

Přítel se nabídl, že nejdříve začne on. Klekl si na kolena a vložil si můj penis do pusy. Začal pomaličku a postupně šel hlouběji a hlouběji. Bylo vidět, že vůbec nechce spěchat. To, co se mnou prováděl, bylo naprosto úžasné. A navíc ta tekoucí voda tvořila takovou uvolňující atmosféru. Poté přestal, protože mě nechtěl udělat. Poklekl jsem já. Zavřel jsem oči a vnímal tu tekoucí vodou po svém těle. Otevřel jsem pusu a vložil si jeho penis do pusy. Začal jsem si ho pomaličku vychutnávat. Pomalu. Poslouchal jsem jeho zvuky, jak si to užívá. Nepřestával jsem, protože i já jsem si to užíval. Cítil jsem jeho tvrdý žalud, jak mi naráží do jazyka.

Pohladil mne a zeptal se, jestli se mi to líbí. Avšak cokoliv říct bylo velmi problematické, když jsem měl hluboko v puse jeho penis.

Chvíli to vzal do svých rukou. Položil mi dlaně na hlavu a sám si určoval hloubku průniku svého penisu do mého krku. Zároveň mi na moment přirazil pusu až přímo k jeho varlatům a chvíli mě nechal, abych vydržel se zadrženým dechem. Když mě pustil, konečně jsem se mohl nadýchnout. Bylo na čase se začít oblékat do latexu.

Nejprve jsem vytáhl z tašky ručník, abych se pořádně vysušil, aby šlo latex snadněji oblékat. Když jsem zkoumal obsah tašky, uvědomil jsem si, že jsem si zapomněl přibalit anální kolík, a tak jsem přítele pro něj vyslal. Zatím jsem se měl obléci do latexu, než se vrátí. Vyřídil jsem mu, že až se bude vracet, musí třikrát zaklepat. On vyšel ven a já opět zavřel dveře. Vytáhl jsem nejprve z tašky černé latexové prstové ponožky. Pasovaly krásně na moji nohu, takže se velmi dobře oblékaly. Až jsem je měl na sobě, vytáhl jsem si celotělový latexový catsuit. Byl to oblek udělaný přímo na míru, protože jsem chtěl, aby dobře přiléhal a způsoboval pocit druhé kůže. Byl speciálně upravený tak, že byl opatřen samostatným zipem v rozkroku a zipem na zádech. Postupně jsem si shrnul gumové nohavice a vložil do nich svá latexová chodidla. Pomalu jsem si vyhrnoval latex až nad kolena a vyhlazoval veškeré nerovnosti nebo přehyby. Následně jsem si ho vytáhl až k pasu.

Nyní přišly na řadu gumové rukávy. Ty šly již trochu hůře, ale s trochou úsilí jsem to také zvládl. Nemusel jsem nikam spěchat, času jsem měl spoustu. Když jsem si vytáhl zadní zip až ke krku, párkrát jsem si ještě dřepl, abych se ujistil, že nic nikde netáhne. Z tašky jsem vytáhl gumové rukavice. Trochu jsem vyroloval rukávy, nasadil si černé latexové rukavice a ty poté překryl opět gumovými rukávy od catsuitu.

Jako další jsem z tašky vytáhl černou celouzavřenou latexovou masku, která byla opatřena pouze nosními dírkami pro dýchání. Na chvilku jsem si přivoněl. Okamžitě mi naskočila husí kůže a mírná erekce. Nasadil jsem si ji na hlavu, a když jsem se ujistil, že jsou nosní dírky na tom správném místě, zipem na zadní straně masky jsem sjel až ke krku.

V tom momentě mé dýchání bylo omezeno pouze na dýchání nosem. Maska zároveň znemožňovala cokoliv vidět nebo říct. I sluch byl velmi omezen. Miloval jsem tuto smyslovou deprivaci. Ihned mi naskočila erekce. Trochu jsem se začal v latexu potit a oblek se přisál k pokožce ještě těsněji.

