Orcaboy (32/184/73)

– Olomoucký kraj » Olomouc
Latex v hostelu
Před nedávnem mě škola vyslala na týdenní konferenci do zahraničí, kde jsem měl prezentovat výsledky svého výzkumu pro bakalářskou práci. Celkem nás bylo na konferenci přihlášeno okolo 30 studentů z různých koutů Evropy, přičemž z České republiky jsem tam mířil jen já. Všem účastníkům bylo zajištěno ubytování v nedalekém hostelu na pokojích po šesti. Celkově jsem tedy bydlel s dalšími dvěma Italy, dvěma Němci a jedním Francouzem. Sprchy a toalety byly umístěny na chodbě, jako to bývá obvyklé. Často se nám stalo, že večerní program byl volný a mohli jsme si dělat, co jsme chtěli. Já vždy využil tento prostor na prohlídku města a přilehlého okolí. Vzhledem k tomu, že se podzim chýlil ke konci, na nočních procházkách již bylo docela chladno. Na hostel jsem se vždy vrátil celý promrzlý a musel jsem si dát teplou sprchu.

Jednou jsem se vrátil okolo půlnoci a ani mě nepřekvapilo, že i v tuto dobu nikdo na pokoji nebyl. Při té příležitosti jsem se mohl v klidu připravit na sprchu. Svlékl jsem se na pokoji jen do boxerek a nachystal jsem si ručník, sprchový gel a přístupovou kartu od pokoje. Vzhledem k tomu, že se v tuto dobu již nikdo nesprchoval, mohl jsem si dopřát dlouhou sprchu, aniž by mě kdokoliv rušil, což byla věc, na kterou jsem se vždycky po dlouhém dni nejvíce těšil.

Nicméně můj pobyt ve sprše nemíval jen očistný charakter. Do zavazadla jsem si totiž navíc z domova přibalil černou celouzavřenou latexovou masku opatřenou pouhými nosními dírkami pro dýchání. Doma jsem byl vždycky zvyklý na to, že jsem si v průběhu sprchování tuto masku nasadil na hlavu. Poté jsem po hmatu zhasl v koupelně světlo, sedl si na zem sprchového koutu, a nechal jsem na sebe stékat příjemně teplou vodu a jemnými pohyby si masíroval svůj penis. Díky latexové masce došlo k omezení smyslového vnímání – při jejím nošení jsem měl celý obličej krytý pevným latexem - nemohl jsem mluvit, nic jsem neviděl a sluch byl také velmi omezen. Zároveň jsem se musel soustředit na každý nádech, protože přísun vzduchu mi zajišťovaly pouze nosní dírky. Po chvíli se tyto pocity smyslové deprivace a pravidelného dýchání daly připodobnit k hluboké meditaci.

Na pokoji nikdo nebyl a neměl jsem tedy strach si tuto masku z kufru vytáhnout. Na tuto příležitost jsem čekal dlouho. Když jsem ji našel, musel jsem si přičichnout, protože její latexová vůně si mě celého podmanila. Cítil jsem, jak se mi v boxerkách rýsuje viditelná silueta rostoucí erekce. Nechtěl jsem více ztrácet čas, vzal tedy jsem masku a zabalil ji do ručníku tak, aby nešla vidět. Popadl jsem složený ručník, gel a kartu od pokoje a otevřel jsem dveře na chodbu. Ucítil jsem závan chladného vzduchu a úplně mi naskočila husí kůže. Zabouchl jsem dveře a ujistil se, že jsou skutečně zavřené. Tím, že jsem stál na chodbě takřka nahý – jen v boxerkách, cítil jsem mírné vzrušení, protože občas na chodbě postávaly holky. Žádné jsem ale neviděl, ale i tak mi naběhla celkem viditelná erekce, a proto jsem si ji musel překrýt ručníkem.

Sprcha byla umístěna až na úplném konci chodby a musel jsem tedy projít celým patrem. Na nikoho jsem naštěstí nenatrefil a v klidu jsem si vlezl do kabinky sprchy. Zavřel jsem za sebou dveře. Zamykání kabinky bylo rozbité, a proto tam byla namontovaná jakási provizorní západka, která při troše snahy šla odemknout i z chodby. Přišlo mi, že se zase šetřilo na špatném místě. Sprchový gel jsem položil na poličku a z ručníku vybalil latexovou masku. Opět jsem si přivoněl. Úplně jsem se těšil, že si ji zase nasadím. Ručník jsem pověsil na háček a kartu jsem položil vedle na poličku. Celá místnost měla asi dvakrát jeden metr, přičemž uprostřed byla ještě dělící zeď, která oddělovala oblečení a chránila jej před namočením. Sundal jsem si boxerky a pověsil je na háček. Nyní jsem tam stál celý nahý a připadal jsem si velmi vzrušený. Pustil jsem na sebe tekoucí vodu a navlhčil si celé tělo. Nemohl jsem se dočkat, až si nasadím latexovou masku, a tak jsem vlastní sprchování poněkud urychlil. Sprchový gel měl velmi příjemnou kořenitou vůni a cítil jsem velmi osvěžující pocit.

