TerkEL    (40/188/90)

– Praha 10
Pár zarážejících faktů o zdejších lidech. Jak to tu tak chodí ...
1. Lež a přetvářka je zdejším běžným nástrojem k navazování kontaktu s druhými. Lžeme zde zhruba o 100 % více než v době, kdy vznikl Iboys a asi o 800 % více než když se k seznamování začal používat obecně chat na internetu. Pravda se dávno nenosí, ta je jen pro naivní.

2. Je až zarážející jak jsme štědří - asi 80 % lidí chodí darovat krevní plazmu a krev obecně a prevence HIV je tak na vysoké úrovni. Ten, kdo tuto věc mladým lidem radí používat jako lež, už je však na ránu (některá média na internetu i známí vybraní jedinci). I na svou ilegalitu, že by homosexuálové vůbec neměli být dárci těchto věcí, hodně slušné číslo.

3. Mladí lidé nesexují a s nikým nic nemají. Stačí se s nimi poznat více a kolikrát není problém toto pravidlo porušit. Ale nesexují, to si pamatujte - asi tak od 60 % lidí se to dozvíte.

4. Všichni se zde dobře znají a to je fakt, který je až zarážející. Většina kamarádství je zde získávána tím, že spolu lidé "nesexují" a chodí jen pařit. Jsme strašně hodní a rádi si pomáháme.

5. I padesátiletý člověk je zde mladý jura. Je nám zde totiž tolik na kolik se cítíme. Po třicítce je ale obecně každý odepsán, tak se vždy cítíme tak max na dvacetpět.