vyprask (50/172/60)

– Olomouc
Sauna
Sauna

Někdy se přinatrefí, že člověk zavítá do sauny. Samozřejmě, že nikoliv proto, aby tam očumoval jiné naháče, ale aby náležitě zrelaxoval svoje tělo. Přesto si člověk nemůže nevšimnout postav ostatních sauny chtivých lidiček. Pokud se jedná o velký komplex saun, je z čeho vybírat. Jsou tu nejen staří lidé, ale i mladá děvčata a kluci. Takže v sauně jsou ke shlédnutí nahé zadečky, zadky, zadnice, prdelky, prcinky i prdele všech velikostí, tvarů i pohlaví. A člověk musí ukázat i tu svou.
Současná pánská móda je nemožná. Kluci se koupají v dlouhých plandavých bermudách a dokonce čím dál častěji na veřejnosti nosí hnusné volné tepláky. Přitom, jak dokazuje sauna, se mohou mnozí mladí muži chlubit nádherně tvarovanými kulatými hýžděmi, které mohou směle soutěžit se zadečky slečen ze soutěže Miss krásy. Je škoda, že se tato krása nyní tak ukrývá. Přitom zcela jistě by se každá žena ráda podívala na krásný vypracovaný mužský zadek v sexy šortkách. Vím to z vlastní zkušenosti.
Ve velkém saunovém komplexu aquaparku byl s námi jeden mladý černoch s bílou slečnou. Ten černoch měl nádhernou postavu. Jeho zadek byl velmi výrazný. Byly to skvěle tvarované polokoule. Vpředu měl mulat černý penis a šourek o velikosti tak akorát.
Pak jsem jej zahlédl i v komplexu aqualandu. Na rozdíl od českých kluků v neforemných mokrých bermudách měl černoch na sobě zářící bílé kratičké plavečky, div že ne krajkové. Tyto plavky ještě více zvýrazňovaly skvělé tělesné proporce černocha. Fakt bylo se na co dívat.
Ani někteří bílí muži v sauně nebyli k zatracení. Jejich holé kulaté čisté prdelky doslova volaly rákosce, která by tyto symboly mužské sexuality krásně do ruda vybarvila. Vůbec se nedivím, když tolik spankerů chce jen mladé kluky. I když ne vždy platí, že mládí je zárukou kvality postavy. Jsou mladí muži s nevábnou asexuální prdelí a naopak i mezi padesátníky najdeme chlapy urostlé s krásnou vypracovanou zadnicí.
Jak jsem na tom já, těžko mohu zcela objektivně posuzovat. Snad si mohu troufnout říci, že můj zadek je stále svalnatý a výrazně kulatý, pro pořádný vejřez jak dělaný. Aspoň mi to někteří spankeři říkají. Během letní sezóny se snažím svým oděvem zvýrazňovat svoje sexuální vnady. A pokud šortečky hezky obepínají sedací svaly, dá se přes ně i aplikovat silný výprask, při kterém se člověk kroutí bolestí a se slzami v očích prosí o odpuštění. Ovšem pak ty rudá jelita na prdelce vypadají velmi hezky. Je to absolutní sexuální úlet.
Co se týká mého pohlaví, mám spíše malého pindíka. Mnozí muži mají pěkně velké klobásy a některým se mohutná varlata v šourcích houpají až kdesi v půlce stehen. Já bych něco takové nechtěl. Kdo by se s tím tahal. Tak jak jsem, schovám své pohlaví do malých plaveček či šortek, jež zvýrazňují můj zadek. Mám i plavky tanga. Ovšem tento úbor se na koupaliště moc nehodí a v sauně se člověk zase musí vystavovat kompletně nahý. Prostě je to z extrému do extrému. Muži nosí tepláky či bermudy a zase v sauně je vyžadována kompletní nahota. Já bych raději něco mezi tím.

Jak jsem se již zmínil, je velká škoda, když se ty skvělé klukovské zadnice již k výpraskům nevyužívají a jen tak leží či sedí ladem. Přitom ty svalnaté polokoule sedacích svalů doslova volají po silné rákosce. Křičí: "Seřež mě!". Těm chlapcům by fialová jelita na prdelce velmi slušela.
A protože nechci kázat vodu a pít víno. Nabízím já tu svou sexy prdelku k pořádnému výšlehu. Prostě, kdo má zájem někomu pořádně natřískat na zadek, ta možnost tu je. Vím, že takový výprask silně bolí, ale člověk je chlap a ten musí něco vydržet.

Hezký výprask mohu i udělit.

Pokud nemá spanker svoje vlastní trestné nástroje, mám tuto rákosku:

Rákoska

Jedná se o pružnou rákosku z ratanu o délce 92 cm a průměru 8 mm. Tento nástroj tedy patří mezi delší a tenčí rákosky. Rákoska je určena pro středně silné až silné výprasky na zadek, ať už přes oděv či nahý. Rákoska není vhodná na trestání dětí do 15 let. Lze ji však vřele doporučit na výkony trestů dospělých delikventů.
Nejvyšší rychlost dopadu rákosky a tím i nejsilnější intenzita švihu je na jejím konci. Tudíž rány při výprasku směřujeme tak, aby konec rákosky zasahoval od nás vzdálenější polovinu hýždí a zároveň, aby rána rákoskou šla přes obě půlky zadku. Nebojíme se dát do švihu plnou sílu. Rákoska je dlouhá, ale ani při švihu plnou silou kůži na hýždích trestaného neprosekne. Na kůži jen naskočí výrazný rudý obtisk rákosky. Při středním a silném výprasku jsou intenzivně rudá jelita od rákosky na zadku trestaného žádoucí. Jedná se totiž o exemplární potrestání delikventa. I velmi citlivý zadek, na kterém se každý švih rákoskou zřetelně obtiskuje, snese až 200 silných švihů rákoskou, aniž by došlo k narušení kůže a výronům krve. Přitom každý švih rákoskou způsobuje trestanému intenzivní bolest. Pro silný výprask doporučujeme aplikaci 300 švihů na holý zadek vyplacených v řadě za sebou. Zadek trestaného je po takové exekuci fialový a napuchlý, na omak silně bolestivý.