Po chvilce jsem zastavil tekoucí vodu, utřel si tvář ručníkem a popadl latexovou masku. Chvíli jsem ji mačkal v dlaních a díval se, jak se v latexu odráží stropní světlo. Byl to velmi zvláštní okamžik, připadal jsem si jako bych se chystal na něco velkého. Cítil jsem mírné šimrání v žaludku a lehký stres společně se skrytou radostí. Takový ten pocit jako když jdete do první třídy a nevíte, co vás čeká. Rozepnul jsem zadní zip na týlu masky a opět si přivoněl. Uchopil jsem ji oběma rukama a vsunul do ní obličej, následně jsem se po hmatu ujistil, že kopíruje tvar hlavy a že nosní dírky jsou na svém místě. Pomalinku jsem sjížděl zadním zipem až ke krku a cítil jsem, jak se latex čím dál víc napíná. Nakonec jsem se znova ujistil, že nosní dírky jsou správně. V tomto momentu jsem se cítil velmi zranitelně, protože jsem tam stál celý nahý bez schopnosti mluvit, cokoliv vidět či slyšet. Párkrát jsem si dlaní přejel po gumovém obličeji a užíval si ten charakteristický zvuk latexu. Nyní jsem nahmatal vypínač osvětlení a zhasl v kabince. Cítil jsem, že je mi trošku chladno, a tak jsem se vrátil pod sprchu. Nahmatal jsem kohout a pustil na sebe vlažnou vodu. Vzal jsem si do ruky svůj penis a několikrát si ho promasíroval. V momentě, kdy jsem cítil, že se teplota vody ustálila na příjemnou teplotu, posadil jsem se na zem na kachličky a opřel si záda o zeď. Nyní jsem si vychutnával, jak mi voda stéká po těle. Roztáhl jsem nohy a opřel je o protilehlou zeď. Vzal jsem si svůj penis a začal jsem si citlivě honit. Snažil jsem se na nic nemyslet, jen vnímat tekoucí vodu. Po chvíli jsem dosáhl klidného a pomalého dýchání. To byl ten okamžik, na který jsem se těšil. Maximálně jsem vychutnával tuto atmosféru, byl to inspirující okamžik. Jakési spojení svobody a harmonie hnané fetišistickou touhu. Nedokázal jsem ani odhadnout, jak dlouho jsem tam takhle byl, absolutně jsem přestal vnímat plynutí času.

Po určité době jsem zaslechl jakési cinkání, avšak snažil jsem se to nevnímat. Za chvíli tento zvuk ustal, a já byl rád, že mě zase nic neruší. Asi po pěti minutách mě cosi silně udeřilo do kolena. Zprvu jsem si myslel, že na mě spadl sprchový gel z poličky. Ale potom, co mě něco chytlo za zápěstí, došlo mi, že u mě ve sprše někdo je. Zkroutil mi ruku za záda. Já ztratil rovnováhu a spadl jsem břichem na podlahu. Ucítil jsem, jak mi kdosi sedl na záda, abych se nemohl ani hnout. Celý vystrašený jsem začal velmi rychle dýchat a začalo mi rychle bušit srdce. Začal jsem se dusit, protože jsem to nosními dírkami latexové masky nestačil udýchávat. Musel jsem se zklidnit. Mezitím jsem cítil, že mám na zápěstích cosi připevněného. Netrvalo mi dlouho, než jsem pochopil, že to jsou ocelová pouta. Ležel jsem na zemi se spoutanýma rukama za zády a nebyl jsem schopen si jakkoliv přivolat pomoc ani zjistit, co se vlastně děje. Ten člověk se zvedl z mých zad a něco řekl, avšak já jsem mu v té chvíli vůbec nerozuměl. Problesklo mi hlavou, jak dlouho už musel být se mnou v kabince a pozoroval moji klidnou masturbaci.

