vyprask (50/172/60)

– Olomouc
Zadek
V různých cestovatelských časopisech často narazíme na reportáže ze života domorodých kmenů. Na kvalitních barevných fotografiích nám pózují polonazí muži i ženy. Mnohokrát jsem téměř šokován krásou jejich těl. Když třeba na obrázku vidím štíhlé nahé tělo s velmi výraznou kulatou zadnicí, tipoval bych, vzhledem k těm krásným hýžďovým polokoulím, že zmíněný zadek patří nějaké mladé domorodce. A pak se podívám nahoru na obličej a zjistím, že se jedná o muže, a to třeba dokonce o stařešinu kmene. Muži u Masajů, Austrálců i dalších přírodních národů se skutečně mohou bez ohledu na věk chlubit velmi hezkou postavou s výraznou kulatou sexy zadnicí, kterou by jim mohli závidět mnozí současní mladíci.

A tento fakt mi potvrzují i následující stránky:

http://www.easyvigour.net.nz/fitness/h_gluteus_maxintro.htm

Porovnejte prosím zadek křováka z pouště Kalahari s postavou bílého muže z vyspělé země. Ten rozdíl v proporcích hýždí je až neuvěřitelný.

Jaká zadnice je pro naše zdraví prospěšnější?
Samozřejmě, že je to ta výrazná svalnatá a kulatá zadnice domorodce z Afriky. Mohutné svaly zadku pomáhají držet tělo ve správné pozici a zabraňují tak bolestem páteře, které tak často postihují muže moderního věku.

Co je třeba dělat pro to, abychom měli hezkou kulatou zadnici?
Musíme častěji chodit bosky a cvičit dřepy.

A jak jsem na tom já?
Snad ne úplně špatně. Můj zadek je poměrně výrazný a poněkud kulatější jak běžný mužský zadek. Kdysi mi spolužáci říkali, že mám ženský zadek. Ale mohlo by to být ještě lepší.

Chtěl bych mít zadek křováka?
Jistě by mi zaručoval pozornost žen, ale nevím, jestli bych ho navlékl do běžeckých šortek a běžné pánské konfekce.
Předností takové zadnice je, že ji můžete pořádně spráskat.

V pojednání o hýžďových svalech na wikipedii jsem se dočetl, že lidský zadek je jako stvořený pro udílení tělesných trestů. I přes značně bolestivý výprask tu nehrozí žádné zranění.
S tím lze jednoznačně souhlasit.