Ksukolznovu    (53/190/65)

– Plzeň-město
Hudy Můj milý deníčku,
tak jsem si byl nucen koupit nové boty, neb nouzovka koupená v Lidlu posloužila dobře, ale už se téměř rozpadla a rozhodně do ní teče všemi směry. Chtěl jsem nahradit nopolejsky, neb ty už také po dvou sezónách mají zcela prošlapány podrážky, tedy botky s nepropustnou membránou, nechtěl jsem však za boty dát 4,5 tisíce. Vyrazil jsem do Hudy sportu, neb ho mám v podstatě nejblíže. Mladík mi ochotně nabídl několik možností, prý zcela zaměnitelných. Líbily se mi nějaké americké, nejdražší, koupil jsem ale ty nejlevnější za 2,5 tisíce, tedy nikoli levné. Až doma jsem zjistil, proč byly nejlevnější. Jsou totiž bez membrány, jen z voděodolné kůže. Na přebíhání z třicítky na trolejbus to stačit bude, ale na nějaké dlouhé postávání v dešti už ne. Je sice pravda, že jsem po prodavači chtěl boty nepromokavé, ale i tak mne mohl upozornit, že ty nejlevnější jsou bez membrány, třeba bych se rozhodl jinak.
Také jsem byl dotázán, zda zůstávám v Plzni. No, co mám říci, že už mi Plzeňská část života dávno leze krkem? Že mne venkov nudí? Že bych chtěl zpět do Prahy, jenže nevím jak? To se neříká zrovna lehce, že můj milý deníčku. No uvidíme, třeba ještě něco vymyslím. Já vím, kecy, jenom kecy, nic víc.
Dostal jsem novou kancelářskou židli, moc pohodlná není, v katalogu tvrdili, že je pro dlouhé lidi, takže opěrka hlavy mne tlačí do zad a při sestavování jsem ji poškodil, neb jsem nenašel správný otvor na zasunutí hydraulické nohy a myslel jsem si, že se musí vyšroubovat ten vytrčený výčnělek a pak že tam noha půjde zastrčit. Spolupracovník u vedlejšího stolu ho tam totiž nemá. V cuku letu pak upadla pružina, zprohýbaná podložka a rozpadlé kuličkové ložisko, k němuž jsem asi čtvrtinu kuliček už nenašel. Výsledkem je židle, jež má sedák překlopený dozadu. Dostat to zpět v původním stavu se totiž už nepodařilo. Návod byl totiž dost bídný, ovšem teď jsem odborník na sestavování kancelářských židlí. Je to hračka, můj milý deníčku. Ale jinak mne to dost sebralo, co si budem bublat.
Opět jsem měl divoké sny, tentokrát jsem se učil erotickou masáž. Hahaha.