Nyní mě chytl za ramena a donutil mě vstát. Se spoutanýma rukama to bylo poněkud obtížné. Natočil si mě čelem k sobě a všiml si, že stále dýchám velmi zrychleně. Dal mi facku, chytl mě pod krkem a přirazil mě ke zdi. Nevěděl jsem, co se bude dít. Snažil jsem se nadechnout, ale nešlo to. Jeho dlaň mi svírala krk takovou silou, že mi zablokoval dýchací cesty. Začal jsem panikařit. Lapal jsem naprázdno po vzduchu, ale latex se mi přisával na tvář. V tom okamžiku si vzal do ruky můj penis a začal ho masírovat. Bojoval jsem o kyslík, ale marně. Za chvilku mi krk uvolnil a já skoro omdlel.

Zvedl mě opět na nohy a otočil si mne zády. Už jsem věděl, co bude následovat. Ohnul si mě v pasu a já ucítil mírný tlak u půlek. Cítil jsem, jak mi něco pomalu vniká do análu. Byla to velká bolest, která stále rostla s roztahováním mého otvoru. Cítil jsem, že je to čím dál větší, jak to pronikalo hlouběji. Byl to jeho penis. Potom, co se ujistil, že je celý uvnitř, začal pomalu přirážet. Bylo to velmi bolestivé, ale bohužel v mé situaci jsem nemohl nic jiného dělat, než tiše trpět. Nevím, jak dlouho mě tam takhle „mučil“, ale řekl bych, že to byla minimálně hodina. Samozřejmě tekoucí voda kryla jakékoliv divné zvuky, takže nikdo zvenčí by mě stejně neslyšel. Poté, co se do mě udělal, vytáhl mi ho ze zadku. Narovnal si mě a políbil mě na ústa, která by krytá černým latexem. Nevěděl jsem, co si o tom mám myslet. Ruce jsem měl stále spoutané za zády, přičemž jsem ucítil, že mi do nich něco dal. Po hmatu jsem ucítil, že jsou to klíčky od pout. V tom momentě jsem uslyšel, jak se zabouchly dveře od kabinky, předpokládal jsem, že asi odešel. Bohužel jsem se při ráně tak lekl, že jsem upustil klíčky na zem. Rychle jsem si lehl na zem a prohledával podlahu. Obával jsem se toho, aby nespadly do odtoku, to bych byl naprosto bezmocný a ztracený – nahý, s latexovou maskou a se spoutanýma rukama za zády. Stále jsem hledal a hledal, a riziko, že spadly do potrubí, stále rostlo. Dostal jsem strach, nevěděl jsem, co mám dělat, když jsem byl v této diskomfortní situaci. Avšak nahmatal jsem něco kovového v rohu. Byly to ty klíčky. A mohl jsem si alespoň trochu oddychnout. Zjistil jsem ale, že odemknout si poslepu náramky za zády i s klíčemi je docela nadlidský úkol. Mohl jsem s tím zápasit tak půl hodiny, než se mi podařilo vsunout klíček do dírky a pootočit s ním. V momentě, když jsem si uvolnil jedno zápěstí, první věc, po které jsem sáhl, byl jezdec zipu na latexové masce. Už jsem se potřeboval nadechnout jako člověk. Sundal jsem si masku a hodil ji na zem. Poté si odstranil pouta i z druhého zápěstí a také je hodil na zem. Sedl jsem si do rohu a snažil jsem se to rozdýchat. Nedokázal jsem si roztřídit myšlenky o tom, co se vlastně stalo. Vstal jsem a zjistil jsem, že mi chybí ručník i boxerky, nicméně karta od pokoje tam zůstala. Bohužel nyní zcela viditelnou erekci nešlo jakkoliv skrýt. Popadl jsem tedy latexovou masku, sprcháč, pouta a kartu od pokoje a pomaličku jsem se vykradl ze sprchy. Pootevřel jsem dveře a rozhlédl se. Všude bylo ticho a prázdno. Vstoupil jsem na chodbu a pomalu vyrazil směrem k pokoji. Už jsem si svůj vztyčený penis ničím nekryl, svým způsobem jsem si užíval tohoto vzrušení a jednou rukou si ho v průběhu cesty masíroval. Otevřel jsem kartou pokoj, a zjistil jsem, že již všichni spí. Rychle jsem zavřel, aby paprsek světla z chodby kluky neprobudil a oni se mě neptali, proč jsem nahý a mám tvrdou erekci. Vlezl jsem do postele, masku a pouta dal pod polštář a snažil se alespoň na chvíli usnout. Ráno jsem se probudil a zkontroloval jsem zprávy v telefonu. Na mail mi přišla neznámá zpráva s odkazem na video. To ukazovalo mě, jak sedím ve sprše na zemi, a s latexovou maskou na hlavě si honím penis absolutně bez vědomí, že mě někdo natáčí. Pod videem bylo napsáno, že dnes o půlnoci mám ve sprše s latexovou maskou na hlavě a již spoutanýma rukama očekávat pokračování ....