Iustitie    (38/177/76)

– Praha » Ostrava
Pár vtipných storek/příspěvků z mého FB. Mám docela rád ironii/sarkasmus a zesměšňování všeho/všech včetně sebe samého...
1) Ty voe, to se muze stat fakt jen mi! (dnes to bude vyjimecne bez smajliku...) Uz posledne jsem si tesne pred pravnickym plesem zapomnel klice od bytu v praci, a tak museli jet vsichni z Phy do Olce kvuli me velickosti pozdeji. Tentokrat jsem jeste uspesnejsi! V predvecer pravnickeho plesu (resp. o pulnoci!) jsem jako svedomity obcan celou cestu autobusem domu drzel slupky od mandarinky v dlani, abych je mohl hned po vystupu z busu vzorne hodit do odpadkoveho kose...zel jsem si neuvedomil, ze do stejne dlane jsem si jiz dopredu ("pro jistotu") vytahl klice od bytu...a jak to dopadlo? Ano, spravne tusite, ze za asistence panu z modranske 156ky (privolal jsem si pro jistotu mestaky) jsem 5 minut vyhrabaval zdejsi pudlici!! S pranim krasneho VONAVOUCKEHO pravnickeho plesu Vas zitra (vlastne uz dnes) nevyspany Dejv! PS: uz od malicka jsem chtel byt popelarem, a ja hnup sel na prava!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
2) Dnes byl malem strujcem (dalsiho) spolecenskeho faux pas:-))... Potkal jsem cestou po schodech za sefem asistentku vedouciho zamestnance pospichajici se zpozdenim do prace a zahledl jsem ji z profilu, ze od pohledu vypada dnes nak "nachcipana"...aby tedy "rec" nestala, oslovil jsem ji se slovy "dobry den, copak, dnes vy..." (chtel jsem soucitne doplnit, ze vypada nemocne, jestli by si nemela vzit radsi nemocenskou...) a v tom se jiz stihla otocit v cele sve "krase" a ja s hruzou a zdesenim zjistil, ze se jen nestihla nalicit:-o... Nastesti jsem to nak diplomaticky zakecal, ale oblilo mne kua horko:-D... Ty voe, to je tedy diskriminace (ve vsi ucte k damam-pisu to s notnou davkou nadsazky a jen pro pobaveni)...ja chci mit taky rano moznost udelat si facelift a vypadat k nepoznani jako Brad Pitt PRED autonehodou a NE az PO ni:-D!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
3) Ac jsem normalne mirumilovny clovek a nesnasim aroganci, dnes jsem byl ultraarogantni:-D, jak jsem byl vkur.eny:-/, ale minimalne jsem pobavil pulku autobusu:-D!! Muj telefonat s GE Money bank:

Ja: "Dobry vecer, zadam stornovani meho pozadavku na znovuzaslani meho PINu ke kreditni karte a trvam jen na stiznosti, ze mi za tento ukon byl strzen manipulacni poplatek 100 Kc i pres skutecnost, ze jsem s nim vyslovne nesouhlasil, nebot mi VAS bankomat cernym na bilym potvrdil zmenu meho PINu, ktera i pres toto VASE pisemne potvrzeni nezakladajici se na pravde radne provedena nebyla!!"

Operator: "...bohuzel toto jiz nelze zadat do systemu"

Ja: "Ja Vam dam, ze to zadat do systemu nejde!! Vzdyt jsem to zadaval teprve pred cca pul hodinou!! Vam nestaci, ze jsem byl prave pred chvilkou z duvodu nalehave potreby vyuzit Vasi kartu (kdybych jinak nemusel cekat az 10 dni, tak by mi to za to nestalo) nucen se ztrapnit pred restauraci, kde chodim dennodenne na poledni menu a kde mne vsichni znaji, cca pul km od sveho zamestnani, kde delam pravnika, ponevadz jsem skoro pul hodiny vyhrabaval pudlici s posmrkanyma kapesnikama, cigaretovyma spackama a ja nevim, jakeho jeste hnusu, protoze jsem tam dnes vyhodil jak puvodni PIN, tak i potvrzeni o zmene PINu, oboji rozstrizene na 4 kousky, takze jsem ten posledni 8. kousek nasel az na samem smradlavem dnu, pricemz jsem si u toho natrhl 2 dny nove sako, vypadal jsem jako schizofrenik hledajici ty nedokurene cika a ted smrdim tak, ze ani muj Fahrenheit ten odporny smrad z ozuzlanych vajglu neprevonil a muzu tak jen litovat sve spolucestujici?!? Mate jedine stesti, ze moderni technologie jeste nedokazi prenaset pachy!! To si piste, ze se jiz z principu postaram o to, aby tyto vicenaklady sly za Vasi spolecnosti, ponevadz si udelam kopii techto mych dukazu a hned zitra jdu ten po pul hodine nalezeny smradlavy poklad predlozit na stul te Vasi navonane bankerce tady v Modranech na pobocku, at si to cucha ona a ne ja uskladnene u sebe v byte!!":-DDD

