PlatinumFactory (123/178/72)

– ČR » jiná Země
Zítra nepřichází Zeď
https://www.youtube.com/watch?v=sIRhLZnPYh0

Každý je ten pravý ! Jenže každý na jinou zápletku. Tak pořád nedržkujte na to, co si volíte!

Více než jeden indiánský kmen má legendu stvoření, které popisují lidi jako vegetariány, žijící v jakési rajské zahradě. Cherokee legenda popisuje lidi, rostliny a zvířata, jako by žili na začátku v "rovnosti a vzájemné vstřícnosti". Potřeby všech byly splněny bez zabíjení se navzájem. Když se člověk stal agresivním a jedl některé ze zvířat, zvířata vymyslela onemocnění, aby byla lidská populace pod kontrolou. Rostliny zůstaly přátelské, a nabídly sebe nejen jako potrava pro člověka, ale také jako lék, v boji proti nové nemoci.

... člověk má z přirozenosti svojí duše rád zvířata.
Při troše rozumové úvahy chápe, že všechny bytosti chtějí žít svůj spokojený život, spojený se všemi přirozenými cykly. Dětství, objevování, společenské vazby, vztahy s rodiči a širší rodinou, rodičovství, výchova dětí, sledování jak děti vytvářejí svoje společenské vazby a vztahy, mají děti... a tak dále až do smrti.
Je proto naprosto zhovadilé, brát tyto zcela identicky srovnatelné duševní potřeby zvířat s lidskými, jako nepodstatný vedlejší aspekt průmyslové výroby suroviny a pěstovat jakékoli bytosti jako plánované mrtvoly a otroky. Okrádat je na jejich základních životních potřebách, které jim činí radost ze života a profitovat z jejjich odživotnění.
Nehledě na to, že produkty masné, vaječné a mléčné výroby jsou pro člověka příčinou civilizačních chorob, do genetické informace živočicha se na energetické bázi zapisuje veškerá zkušenost, kterou prožil. Jakou tedy můžeme získat informaci z krávy, kterou jako dítě ukradli poněkolikáté znásilněné /uměle oplodněné/ matce, určené na dojení mléka a pak zavražděné na jatkách, když tu krávu co nepoznala otce, čeká stejný osud, jaký zažila její prababička, babička / jež rovněž nikdy neviděla / a matka? Co slepice podlampovky, které v životě neviděly slunce, žijou v klecích a prdí vejce, nikdy nevidí svoje děti, jejich děti jsou tříděné na vejce pro potravinu, vylíhlé slepičky na prdění vajec v klecích a vylíhlé kohoutky na semletí zaživa do krmných směsí pro psy? Informace, které z těch zvířat získáváme jsou otroctví, znevážení života a absolutní pohrdání skutečnými duševními hodnotami.
Tato "potrava" je jen přefiltrovaný soubor živin z kytek do buněčné struktury "masa", ale to maso už má jen hodnotu pasivní, protože zatímco kytka si všechny živiny uchová ještě dlouho po sklizni, tzv. maso je mrtvá hmota, hnijící od momentu, kdy bylo zvíře zbaveno života. Tepelné úpravy už jen zabíjejí jedovaté bakterie v hnijící tkáni, která způsobuje v žaludku a střevech člověka otravu a z rozložené biomasy přepisuje do buněk informaci o stresu a utrpení rodu sežraného obyvatele planety.

Co je na tom přínosného pro člověka, který si váží planetárního života ve všech jeho formách? Nic. Tedy proč to podporovat? Je to návyk, stejně jako drogová závislost. Po určité době člověk cítí zápach mrtvol kdykoli jde kolem řeznictví a kdykoli se někde něco "griluje" je to odporný smrad spálené tkáně. V jednom salámu či klobáse je semleté stádo prasat nebo krav. Odmítám podporovat zvyky společnosti, která stojí na principech koncentrační tábora.

Některým chlapcům s vlajkou medvěda ... Medvěd je nejsilnější zvíře v lese. Ne nejtlustší.

Nějakým chlapcům s výřezem fotek z netu ... přiznej, že to nejsi ty a nedělej debilku. :D

... Obecně se ušetřete označování druhých slovem FEŠÁK ...fešák je veterinární název pro kastrovaného psa

KDYŽ UŽ SE TOLIK LIDÍ SEŠLO NA "PRŮVODU HRDOSTI" CO UDĚLALI SPOLEČNĚ UŽITEČNÉHO ?
Přátelé, je to vyplýtvaný potenciál lidí, kteří by za ten týden mohli všichni společně udělat něco skutečně užitečného, co vyjadřuje jejich duševní kulturu, etiku ... za co by mohli být skutečně hrdí. Místo toho se oddávají jarmarku marnosti a předvádějí, jak jsou hrdí na svojí autistickou sebeprezentaci a tedy že nemají na co. Jest to další tristní obrázek stádové demence, o to tristnější, že u homosexuálních jedinců, by se nějaká ta duševní kultura projevovat měla, jelikož jsou završením genetické linie svých rodů. Inu, patrně je tato dementnost Pride v lidech od počátku takto záměrně pěstována organizátory, neboť ji nazvali festivalem TOLERANCE.