Nyní jsem tam stál uzavřený v latexu od hlavy až patě. Nezůstávala jediná část, která by nebyla pokrytá černým latexem. Z tašky jsem pohmatem vytáhl kožený obojek. Uvolnil jsem přezku. Dal jsem si ho kolem krku a pořádně přitáhl, abych měl na paměti, kdo mě vlastně nyní ovládá. Obojek jsem ještě zajistil malým visacím zámečkem, abych si ho nemohl svévolně sundat. Nyní jsem byl hračkou svého pána. Čekal jsem, než se přítel vrátí.

Zanedlouho jsem zaslechl třikrát zaklepání. Chvíli mi trvalo, než se mi podařilo nahmatat kliku a zámek na dveřích. Mezitím jsem opět zaslechl tři zaklepání s tím, že si mám pohnout. Snažil jsem se něco říct na svoji obranu, ale byl jsem ze sebe schopen vydat jen nějakou nesrozumitelnou hlásku. Přítel vešel dovnitř. Zaslechl jsem jeho údiv a ucítil jsem jeho pohlazení do mé gumové hlavě.

Zavřel za sebou dveře a odložil si něco do tašky. Posunul si mě pod sprchu a pustil vodu. Byl to naprosto úžasný zážitek, protože kapky pleskající o latexový povrch vydávaly podobné zvuky, jako když déšť padá na plachtu nebo na deštník. Byl to velmi relaxační pocit, i když jsem musel dávat pozor, abych nosními dírkami nevdechl nějakou vodu.

Přítel mě dobrých pět minut hladil po celém gumovém těle. Po chvilce mi rozepnul zip v rozkroku a vytáhl ven napřímený penis, chvíli ho honil v ruce a pozoroval, jak naříkám. Pak si ho dal do pusy. To bylo naprosto famózní. Měl jsem problém se vůbec udržet na nohou. Odváděl úžasnou práci. Zvýšil se mi srdeční tep a začal jsem i častěji dýchat, byl jsem už na pokraji vyvrcholení. Avšak těsně před ním, přestal.

Objal mne a začal pleskat svým penisem do mého penisu. Pak ten můj uchopil a strčil ho zpátky pod latexový oblek. Zip v rozkroku otevřel na druhé straně a mně bylo jasné, co přijde. Otočil jsem se k němu zády.

Chytl do tašky a vytáhl lubrikant. Namazal si ho trochu na ruce a prsty mi ho vtíral dovnitř. Dále si trochu namazal svůj penis. Lubrikant vrátil do tašky a ještě něco z ní vytáhl. Nevěděl jsem, co by to mohlo být. Ale za několik vteřin mi to bylo jasné. Byla to ocelová pouta, jimiž mi okamžitě spoutal ruce za záda. Chvíli jsem vzdoroval, protože tohle v plánu přeci nebylo, ale nemohl jsem proti tomu cokoliv udělat.

Položil své dlaně na má ramena a dal mi pokyn k tomu, abych se předklonil. Já tak udělal a vzápětí jsem ucítil, jak se mi roztahují půlky a jeho penis mi vniká hluboko do análu. S lubrikantem to šlo velmi snadně. Jeho přírazy byly docela silné. Trochu jsem naříkal, ale přes latexovou membránu kryjící má ústa a přes tekoucí vodu nemohlo být cokoliv slyšet.

Hrál si tam se mnou dobrých třicet minut, než jsem ucítil pulzování jeho penisu. Až se udělal, vytáhl si ho ven. Už jsem se chtěl narovnat, ale dostal jsem pokyn, ať ještě zůstanu v předhybu. Z tašky vytáhl anální kolík. Pokryl ho lubrikantem a strčil mi ho do zadku. Když se ubezpečil, že je pevně na místě, zapnul zip v rozkroku, aby kolík sám nevypadl.