Operator jen naucene omluvne fraze, ze s tim nic nemuze udelat apod kecy, ja pak jen dodal, ze rozumim tomu, ze za to nemuze on, ale ten stupidne nastaveny system, ale myslim, ze po polozeni telefonu se musel minimalne nasmat tolik, kolik mi spolucestujici a dodatecne i ja:-D!! Ale se cti jsem v telefone zachoval dekorum vaznosti a ukrivdenosti 8-)!! Konec pohadky na dobrou noc:-)!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
4) Neee:-D, prave jsem si sel do nove kvalitni kopirky za 100 litru, kterou sdilime na patre, pro smlouvu a v podavaci lezi stoz cca 100 stranek barevneho hardcore porna:-D!! Po objeveni tohoto "pokladu" tam chodi po jednotlivcich pulka uradu na exkurzi:-D!! Nikdo se k tomu samozrejme nehlasi:-D, mame ale podezreni na jednoho 50ti leteho "slusneho a sporadaneho" pana inzenyra, ktery dennodenne odchazi z uradu jako posledni;-)!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
5) Přátelé, kamarádi, známí, no prostě exspolužáci, tohoto času již členové právnického stavu, srdcem a vzpomínkami stále s Vámi v Olomouci!! Tak jako každým rokem touto dobou nastal čas odhodit pracovní kravaty, mokasíny, kostýmy, obleky a nasadit úbor podobného charakteru a vyrazit do společnosti...s tím rozdílem, že necháme starosti v kancelářích, vrásky se nám při pomyšlení na tuto tradiční akci vyhladí, prořídlé vlasy se nám opět zahustí (při nejhorším to příčesky a v krajním případě paruky zajistí), poněvadž místo antistresových medikamentů v krvi nám bude kolovat v těle notná dávka alkoholu!! Jelikož jsme se už nějaký ten pátek neviděli, tak doufám, že ten každý 54. pátek bude ve znamení našeho úsusu, nostalgie, amerických úsměvů, po pár dcl vínka již nefalšovaného upřímného smíchu, neb in vino veritas!! Tímto si Vás zdvořile dovoluji pozvat na tuto prestižní společenskou akci...

Teď konec formalit - na kravaty a americké úsměvy vám sere bílý tesák, prostě a jednoduše jdeme ožrat huby do němoty, kravaty skončí pod stolem, těm odvážnějším a nárůživějším bude ráno volat staff NH hotel, že bylo vaše spodní prádlo nalezeno na WC (anebo pracoviště biologického materiálu), ti konzervativnější si pročistí játra a vypumpují žaludek a ti úplně "nenormální právníci" jen totálně prošoupou zcela nové kožené botky od Lúj Vitóna!!! No prostě jako za starých dobrých časů...:-)!!! Ať žije naše povolání!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
6) :-DDD, prosim, smutne koukam:-D!! To se muze stat fakt jen mi!! Priznavam, ze jsem se pred chvilkou dival na porno, ale opravdu tam nebyla zadna zviratka ani male deti a opravdu jsem neporusil zadna ustanoveni trestniho zakoniku a opravdu nejsem mezinarodni zoofil ani pedofil, jak mne ma soucasna obrazovka nazyva:-D!! Proste a jednoduse jsem stahl naky virus a mam totalne blokly comp:@!! Pro odblokovani PC to po mne chce zaplatit 2000 CZK, jinac proti me osobe bude zahajeno trestni rizeni:-)! Kdyz jsem volal na Policii CR, ze se naky hacker vydava za Interpol, tak mi rekli, ze si mam rict nakemu ITakovi, at mi ho odblokuje...nenachazi se nekdo takovy v Pze pls:-)?? Sam bych si to dokazal preinstalovat, ale nechci prijit o data!! Predem diky za jakekoli info, co s tim...viz ma prilozena foto...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
7) Vazeni a mili pratele, s potesenim si Vam timto dovoluji oznamit, ze jsem byl dnesniho dne omilostnen Vencou Klausem, takze mne jiz nestiha Interpol!! A co z toho plyne?? Pri sledovani lechtivych filmecku pro dospele si stahujte, co je libo a Vas apetit si zada...od nevinnych "emailu" pres trenky/majtky az po samotne tradicni a konzervativni categories jako jsou black, boubelky nebo me oblibene babicky/dedecci. V zadnem pripade ale neexperimentujte s malymi detmi nebo zviratky, at nedopadnete jako ja!! Dekuji za pozornost a jsem s uctou sobe vlastni, Vase (jiz navzdy) frigidni a dehonestovana svetice s pasem cudnosti zamcenym na devet zapadu!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
8) dnes opet nezklamal a pobavil cely kancl:-D!! Pri telefonnim rozhovoru po me totiz chtela pani na druhem konci dratu znat me jmeno a jelikoz ho chtela znat presne,ptala se me na pocatecni pismeno...jsou zajiste mnohe vznesenejsi prizviska jako treba "gymnazium", ja se ji ale predstavil jako "Grussmann, G jako guma":-)!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
9) Prave byl zastaven primo na Vaclavaku nakou slecnou,ktera mi dala letacek s nabidkou nejvetsi eroticke seznamky v CR:-o...tak ted nevim,zda si to mam vzit osobne nebo opravdu uz vypadam jako naka zaprasena starozitnost,na kterou jiz leta nebylo sahnuto:-D,anebo jako stare uchylne prase:-D!?!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
10) tak Tesco opravdu pobavilo:-D!! Jsem ted platil u samoobsluzne pokladny, kde litala ta pani-obsluha od jedne pokladny k druhe cela spocena a uricena a najednou se ozvalo z reproduktoru: "vazeni zakaznici, dovolujeme si Vas upozornit, ze muzete vyuzit volnejsich samoobsluznych pokladen vpravo u vychodu"...pani cela nasrana a zhrzena zacla machat rukama smerem k tem reprakum a rvat na cele kolo: "jeste to hlas, ty kravo"!!:-DDD