Ksukolznovu    (53/190/65)

– Plzeň-město
Čokoláda Můj milý deníčku,
tak jsem se stavil na vánočních trzích u bývalé celnice na palačinku se skořicí (jen ještě jedna Ruska chápala, že ta je nejlepší; ostatní si dávají tu blivajznickou s banánem a čokoládou) a řekl jsem si, že ji zkusím zapít čokoládou. Zvolil jsem tu nejdražší. Byla velmi hustá, na zapití nevhodná, chutnala jako rozehřátá milka a šedesát korun tudíž letělo do odpadkového koše. Brr.
Včera mne tu oslovil jeden chlapík, že prý jestli bych neměl v týdnu čas se sejít. Když jsem řekl, že ne, ale mám čas v sobotu i v neděli, tak se nejdříve nic nedělo a najednou k večeru, že prý jestli mohu na chvíli přijít. Vkrádá se podezření, že původně plánovaný milenec odmítl, tak přišel na řadu náhradník. Ale to je nepodstatné. Sešli jsme se, nejprve byl výslech, kolik jsem měl vztahů, přesněji proč jsem žádný neměl, odkud jsem, co dělám atd. Pak následoval sex, kdy jsem musel pána uspokojovat ústy, ač jsem jasně říkal, že to nemám rád a bojím se následků. Na to mi bylo řečeno, že pán je zdravý; zajímalo by mne, kde bere tu jistotu!; a že ať pěkně kouřím. Tu ne úplně nezajímavou chuť jsem cítil hodně dlouho a také mne ještě teď pálí rty. Došlo též na líbání, to též nemusím, na sprosté řeči a okecávání ohledně šukání. Na to ovšem nebyl čas a také pána odradilo, že jsem to nikdy nedělal. Navíc jsem před návštěvou byl na veřejném záchodku, sice jsem si tam opláchl ruce, ale dotkl jsem se rukou hajzlbáby a po příchodu na návštěvu jsem si zapomněl umít ruce důkladně. Takže mi hrozí nejen pohlavně přenosné nemoci, ale též nemoci špinavých rukou. Hlavně asi nebezpečné rotaviry. Také mi pěkně rozbolavěl bradavky, ty cítím ještě teď. Ale málo platné, ať už se mi to líbilo nebo ne, hodně mne to vzrušilo. Dobře odhadl, co mne bere. Což mi připomíná otázku jednoho Slováka, s nímž jsem se setkal den předtím v Bonbonu, že prý neví, jak mne má vzrušit. Kdyby jenom tušil. Škoda že ten další, medvěd, co o mne projevil zájem a navrhoval, že mne ošuká, přišel až tak pozdě. Rád bych se nechal, abych konečně věděl, jaké to je. To je také zajímavé, když po někom toužím, nikdo není k mání, ale jak je mi to jedno, jsem div ne na roztrháíní těla. No nic. Ten ze včera už se jistě neozve, patrně má dojem, správný, že moc kouřit neumím a že mu to za to nestojí, se se mnou patlat. A je to tak dobře, zase bych podlehl.
Byl jsem také cvičit s trenérem, ale tentokráte mne zrušil důkladně, záda mne dost bolí a nějak se nechtějí vzpamatovat. Já chudinka.
Takže jsem zkusil dalšího gay maséra. Starší pán, masáž poctivá sportovní a zároveň erotická, také poctivá. Přímo mi vnutil dotek na svůj tlustý úd, ze kterého vytékala jakási lepkavá tekutina. Snad ani nechci vědět, co byla zač. Doufám že to nebyl nějaký infekční výtok z močové trubice, nerad bych za těch tisíc korun dostal navíc nějaký bonus. Ale orgasmus byl kulervoucí, to zase ano.
16.1. Píši to sem, neb se to sem lépe hodí. Byl jsem opět v Babylonii a zase tam chytil nějakou uroinfekci, už mne zase pálí ústí močové trubice. Ta nejpravděpodobnější verze je tato: seděl jsem v páře naproti jednomu chlápkovi s nohama na sedátku a ten druhý mi nohou tlačil do rozkroku. Bylo to celkem příjemné, jenže jsem trestuhodně ztratil bdělost a opomněl, že se mi pohlavní úd dotýká teplého a vlhkého sedátka, navíc onen tlak patrně pootevřel ústí močové trubice, takže bacily do ní mohly tím lépe nalézt. Méně pravděpodobné je, že jsem to chytil prostým dotykem špinavé ruky. O čistotnosti některých návštěvníků není třeba mít přehnané představy. Buď jak buď, to zase bude utrpení.