vyprask (50/172/60)

– Olomouc
Tanga
Tanga

Pokud předvoláváme k výkonu trestu delikventa, jež se brání výprasku na holý zadek, můžeme mu nařídit, aby se k exekuci dostavil v šortkách - tangách. Tento typ oděvu se používá v letním období na koupališti. Takže se jedná o standardní oblečení využívané v letní sezóně i na veřejnosti přístupných místech. Tanga jsou zcela ideálním oděvem pro výprask, neboť nezakrývají kulaté půlky hýždí, na které je výprask aplikován. Tudíž výprask přes tanga bolí zcela stejně jak na holý zadek. Mohu to z vlastní zkušenosti potvrdit. Výprask rákoskou přes tanga bolí příšerně.
Tanga mají své výhody i v běžném životě. Jedná se o velmi vzdušné prádlo, v kterém se člověk nepotí.
Plavky - tanga mají další přednost. Na tobogánech v aquaparcích to na holém zadečku v tangách úžasně rychle jede. Při nástupu na skluzavky jsem si všiml, jak si kluci shrnují svoje plavečky mezi půlky zadečku, aby jim to na tobogánu dobře jelo. Já jsem tak rovněž učinil a musím říci, to byla jízda! Od té doby většinu tobogánů sjíždím po holých polovičkách svého zadku. Jen tak lze překonat časový rekord daného tobogánu a domoci se sladkého vítězství v soutěži.

Shrnutí:
Naše hýžďové svaly slouží k chůzi a sezení. Bez nich bychom se nemohli pohybovat.
Hezky tvarovaný zadek je výrazným sexuálním symbolem zvyšujícím úspěšnost v hledání vhodného partnera pro život a sexuální radovánky.
Prdelka je rovněž skvělým místem pro udílení výprasků, když zlobíme.
A v neposlední řadě holý kulatý zadeček nám může dopomoci k vítězství ve sjezdových disciplínách na vodních tobogánech.

Takže třikrát
Sláva! Sláva! Sláva!
všem zadečkům.
Co bychom si bez nich počali.