lizardka (34/165/90)

– Nymburk
Předsevzetí :D
Letošní rok se blíží ke konci a mě popadla trocha nostalgie. Nemám ráda loučení se starými přáteli, ale ono to v životě jinak nejde a tak se zanedlouho rozloučím i s rokem 2008. Co si pamatuji nikdy jsem si nedávala novoroční předsevzetí, které by vydrželo. Proto jsem se letos rozhodla pro změnu a zkusila přijít na to, co mi letošní rok vzal a co mi naopak dal.
Jedna moje kamarádka tvrdí, a já s ní plně souhlasím, že život je jak Jing & jang, takže když člověk něco získá, musí něco ztratit. Rok 2006 mi mnohé vzal, mnohé ukázal a nakonec i dal. Ztratila jsme pár přátel, pár lidí z mého okolí, ale na druhou stranu přišli noví známí, přátelé. Přišla jsme o pár snů a možná i zbytek, opravdu maličký, naivity, ale získala zárodek důvěry v sebe, schopnost připustit si i to, co mi spíš nepomůže než pomůže, a nakonec i mnoho moudrosti, která sice šla ruku v ruce s bolestí, ale i tak je krásná.
Kdybych měla šanci něco změnit, neměnila bych nic. Ona možnost, že by mi všechno vycházelo, by znamenala, že bych za svůj život pochopila míň než mám a to se mi nelíbí. Každá rána na srdci, každičká krásná chvíle se odrazuje v mém životě a dávají mi originalitu a cenné zkušenosti.
Moje předsevzetí do nového roku, krom každoročního: zhubnu!:-), sem si zvolila: QUIDQUID ERIT, SUPERANDA OMNIS FORTUNA FERENDO EST (Cokoli dá ti osud, to snášej, a zvítězíš nad ním.).