Otočil si mne čelem k sobě a pochválil mne. Zároveň mi uvolnil pouta na jednom zápěstí. Než jsem se ale dokázal vzpamatovat, zvedl mi ruce, provlékl pouta jakýmsi kovovým madlem, které trčelo ze zdi těsně pod sprchovou hlavicí, a opět mi zápěstí uzamknul. V tom momentě jsem tam stál se spoutanýma rukama nad hlavou a nebyla žádná šance, jak bych se z toho sám dostal. Zároveň mi po celém těle tekla voda, protože jsem měl sprchu přímo nad sebou.

Přítel mi oznámil, že mě tu takhle nechá přes noc. Já jsem se snažil protestovat, ale absolutně bez úspěchu. Bylo slyšet, jak dává do tašky lubrikant, ručník, šampon se sprchovým gelem, moje plavky a boty, ve kterých jsem do sprchy přišel. Když byl na odchodu, oznámil mi, že abych se nemusel bát, tak je schopen uzamknout kabinku zvenku, aby se ke mně nikdo nedobýval. Otevřel dveře a vyšel ven. Vzápětí je zavřel a bylo slyšet, jak se zacvakl zámek v kabince. Následně třikrát zaklepal na dveře a odešel.

Já nyní zůstal v kabince sám. Snažil jsem se z pout dostat, ale bylo to nemožné. Nedokázal jsem se ani otočit, byl jsem uvězněn v této nepříjemné poloze. Zároveň jsem cítil anální kolík.

Trochu jsem se bál, aby mě tu takhle neobjevila třeba uklízečka, protože úklid sprch byl prováděný zpravidla v noci. Neměl jsem vůbec tušení o tom, kolik je hodin. Nezbývalo nic jiného, než to nějak přečkat. Bohužel nedokázal jsem najít jinou zábavu v této situaci než zaměstnat mysl meditací. Je pravda, že erekce to trochu rušila, ale bylo to jediné, co mě dokázalo na několik hodin zaměstnat. Snažil jsem zpomalit dýchání a nemyslet na nic.

Je pravda, že v určité fázi jsem dosáhl stavu, kdy díky smyslovému omezení mě absolutně netrápilo, co se děje venku. Byl jsem uzavřen v těsné gumové membráně. Byl to jakýsi vnitřní svět. Chvíli jsem prožíval pocity, jak kdybych byl zdrogovaný, možná to ještě dozníval zbytkový alkohol, ale měl jsem různě barevné abstraktní představy. Z mé meditace mne ale probudil jakýsi hluk.

Zvedl jsem hlavu a zaposlouchal jsem se, abych odhadl, co se děje. Slyšel jsem, jak si někdo ve sprše píská. Byl to avšak ženský hlas. Ihned mě napadlo, že to musí být uklízečka. Tiše jsem stál a nevydával žádné zvuky. Naráz jsem ucítil, jak se mi chodidla oplachují proudem vody. Došlo mi, že uklízečka zrovna čistí kabinku vedle. Pak vyšla ven a zabouchala na mé dveře. Měl jsem strach, co se bude dít. Zkusila za kliku, ale bylo naštěstí zamčeno. Věděl jsem, že má ten kus ohnutého kovu, kterým může otevřít dveře. Opět zabouchala na dveře a řekla něco italsky. Bohužel jsem jí nerozuměl a z intonace to vyznělo jako otázka. Stál jsem potichu a ani se nesnažil odpovědět. Opět zabouchala na dveře a zeptala se mě na to stejné, co předtím. Snažil jsem se jí něco říct, ale ve finále to mohlo vyznít jako „Mmmhmhmmhh.“. Byl jsem v naprosto beznadějné situaci, oblečený celý v latexu se spoutanýma rukama a navíc s maskou, která mi zabraňovala cokoliv vidět nebo i jakkoliv promluvit.

Bylo chvíli ticho a já si myslel, že otevře tím paklíčem. Uslyšel jsem, jak začala nadávat. Strčila hadici pode dveře a začala mi ostříkávat nohy a lýtka. Patrně se mi chtěla pomstít, že jsem jí neuvolnil sprchu nebo že se sprchuji v nevhodnou dobu, a tak strčila hadici ještě nade dveřmi a začala na mě stříkat i shoda. Voda mi tímto ale stříkala přímo na tvář a já měl problém se vůbec nadýchnout. V tom momentě jsem pochopil, jak se musí cítit vězni, na kterých je uplatňován waterboarding.

