Ksukolznovu    (53/190/65)

– Plzeň-město
Březen Můj milý deníčku,
březen za kamna vlezem zatím platí, včera sluníčko moc nesvítilo, ale vyrazil jsem Na Slupi podívat se, jak pokračuje předjaří. No, kvete to všechno, sněženky, talovíny, bledule, šafrány, i první ladoňky, Chimonanthus zimnokvět, vilíny i zimolez vonný. Bylo to hezké, ale trochu smutné, bez sluníčka. Jen jasmín a kalina jsou namrzlé, zato Rhododendron praecox statečně hodil první květy.
Chystám se domů, než pojede matka do lázní a už jsem si musel vybrat obědy ze školní jídelny, abychom se nemuseli dělit. Nějak se to našim náramně zalíbilo. To jsem tedy dopadl.
Chci dnes zajít po nemoci poprvé do bazénu, tak uvidím, zda přežiji. Ale bude to humus, to je jasné.
No, bylo to k nepřežití, hlavně mi byla dost zima. Je zjevné, že v pořádku rozhodně ještě nejsem. Uplaval jsem 15 bazénů a měl toho věru dost.
Pán s knihami donesl zase jednou origami. Modely pěkné, ukradené význačným autorům, zato návody jsou lahůdka. Většinou si musím bohapustě vymýšlet, abych vůbec něco složil. Opravdu hrůza. Něco si zkusila i kolegyně a dopadla asi tak stejně jako já.
Také jsem zašel do Hypernovy na Chodově, kvůli náhradě za polomáčené sušenky a co nevidím. OC Růže se bourá z důvodu dostavby OC Chodov. No, dalo se to čekat, že můj milý deníčku.