Ksukolznovu    (53/190/65)

– Plzeň-město
Kondiční sebeobrana Můj milý deníčku,
jak jistě víš, začal jsem chodit na kondiční sebeobranu, abych si zlepšil taiči. Zprvu to šlo, ale teď se začalo s praním se na žíněnce a následky na sebe nedaly dlouho čekat. Včera jsem si narazil bok, celkem pochopitelně dost bolí, zvláště při některých pohybech. Zatím se tvářím, jako že nic, jen posilování šikmých břišních svalů jsem omezil, ale zdá se mi, že jedno žebro je jaksi propadlé. Že by bylo nalomené? No uvidíme, co dneska bazén.
Promenea proměnila dosti deformované poupě na jen mírně deformovaný květ, což je rozhodně milé a potěšitelné, takže to vypadá, že letos by mohly být květy tři. Je to sice úbytek, ale po přesazení jistě úspěch.
Později:
Když jsem jel do bazénu, co se nestalo. Nějaký potrhlý řidič porušoval předpisy, ohrozil ostatní účastníky silničního provozu, autobusák, jenž jel kvůli zpoždění poněkud rychleji dupl na brzdu a já se málem rozmáčkl o skleněnou přepážku v autobuse. Pochopitelně na té naražené straně. Už jsem se ani nedokázal rozčílit, konečně, přiznej me si, můj milý deníčku, jako obvykle jsem se nedržel.