Sundala hadici, hlasitě se zasmála, zabouchala znova na dveře a odešla. Neskutečně jsem si oddechl, že odešla. Krve by se ve mně nedořezal. Už jsem si představoval, že odemkne dveře a bude pikantní situace na světě. Nedokázal jsem si představit, jak bych to vysvětloval doma, natož v cizí zemi. Hluboce jsem si ještě jednou oddechl. Srdce mi bušilo. Nezbývalo než trpělivě očekávat, až se mi přítel vrátí.

Po další dlouhé době jsem uslyšel třikrát zabouchání na dveře od kabinky. Zprvu mě ihned napadlo, že se zase vrátila uklízečka, a že tentokrát nebude mít trpělivost. Avšak dveře se okamžitě otevřely a já zaslechl češtinu. Přítel se pro mě vrátil. Zeptal se mě, jak jsem se měl, že mě prý dlouho neviděl. Já jsem jenom dlouze povzdechl a pokýval hlavou. Odemkl mi pouta na jednom ze zápěstí a já mohl konečně dát ruce dolů, už mě značně bolely. Přítel zastavil tekoucí vodu a vytáhl ručník. Začal latexový oblek utírat ručníkem.

Když si mě otočil, opět jsem uslyšel zacvaknutí pout za zády. Snažil jsem protestovat, ale bohužel bez úspěchu. Obul mi přinesené sandály. Snad si vážně nemyslel, že se budu takhle producírovat v latexu po kempu. K malému kovovému kroužku na obojku připevnil malý provázek a naráz mi došlo, že to opravdu myslí vážně. Otevřel dveře od sprchy a taháním za provázek mi dával pokyny, kam mám jít.

Vyšli jsme ven, já ucítil závan chladného vzduchu a zároveň Slunce opírající se o černý latex. Pokračovali jsme po cestě mezi chatkami. Vůbec jsem netušil, kam jdu. Po chvíli jsme se na cestě zastavili a můj přítel se dal s někým do řeči. Začal jsem se cítit trapně. Opět mi naběhla erekce. Mluvili spolu anglicky, ale přes silnou vrstvu gumy jsem jim nerozuměl. V tom momentě jsem ucítil, jak se mi rozepnul zip v rozkroku a přítel mi vytáhl penis ven. A začal ho mírně honit. Trvalo to necelých deset vteřin. Přítel se společně se mnou a s kolemjdoucím patrně nechal vyfotit.

Přítel mi následně odvázal provázek z obojku a rozloučil se s kolemjdoucím. Vzápětí mě ale chytl za penis a začal mě za něj tahat jako předtím za vodítko. Byl jsem absolutně v jeho moci. Tímto způsobem mne vláčel zbytkem kempu a pokračovali jsme dál až k našemu stanu.

Přítel mě nasměroval dovnitř a usadil mne na posteli. Nevěděl jsem, co se bude dít, avšak zanedlouho jsem ucítit. Rozepnul zip na zadku a ustavil si mne do správné polohy. Nasadil si na penis kondom. Vytáhl mi anální kolík a místo něj tam vrazil tu svoji chloubu. Dosti jsem naříkal, protože to už tak bylo trochu nepříjemné. Začal jsem se v latexu docela významně potit. Cítil jsem, že mi pot stéká uvnitř obleku po zádech směrem k hlavě, protože tu jsem měl opřenou o matraci. Měl jsem s tím trochu problém, protože jak se kapalina hromadila v masce, dýchání bylo obtížnější. Nekompromisně přirážel.

V momentě, kdy se už udělal, otočil si mne na záda. Rozepnul mi zip v rozkroku a vytáhl mi ven penis. Řekl mi, že mi to teďka oplatí. Strčil si ho do pusy a začal ho pomalu masírovat jazykem. Když byl pořádně tvrdý, navlékl mi na něj kondom. Chytil ho silně do ruky a sedl si na můj rozkrok. Trochu se nadzvedl a začal si můj penis strkat do zadku. Nakonec si na něj nasedl naplno a začal na něm rajtovat.

