Ksukolznovu    (53/190/65)

– Plzeň-město
V noci Můj milý deníku,
asi v jednu v noci jsem se vzbudil, že se dusím. Opět zaútočila zadní rýma, při usínání jsem nemohl popadnout dech, zkusil jsem křeslo nebo podložit hlavu, to mne zase hned začala pobolívat záda. Nakonec jsem usnul, ale že bych se vyspal do růžova, to jak jistě chápeš, můj milý deníčku, tvrdit nemohu. Navíc se objevila polyurie. Jsem na huntě, takže jdu nakrmit pračku. Je to ovšem divná nemoc, ve čtvrtek jsem měl 37.3, přesto jsem šel cvičit, pravda cvičení ve dvojicích není kdoví jak vyčerpávající, a když jsem se vrátil, měl jsem 36.2. Copak takhle vypadá choroba?
A rozkvetla promenea. Takže alespoň jeden květ letos bude, možná i dva. No, je moc pěkná.
Byl jsem v OC Chodov a ke své nemalé nelibosti jsem zjistil, že součástí bourání OC Růže je též vykácení sotva zesílivších stromků zasazených v okolí centra. No fuj, taková zlovolnost. A vše je o penězích. Hlavně že zločinec je David Rath. Viz moje teorie o nevinně Dr. Ratha.
V neděli: tak oprava na rožec Tenoreův mne stála 150 KČ a tři hodiny únavného cestování. Nejen že kvetou sakury a začínají kvést šeříky, ale před hlavním nádražím jsem viděl první květ pavlovnie. Ale pravda, ta má ještě do plného květu daleko. A už tlučou slavíci.