Ksukolznovu    (53/190/65)

– Plzeň-město
Šlápnutí vedle Můj milý deníčku,
a ještě:
O básníku Lenském
A možná že by prožil všední
běh všelidského osudu:
mládí by prchalo den ke dni,
nadšení zhaslo na nudu.
Život by poznal dokonale,
múzám by po svadbě dal vale,
pantofle navlík na nohy
a šťastně nosil parohy.
Klidně by spal, pil, jedl za tři,
v třiceti žil by pro děti,
pro revma ve čtyřiceti
a na posteli jaksepatří
pěkně by umřel ke stáru
uprostřed bab a felčarů.

a o sobě
Mé sny! Kde je ta slastná radost?
Kde její odvěký rým MLADOST?
Opravdu její ratolest
uvadla navždy v prachu cest?
Opravdu, ne jen na papíře,
bez elegismu, bez příkras,
uplynul mi ten krásný čas
(jak vtipkoval jsem v hojné míře)?
Vážně mi - hrůza pomyslet -
za chvíli bude třicet let?

byl jsem si dát do opravy kožené sako, neboť vyměněná podšívka vydržela jen dva roky a padla za vlast. Při té příležitosti jsem si říkal, že by to chtělo nějaké to vzrůšo, třeba erotickou masáž, zvláště proto, že jsem opravdu nadržený, neb jsem dost dlouho nestříkal. Zkusil jsem člověka, jenž nabízel relaxační gay masáž, prý na to má tajnou techniku. Pochopitelně se ukázalo, že jde o zcela obyčejnou (sportovní) masáž, po níž se tři dny nebudu moct pořádně hýbat, ač jsem jasně žádal o jemnost a netlačit. Je to jasné, tajná technika gay masáže je obyčejná masáž nabízená na seznamce pro gaye. Ale možná nabízí onu tajnou techniku jen těm borcům, co ho zaujmou velikostí svého pohlavního údu a to jsem tedy neměl žádnou šanci. No, také je pravda, že kdyby tak netlačil, tak bych mu tam usnul. Ale byla by to alespoň masáž skutečně relaxační. Hodina mne stála 600 KČ, kdybych šel do sauny, měl bych příjemný odpočinek v páře a ještě bych tři stovky ušetřil. A možná bych se i udělal. A možná dokonce i příjemně, ač to už by se poněkud podobalo zázraku. Nakonec nejvíce mne naštvalo, kolik jsem mu musel poslat SMS, než jsem ho ujistil, že opravdu přijdu. Buď jak buď, nadržený jsem jak stepní koza a kdoví kdy to půjde ven. Parka bude hotova za čtrnáct dní, ale tak dlouho opravdu nevydržím. Škoda zmarněné příležitosti. A ještě něco, velmi se zajímal, zda nejsem nemocný, kvůli mé chronické rýmě, tak si tak říkám, zda nakonec nebyl nemocný on a nenakazil mne. Nějak zase začínám smrkat. Jenže prská kdekdo a včera jsem byl v bazénu. No, pár zajímavých objektů tam bylo, pravda. Právě jsem zjistil, že prší, což je ke zlosti, neb jsem velký deštník zapomněl v práci. Ach ouvej.

Také jsem tuhle zjistil, ani se mi tomu nechtělo věřit, že v Lobzích kolem našeho paneláku opět něco kopou. Je to asi dva měsíce, co to tam bylo všechno rozkopané. Člověk si hned vzpomene na jistý usácký film. Zdá se však, že tentokráte šlo o veřejné osvětlení. Ta lampa, co míří do jednoho z mých dvou oken už svítí, dlouho totiž nesvítila, a co hůře, vztyčili další lampu svítící přímo do druhého okna, pod nímž navíc spím. Ta ještě nesvítí, ale co nevidět začne. O důvod více, proč si hledat něco jiného. Je tu jen jediný důvod, proč zůstávat a to je skutečnost, že rodiče mé bezprostřední nadřízené na mne snad nebudou zkoušet nějaké nechutné triky. Tedy, alespoň si to myslím. Co myslíš ty, můj milý deníčku? A v Malinové cukrárně na hlavním nádraží už jsem dvakrát narazil s buchtama, měli jen balené. Tuhle jsem z hladu koupil (a co hůře i snědl) jakýsi ananasový řez. Byl skutečně hnusný a tlačil mne v žaludku pořádně.
Za další masáž jsem dal tisícovku, neudělal jsem se, ale alespoň byla zajímavá a ten člověk se dotyku opravdu nebál. Možná, že kdybych ho měl většího a pořádně mi stál, došlo by i na víc. Ale kdo ví, že můj milý deníčku. Také se musím vypravit do Prahy někdy o volnu, abych měl více času a stihl si prohlédnout Vojanovy sady, jež vůbec neznám a také sousoší močících mužů, podle všeho od Černého.


A nějaký ten odkaz, aby se neztratil:
http://www.gayboystube.com/video/224921/ask-me-nicely