Občas se ke mně nahnul a prsty mi zacpal nosní dírky na masce. Líbilo se mu, jak chvilkově bojuji o vzduch. Ze začátku byl pomalejší, abych si to pořádně vychutnal. Poté začal přidávat. Tentokrát mě ale nechal udělat. Až jsem byl hotovej, konečně mi odemkl pouta. Čekal jsem, až mi sundá obojek. Odstranil visací zámek a já si sundal obojek. Hodil jsem ho na postel a ihned nahmatal zip na týlu masky. Vyjel jsem s jezdcem až nahoru a pomalu sundával masku. Potem se mi úplně přilepila k tváři. Hodil jsem ji vedle obojku a lehl si na postel. Konečně jsem se mohl pořádně nadýchnout. Přítel mi vzápětí pomohl se z latexu dostat. Matrace byla celá promáčená od potu kapajícího z obleku. Když jsem si sundal i gumové rukavice a prstové ponožky, spadl jsem z celkového vyčerpání na postel.

Přítel si lehl vedle mě a políbil mě. Ihned se mě zeptal, jestli to splnilo má očekávání. Podíval jsem se na něj a popsal jsem mu situaci s uklízečkou. On se mi hlasitě vysmál, a řekl, že jsem měl štěstí. Kdybych v tu chvíli, co stála venku, kopnul do dveří, možná by vešla dovnitř a mohl jsem si prý užít ještě s ní. Řekl jsem mu, že je náramně vtipnej. Bylo půl páté ráno a já jsem byl rád, že si můžu chvilku zdřímnout, protože jsem celou noc probdil. Říkal, že mi přinese za odměnu snídani, a že mě nebude do oběda rušit.

Po obědě, až jsem si odpočinul, šli jsme se společně na pláž vykoupat. Trochu jsem chtěl chytit bronz, a tak jsem spíše ležel na pláži, zatímco přítel se čvachtal ve vodě. Je pravda, že jsem se trochu možná spálil od sluníčka, ale bylo mi to jedno. Navečer jsme si zašli opět do městečka na nějaké hudební představení, které bylo připraveno na náměstí. Dokonce jsme tam potkali také jeden mladý pár z Česka a dali jsme se s nimi trochu do řeči. Byl to skutečný zážitek zaposlouchat se do tónů středomořské muziky. Při návratu do kempu jsme si ještě sedli na přilehlé vlnolamy u pobřeží a pozorovali mořský příboj. V noci jsem šel ještě s latexovými věcmi do sprchy, abych je pořádně vyšamponoval a umyl od potu.

Byl sedmý den naší dovolené. Ráno jsme si přivstali, abychom stihli ranní svítání nad mořem. Byl to romantický okamžik. Udělali jsme pár fotek a posbírali ještě nějaké mušle. Pak jsme si ještě ráno před snídaní trochu zaběhali po pláži k přístavu a zpátky. Po jídle jsme šli do kempového bazénu se sladkou vodou, kde byl i malý tobogán. Sice to již nebyla zábava naší věkové kategorie, ale náramně jsme si to užili. Vstup ani nebyl až tak drahý. Docela rychle nám vyhládlo, a tak jsme se vrátili do stanu a dali si nějaké jídlo. Odpoledne jsme si opět zapůjčili jízdní kola a jeli prozkoumat okolí letoviska na opačnou stranu. Terén byl značně hornatější. Byl tvořen strmými útesy, na kterých rostly kaktusy. Projeli jsme několik vesniček, ale všeho všudy jsme viděli pouze rustikální architekturu italského venkova. Potulní psi odpočívali ve stínu a na střechách domů se sušila rajčata. Slunce dosti pálilo a my se raději vrátili zpátky do kempu.

