Ksukolznovu    (53/190/65)

– Plzeň-město
Přejeli jsme kočku? Můj milý deníčku,
už dávno jsem nešlápl tak zřetelně vedle jako tentokrát s výletem na Šumavu. No už jen ten začátek. Zprvu vše probíhalo hladce, jenže když jsme přijížděli do Klatov, tak to vypuklo. Jel jsem vlakem vyšší kategorie, podle hlášení rozhlasu, jinak šlo o obyčejný zaplivaný rychlík, tak jsem si řekl, že navštívím záchod. Když jsem zmáčkl tlačítko splachování, začaly se z umyvadla ozývat nepatřičné zvuky a bylo jasné, že je zle. Prchnout už jsem nestačil, téměř v zápětí začala jako ze zřídla vystřikovat z odpadu voda. Než jsem se stihl schovat za dveře, potřísnila mi kalhoty. Vzápětí za vodou a zvuky se dostavil smrad, voda vyšplichovala v rychlém sledu v rytmu bublavých zvuků stále výše a výše. Vlastně to bylo docela legrační. Když jsem vycházel ven, ještě jsem se o potřísněné dveře opřel rukávem košile. Otřesen, nemaje se do čeho převléci, jsem nasedl do vymrzlého vlaku směr Železná Ruda. Dojedeme do Nýrska, vlak sebou cukne a přihrne se průvodčí, že nežertuje, ale budeme čekat na protijedoucí spoj nejméně půl hodiny, neb se budeme křižovat zde a ne jako obvykle na Špičáku. A to jsem prosím potřeboval do osmi stihnout ubytování v penzionu. Seděl jsem ve studeném vagónu jen v košili a doufal, že na recepci budou mít žehličku a že budu moci oblečení sterilizovat vysokou teplotou a nechtěl jsem zbytečně kontaminovat svetr a bundu. Marně. Prý jsem první, kdo chtěl půjčit žehličku. To se mi na Šumavě moc nezdá, vždyť žehličkou se dá dobře sušit zmoklé oblečení. Postel byla měkká, takže jsem se moc nevyspal a druhý den jsem vyrazil na výlet. Během chvilky byly pohory promáčené a kalhoty do půlky lýtek urousané z vysoké trávy. Membrána je už zjevně stará a neúčinná, takže jsem v té zimě navíc čvachtal v botách. Chtělo to holiny, jenže bych v nich buď musel 4 hodiny sedět ve vlaku nebo je vléci na zádech. Ale kdybych věděl, co mne čeká, byl bych je vzal a bylo by mi dobře. A do toho se spustil déšť. No skvělé, hlavní druhy (vratičky a suchopýr štíhlý) jsem nenašel a jestřábník výběžkokvětý to už zachránit nemohl. Výsledek? V neděli jsem jel hned ráno domů a už večer jsem měl pořádnou rýmu a mám ji stále. Ráno už jsem sice zvýšenou teplotu neměl, ale teď odpoledne opět ano. Navíc mi to sestoupilo na průdušky, jak se ostatně dolo očekávat. No fuj, to jsem ale dopadl. Takže odpočívám. Včera jsem shlédl jeden Midsomer a doposlouchal balet Gajané. Mimochodem, třetí dějství je nejlepší, ne, můj milý deníčku?
A ten chlapec, co si odnesl moji poslední dekoraci řka, že je taková neobvyklá mne opravdu dojal. Ale není to zase takové překvapení. Pokud je origami prostorové a geometrické, lidé si ho pletou s uměním.
No nic, jdu si pustit další Vraždy v Midsomeru.
Tak ne, pustil jsem si Otce Brauna. Ten Armin je opravdu roztomilý, není-liž pravda, můj milý deníčku.





Po delší době mne zaujal jeden profil:
Boys_for_me (35/185/90) – ČR » Praha
Žádné velké romány, hledám někoho koho si budu moci vydržovat a s kým budu šukat. Hledám jednoho na sex a to i pravidelně.
Požaduji od tebe luxusní (štíhlí, vypracovaný bříško) postavu, věk do 27let, chuť na sex, pěkný péro, něco málo v hlavně, diskrétnost a 100 procent zdraví!!!!

Pokud splňuješ neváhej se ozvat budeš se mít jak kotě v bavlnce, kvalitu vyhledávám a dokážu jí ocenit.

Nehledám žádnou šlapku z hlaváku!!!!