Ksukolznovu    (53/190/65)

– Plzeň-město
TRX Můj milý deníčku,
tak jsme prodělali další dozorovou návštěvu, docela hustou, zase toho spoustu našly, ale to je bezpodstatné. Důležité je, že já se tomu budu bránit zuby nehty do posledního dechu. Smutné je, že musím bojovat nejen s čiou, ale také s našimi vlastními lidmi, co uvěřily. A to je nepochybně vyčerpávající.
Je tomu přibližně rok, co jsem začal cvičit na TRX. Vidět to pochopitelně není, po čtyřicítce mi už svaly prostě nenarostou, ale okoukané cviky mi jdou o něco lépe. Kdybych chtěl být vtipný, řekl bych, že dříve mne bolela záda, protože jsem necvičil a dnes mne bolí, protože cvičím. Nebo jinak řečeno, dříve jsem cvičil málo a teď zase příliš. Nicméně, téměř již udělám shyb, nebo jak se to vytažení na hrazdu nazývá a s podhmatem bych možná dal i dva. To je nepochybný pokrok.
Na druhý den: už včera jsem se cítil bídně a dnes je to jasné, teplota vyskočila na osmatřiceti tři, cítím se mizerně, když ležím, tak se dusím, takže sedím u počítače a popíjím zázvor. Ne že by to pomohlo. Chtělo by to ušák, jak radil jistý pan doktor. Tedy, ne že by pomohl, že můj milý deníčku.
Další den: cítím se pořád mizerně, jsem slabý jako moucha, teplota trochu klesla, ale stejně. No, nebyl jsem nemocný zhruba rok, takže mám nárok, ale takhle silně jsem netrpěl už dávno. Aby to nakonec nebylo něco horšího.





















Také jsem navštívil saunu Bonbon, jel jsem tam vlakem z Kačerova, což bylo docela zajímavé (a rychlé). A v sauně to bylo v neděli v podvečer dosti divoké. Hu. Nakonec mne tam uviděl jistý Ali, ke kterému jsem už dříve asi třikrát zašel na masáž zad, než jsem dospěl k závěru, že mi tento druh masáží nesvědčí. Vůbec mne nenapadlo, že by mohl mít zájem, většinou lidem vadí moje hubenost, zvláště poté, co mne vzrušil při masáži tříselných lymfatických uzlin a nechal to být. No, ale asi měl, když byl v neděli tak žhavý, tak jsem to ze známosti nechal dojít do konce. Musím říci, že orální uspokojování umí znamenitě a erotickou masáž též.
A dnes jsem se sešel s jakýmsi padesátiletým chlapem co žije sám s osmdesátiletou matkou. Asi také žádný med. Byl ale podle všeho celkem spokojený, když mne žádal, abych se zase ozval. Tak uvidíme. Později: Tak po tomhle člověku se slehla zem, abych tak řekl.