vyprask (50/172/60)

– Olomouc
Nástroje k výprasku
Nástroje k výprasku

Pořadí oblíbenosti:

1) Vařečka

Vařečka je ideálním nástrojem k udílení výprasků na zadek. Když se vařečkou vyplácí plnou silou, intenzivně to bolí. Čím je vařečka větší, tím je výprask účinnější. Vařečka má kulatý tvar stejně jako půlky zadku. Rány na zadek perfektně sednou. Rány vařečkou udílíme střídavě na levou a pravou půlku zadku. Vařečkou můžeme udělit silný výprask, aniž by hrozilo natržení kůže. Vařečkou můžeme zmalovat zadek krásně do modra. Rány vařečkou působí tupou bolest. I po několika dnech od výprasku vařečkou zadek bolí. Modré podlitiny se však rychle vstřebávají a mizí. Výprask vařečkou silně bolí i přes šortky. Vařečku považuji za nejvíce sexy nástroj pro výprasky.

2) Řemen

Řemen je klasickým výpraskovým nástrojem. Výprask těžkým koženým řemenem je jedním z nejintenzivnějších bolestných prožitků. Řemen zadek krásně barví do modra. Pokud je řemen široký, rány zasáhnou značnou část plochy zadnice.

3) Rákoska

Rákoska je považována za královnu všech výpraskových nástrojů. Švihy rákoskou působí ostrou palčivou bolest. Po každé ráně rákoskou na kůži naskočí výrazné rudé jelito. Při udílení výprasku rákoskou musíme dobře odměřit místo dopadu. Konec rákosky by měl vždy dopadnout na masité půlky hýždí, ne na boky, či pod zadek. Tenčí rákoska může při silném švihu proseknout kůži. Pokud všechny rány rákoskou dopadají kam mají, lze výprask tímto nástrojem vřele doporučit.

4) Pádlo

Pádlo je výborným výpraskovým nástrojem. Je-li pádlo dostatečně velké, rána zasáhne celý zadek.

5) Karabáč

Karabáč je v rukách zkušeného vykonavatele perfektním nástrojem pro výprasky. Rány karabáčem by vždy měly směřovat na půlky zadnice, aby se předešlo zraněním.

6) Kabel

7) Hadice

8) Bič

U výprasku bičem je bezpodmínečně nutné, aby rány směřovaly výlučně na zadek. Rána bičem může protrhnout kůži a zanechat i trvalou jizvu.

9) Důtky

Výprask důtkami mne nijak nenadchl. Moc to nebolelo, tak nevím.