Jaros.ml (34/182/95)

– Praha 8 » Libeň
Starý profil
Celkem rád si čtu profily ostatních lidí.
A pokud vás zajímá co jím: instagram.com/jarosmil/

Posledních pár měsíců zažívám takový malý Beverly. Poslední dobou už to vypadá jako vážná věc a tak jsem se rozhodl dát sem, že mám vážný vztah. A myslím to vážně :-)

Pravidelně hledáme někoho jako třetího. Nevím co sem dál psát, vždy jsem tu měl hodně řádků ale vyprávět vám o tom s kým žiju asi není to, co chcete číst.

A co na profilu dřív :
Netuším, co sem psát. Rád bych se s někým seznámil, rád bych ho měl rád. Asi jako každý druhý. Nedávno mi někdo řekl, že můj text v profilu je chaotický, trochu jsem se rozhodl ho předělat ale i tak. Lepší je zeptat se :-)

Rád bych začal tím, koho tu věčně nacházím. Všichni jsme asi tak nějak zoufalí nicméně já nechci s někým chodit, jen abych nebyl sám. Nehodlám někoho přesvědčovat o lásce, když vím, že ji s ním mít nechci. Nechci být sám vedle někoho a hledat za jeho zády dalšího takového. Nevadí mi najít si někoho jako kamaráda s benefity, rád bych s ním trávil čas i mimo postel ale pokud to není na vztah nevidím důvod proč to lámat přes koleno, třeba se to časem dostaví. Často se mnou randí někdo, kdo se rozchází nebo čerstvě rozešel. Kluci, nevadí mi dělat vám vrbu ale nejsem arbitrem vaše soudu ani zbraní pro vaše naschvály. O to víc mě pak štve, když je někdo takový racionální a vlastně by se mi i líbil, jenže co s čerstvě zhrzeným chlapem že?

Netuším koho hledám, malinko tuším, že ti bude o něco víc než mě. (Max. 35) Je velká pravděpodobnost, že budeš blíženec. (To není horoskop ale statistika) Chtěl bych někoho, kdo zná význam slov respekt, láska, svoboda. Chtěl bych někoho, kdo doplní můj život a já budu doplňovat ten jeho a naopak nehledám nikoho, kdo vztah vnímá jako řadu pravidel a obětí. Lásku neposuzuji podle peněz, ústupků, darů nebo stráveného času.

Taky, asi jako každý, ani já to nemám jednoduché. Nicméně, mám kde bydlet, mám co jíst, mám v čem jezdit a tak nějak mi chybí se o to s někým dělit :-)

Pak jsou tu ještě 3 pravidla, která sice nemusíš dodržovat, ale já budu:
- Nikdy neočekávám, a nevymýšlím si, co asi znamená když... Jsem absolutně slepý vůči všem náznakům letmým věcem. Nevím čím to je, zkrátka jsme se tak narodil.
- Z toho plyne, podle mě fajn vlastnost. Zeptat se mě můžeš prakticky na cokoli a já ti vážně odpovím. Někdy možná ne hned, ale nedělá mi problém mluvit o čemkoli. Zároveň vás ale musím varovat, neumím si s lidmi moc psát. Nejde mi to! Většinou mě druhá strana nechápe nebo jí přijdu arogantní. (Přitom já nejsem arogantní, jen někdy ironický a to i sám k sobě)
- Jsem hodný a milý ke všem. Jsme takový, neznamená to, že se mi líbíš nebo že by to mělo být něco vážnějšího. Jsem i celkem kontaktní člověk.

Láska: 
Hrozně mě trápí jak se láska měří, přivlastňuje hodnotí. Když já tě miluju tak ty mě musíš taky milovat. Neumím to tak hezky říct ale myslím si, že je to jeden z důvodů proč si nikoho nemůžu najít.