Večer jsme byli dosti utahaní, a proto se nám už nikam nechtělo. Rozhodli jsme se, že si trochu zablbneme ve sprchách. Vešli jsme do naší oblíbené kabinky a okamžitě si sundali plavky. Pustili jsme vodu, abychom vytvořili trochu intimní atmosféru. Voda nám pomalu stékala po tělech a vzájemně jsme se hladili a líbali. Otočil jsem si svého přítele zády k sobě a přitiskl jsem se k němu. Začal jsem si třít svůj penis o jeho záda, líbal jsem ho po krku a za ušima, zatímco jsem mu to dělal rukou. Klekl jsem si poté na zem, zády a hlavou jsem se opřel o zeď. Přítel strčil svůj penis do mé pusy. Rozpřáhl dlaně, opřel se jimi o kachličky a zasouval mi svůj penis do krku. Líbilo se mi, jak mi do pusy naráží jeho varlata. Zanedlouho jsme se vystřídali. Já jsem stál a on zase klečel. Bylo vidět, že si to vychutnává.

V jednom momentě mě chytil za zadek a přirazil si můj penis ještě hlouběji do pusy. Snažil jsem se mu ho vytáhnout, ale on to dělal schválně a nechtěl pustit. Začal se mi s penisem v puse smát a trochu mě začal jen tak zlehka do něj kousat. Když už nedokázal zadržet dech, vytáhl si ho ven.

Když už jsme byli od tekoucí vody celí rozmáčení, přítel si opět oblékl plavky a obul se. Avšak zachoval se v tom momentě velmi zákeřně, sebral mi plavky a vyběhl s nimi ze sprchy ven. Plavky byly to jediné oblečení, ve kterém jsem do sprchy přišel. Vůbec jsem to nečekal, avšak nyní jsem zůstal ve sprše úplně nahý. Došlo mi, že s nimi utekl až do našeho stanu. Nezbývalo, než si obout sandály a v tomto stavu se vrátit zpátky. Cítit jsem se velmi trapně, jak jsem procházel mezi chatkami a stany nahý, hlavně když jsem potkával rekreanty, kteří se vraceli od moře. V momentě, co jsem vešel do našeho stanu, okamžitě jsem přítele pokáral, že to vtipné opravdu nebylo. Zalehli jsme vedle sebe a vzápětí usnuli.

Další den mě přítel probudil do krásného slunečného dne krátkým orálem. Bylo to příjemný start rána. Po snídani jsme si zašli do města dokoupit pár suvenýrů a okusit další místní speciality. Bylo trochu větrno a při pohledu na windsurfery nám přišlo, že to chceme taky. Bylo to sice trošku dražší, ale chtěli jsme to vyzkoušet. Oblékli jsme si těsné neopreny a zapůjčili surfy s plachtou. Nikdy jsem na tom nestál, ale snažil jsem se to naučit. Příteli to šlo lépe, i když byl taktéž jen začátečník. Dvě hodiny rychle utekly a náramně jsme si je užili.

Odpoledne se ve městě konaly trhy, a tak jsme se tam šli podívat. Ve stáncích se prodávaly jak místní speciality – sýry, naložené olivy, vína a všemožné odrůdy rajčat a paprik, tak i koření, řezbářské výtvory, keramika a různé oblečení. Z každého rohu byla cítit jiná vůně. Zašli jsme si do jedné místní vinárny na víno, abychom si udělali hezký večer. Po půlnoci jsme se v poněkud podroušeném stavu vrátili do kempu a rozhodli jsme si užít poslední noc vášnivým sexem.

Ráno jsme si zabalili zavazadla a vystěhovali se ze stanu. Nakoupili jsme ještě poslední suvenýry a jídlo na cestu zpátky do republiky, večer jsme totiž odjížděli. Celý den jsme už jen tak obrazně řečeno promrhali. Zašli jsme si proto ještě do přístavu a nafotili poslední snímky. Ještě před příjezdem autobusu jsme se rozloučili s tímto nádherným místem a v momentě, kdy jsme nastoupili a usedli do svých sedadel, nám nezbývalo, než zavzpomínat na těch pár dní zasloužené dovolené.