Tolerance vzniká tehdy, když je něco vadné. Když je chyba. Přípustná odchylka. Proto se zde stále pletou pojmy s dojmy. Být tolerován je nedůstojná pozice, ve které by se nikomu žít nechtělo ani náhodou, protože tolerance je o povolené existenci, nikoli o životě. Zde nedochází ani "pseudozákonodárcům", ani konzumní společnosti, ani pseudointelektuální buzní elitě, která si staví svůj byznys na gay průvodech, že v okamžiku přemnožení druhu se v biosféře napříč živočišnými druhy / tedy jak u lidí, tak u zvířat / spouští obranný kontrolní mechanismus homosexuálního chování, který populaci udržuje v únosné výši a zachovává možnost vzájemně pečovat o potomky rodu. Homosexualita, která skutečně nemá nic společného s uměle přepíčeným kultem "gay", je přírodní zákon, který sám o sobě respektuje zachování živočišného druhu a jako takový musí být tento zákon absolutně RESPEKTOVÁN, nikoli povýšeně pseudotolerován či perzekvován. Proto by bylo dobré, aby tito průvodochodci dali svému průvodochodectví vyšší rozměr, který zavře hubu HOMOFOBŮM, ti pak přestanou krátkozrace útočit na své VLASTNÍ DCERY, SYNY, VNUČKY A VNUKY homosexuály a svou energii VZDORU a NESPOKOJENOSTI, namíří proti těm, kteří těží z utrpení, které je V GLOBÁLNÍM ASPEKTU cíleně vytvářeno, kolonií pandemie zdegenerovaných parazitických humanoidů, sobecky a nenažraně likvidujících skutečnou podstatu mezilidské kultury soužití a jeden kus ekosystému přírody za druhým v zájmu profitu. Tolik faktická připomínka k toleranci jednotlivých projevů civilizace na planetě Zemi.

Tento profil je výrazem nadhledu

New World Disorder Organisation

Pozor na patologické jevy generace tohoto serveru:
http://ografologii.blogspot.cz/2007/12/hysterie-v-psmu.html

A obecně:



http://www.beveg.estranky.cz/clanky/vegetarianstvi---veganstvi/rustove-hormony-v-zivocisnych-potravinach-zpusobuji-rakovinu.html

http://www.2012rok.sk/wp/laska-a-vztahy/32338-vztah-je-jedno-z-mysterii


Zítra nepřichází
Zítra nepřichází
Nevěřím na zítra
je to snůška frází
je to ukolébavka
před eutanázií
Nevěřím na zítra
Zítra neexistuje
Pouze přítomnost
je hodnotou
co tady pulsuje
jsem otrávený všemi
co věří že ne dnes
jsem na vrcholku hory
se mnou dvě kočky a pes
Přítomný moment
jde pořád dokola
KAŽDÝ DEN
KAŽDÁ VTEŘINA
je tady a teď
Zítra je iluzí
která tě udolá
je to sen
je to kravina
jak Berlínská zeď
Nevěřím
na zítra
nikdy nepřijde
je to utopie
Nevěřím
a jestli ty jo
tak budeš věřit
dokud tě nezabije
tohle zítra
zítra
neexistující vrah
magie "zítra"


Sonet o katalogu

Listuju katalogem duší
Dívám se na ty, co mi sluší
Občas mam chut se chvíli chovat
jakože se chci / jen tak /seznamovat
než přijde varovný signál
abych tu myšlenku zase vyhnal
věta řekne víc
než mnohý tuší... :D

-------

G.Osvaldová : Maraton

Jak prázdný dům
like empty house
ech duša ťomnaja
girl girl so was brauchst du
prachy jsou přítel

stupido vodka sbornaja
und Dostojevský příchází
look at your soul!
vždyť vidí jen stín
Zatracení
podvedení

potácíš se jak přízrak
you angel of die
Lišnyje ljudi
Bog ich potěrjal
Ice creaming faces
Angels of die
Blind and crazy

Jen řady tváří sádrových
so never ending faces
šagajut ptici mjortvije
jak hejno duchů

Soldaty s uma sšedšije
go on, ďábel vás provázej
jak beton a gyps
jen larvy
nic víc
Zatracení
podvedení

potácíš se jak přízrak
you angel of die
Lišnyje ljudi
Bog ich potěrjal
"I" screaming faces
Angels of die
Blind and crazy

Jen šlapte dál
Bloody lips smile
Macabre danse
Vouz avez chance

---------------