vyprask (50/172/60)

– Olomouc
Co na sebe
Během horkých letních dní mnoho z nás řeší problém, co si vzít na sebe. Do čeho nadít tu svou kulatou zadnici.
Zatímco u dívek a žen stále přetrvává ten hezký smysl pro náležitou prezentaci svých tělesných proporcí, u mužů je to hrůza a děs.
Většina mladých žen má kulatý sexy zadeček naditý v co nejtěsnějších riflích. Je to už klišé, na které jsme si zvykli.
Během horkých letních měsíců dívenky nosí k potěše mužské části populace krátké šortečky z kterých na nás někdy i vykukuje dolní část kulaté prdelky.
U kluků je tomu bohužel právě naopak. Ty svoje zadnice a pohlaví, co nejvíce maskují pod dlouhými plandavými bermudami.
A přitom není to tak dávno, co tomu bylo zcela jinak.
Krátké šortky i u mužů byly v módě v 70., 80. a ještě i na počátku 90. let 20. století. Pokud se díváte na filmy či fotografie pocházející z těchto let, nelze si nevšimnout, že spousta kluků nosila v létě krátké šortky sahající těsně pod zadek. Mezi chalany se nosilo, čím kratší a těsnější šortky, tím lepší. Není tomu tak dávno, co i kluci nosili kratičké šortečky z kterých občas koukala i holá prdelka.
U dlouhých kalhot se trend rovněž zcela obrátil. Před dvaceti lety se liboví frajeři smáli těm klukům, co neměli těsné rifle a dnes ty samé typy nosí nohavice do kterých by se vlezli dvakrát.

Mým příbuzným (příslušnice něžného pohlaví) se líbí, když nosím slušivé krátké šortky, které zakrývají tak akorát sedací svalstvo a tím vlastně proporce mého zadku zvýrazňují.
Doma mám hodně krátkých šortek - těsné riflové, volnější běžecké, starší manšestrákové.
Nejraději mám ty šortky běžecké. Jsou pohodlné, volné, cítím se jako bych na sobě nic neměl. Zakrývají jen zadek a vpředu pohlaví, ale přitom vzhledem k tomu, že šortky mají výborné vnitřní slipy, nehrozí, že by mi z nich něco nepatřičného vylezlo. Jak jsem si všiml, ženské to poněkud pozitivně irituje. Když jdu třeba z nádraží, tak dlouhé tričko mi sahá až pod zadek a tak šortky nejsou vidět. Občas se mě ptají "Máte pod tím tričkem něco?". "Jasně, že jo." odvětím, vykasám triko a ukážu jim svůj zadek v šortkách.
Nejsem tak oblečen z nějakých erotických důvodů, ale především z toho důvodu, že je to pohodlné.

Ideální by bylo, kdybychom se opět oblékali jako mnohé přírodní národy, kdyby i naši mladíci chodili s obnaženými zadky a pohlaví vpředu skryté jen bederní rouškou. Dívkám by se to určitě moc líbilo. Vždyť kolik žen se přiznalo, že si vybírá svého partnera i podle proporcí jeho zadnice.
A pak by to mělo ještě jednu výhodu.
Morálka současné omladiny dost upadá. Bylo by proto žádoucí obnovit pro delikventy fyzické tresty. Pokud by například byl policií chycen vandal, kterak třeba rozbíjí výkladní skříně obchodů. Strážníci by nelenili, přehnuli delikventa přes lavičku a pendreky by mu na veřejnosti do fialova zmalovali holou zadnici. A vandal by pak hezky chodil se sešvihanou zadnicí po městě, aby každý viděl, že ten kluk provedl špatnost za kterou byl náležitě potrestán. Byl by to odstrašující příklad pro všechny další potenciální narušitele veřejného pořádku.

V různých cestovatelských časopisech často narazíme na reportáže ze života domorodých kmenů. Na kvalitních barevných fotografiích nám pózují polonazí muži i ženy. Mnohokrát jsem téměř šokován krásou jejich těl. Když třeba na obrázku vidím štíhlé nahé tělo s velmi výraznou kulatou zadnicí. Vzhledem k těm krásným hýžďovým polokoulím bych tipoval, že zmíněný zadek patří nějaké mladé domorodce. A pak se podívám nahoru na obličej a zjistím, že se jedná o muže, a to třeba dokonce o stařešinu kmene. Muži u Masajů, Austrálců i dalších přírodních národů se skutečně mohou bez ohledu na věk často chlubit velmi hezkou postavou s výraznou kulatou sexy zadnicí, kterou by jim mohli závidět mnozí současní mladíci.