tomboy    (32/186/79)

– Praha 9 » Praha
Text do 15.9.2015
Vítej,

zavítal jsi na zaručeně nejzáhadnější a nejkrásnější profil. Dej si chvilku pohov od toho neustálýho hledání, který stejně nikdy nekončí a v klidu se posaď a přečti si tyto řádky. Budu pstát a povídat a Ty můžeš číst, dokut tě to jenom bude bavit. Až budeš mít dost, tak mi můžeš napsat :-)
Jo, máš to super. Jsi učitě skvělej kluk! Někde uvnitř tebe se přece musí najít něco krásného a láskyplnného. Nikdo nechce žít smutný život a každý hledá svoje životní štěstí. No a samožřejmě taky svoji životní lásku. Někoho, na kterého se bude moct těšit a s kým zažije ten zdaleka nejzvláštnější pocit, co se může člověku přihodit a to je pocit zamilovanosti. Když člověk ani nedýchá, jak se nemůže toho druhého dočkat. A až se se svou láskou potká, ta zažívá pocit absolutního štěstí.
Ale krásný je už jenom pocit blízkosti někoho, s kým je nám dobře. To jsou chvíle, které nás hřejí u srdce ve chílích, kdy nám není zrovna dobře. Stačí pomyslet na to, že tady je ještě někdo, komu na nás záleží a hnedka citíme v žilách nový život, který dostane najednou úplný smysl.
No a nejde taky zapomenout na intimitu a sexuální zážitky. Sex s někým, koho máme doopravdy rádi je velmi důležitou korunou, která tomu všemu dává punc něčeho opravdového, čeho je třeba si doopravdy vážit.
Jedině tehdy člověk uléhá večer do postele po boku svého milovaného a ve snech se sním držíc za ruku létá v nedosažitelných výšinách, které se rozkládají nad naším reálným nebo úplně vymyšleným světem. Světem, který je plný barev, překrásných vzorů a obrazů, nádherných zvuků, vynikajících tónů a melodií. To vše doplňují nádherné vůně a bohaté chutě. No a nemůžeme opomenou také dotyk naší lásky.
Ve světě mnohem bohatším a šťastnějším, než je náše realita. Nachází se zde všechna naše splněná přání. Odpovědi na všechny otázky a veškeré dary, které si můžeme jenom představit. Všechno je předkládáno s bezbřehým soucitem, srdečností a porozuměním. Neexistují žádné spory, zlo, stres ani špatné pocity nebo vzpomínky.
Vše se rozpouští do jediného, nádhlerného pocitu sounáležitosti a sjednocení.

Takový je můj svět. Cheš ho poznat? Napiš mi:-)