Ksukolznovu    (53/190/65)

– Plzeň-město
Alcatraz Můj milý deníčku,
tak jsem se tam vypravil na večer v kuklách. Do 22 se nic moc nedělo, na hlavní obrazovce v baru běžel holivůdský trhák na Nově, v dárkrůmu bylo světlo jako ve dne a dostal jsem číslo tři. Když jsem v půl dvanácté odcházel, šatnář se trochu divil, ale jenom trochu. Více se divil, když jsem přišel. Asi tři lidi se mi líbili, jeden čiperný svalnatý naháč, když viděl moji výbavu ztratil zájem, jeden menší tmavší s trenkami a tričkem, když jsem se k němu konečně přiblížil, tak už jsem nevydržel a začal stříkat. Docela mne to mrzelo, ještě jsem chtěl chvíli vydržet, navíc to byl pěkný trapas. Ale alespoň jsem se dostal dříve pryč. I tak jsem se po sprše, desinfekci údů a tak dostal do postele v půl druhé v noci. Před koncem mu dokonce stáhli z obličeje kuklu a vážně nevypadla špatně, nejen podle těla a věku. Proto ten smutek a proto ten výstřik. Ten třetí byl opravdu krásný, mladý, s tmavými fousky, ležérními pohyby a vyzývavým chováním. Ostatně, stačilo aby se na chvíli posadil bez kukly na dobře viditelné místo a už odcházel do kabiny s nejhezčím a nejpovolnějším mladíkem v okolí. Ostatní, tj. já, mohli jen slintat. To se někdo má. Snad mu to nezkazí charakter, bylo by ho škoda. Jinak musím říci, že si tam vrzne asi opravdu každý, když o to stojí a když na to má, lidí tam byla snad stovka a další přicházeli. Jeden s pořádným panděrem mi málem rozmačkal bradavky, ještě teď je cítím, ale nakonec pochopil, že za moc nestojím. No, to mne nemrzelo. Jeden se mi zkoušel dostat do řiti, ale správně usoudil, že nemám zájem. No rozhodně ne tam a v tu chvíli. V dárkrůmu už v té době bylo pořádně šero a těsno. A docela mne to vzrušovalo, nicméně kvůli nervositě jsem měl problém s udržením erekce. Mimochodem, většina chlapů si kuklu nenasazuje. Také jsem neunikl kouření (a tím nemyslím všudypřítomné cigarety), chvíli jsem musel držet, uvidíme, jaké jsem si odnesl následky, zda jen duševní, či i chorobné. A doma jsem ke všemu zjistil, že záděra ošetřená akutolem krvácela, takže jsem mohl být nakrásně nakažen prostatickým sekretem při honění. No, kdo chce kam, pomožme mu tam. Že mám dávat pozor na záděru jsem naprosto opomněl. Soudím, že počet HIV pozitivních byl ten večer velmi vysoký a anální styk s kondomem jako ochrana zdaleka nemusí stačit. Za dva měsíce si povíme, můj milý deníčku. Také jsem si všimnul, že důležité věci, jako cigarety se nosí v ponožkách a zajímalo by mne, zda ti na houpačce opravdu spoléhají na ohleduplnost aktivů, že si vezmou kondom (jeden z nich ho určitě měl) nebo jak to řeší. Už mi trochu otrnulo tak uvažuji, že bych se tam vypravil ještě jednou a zkusil trochu jiný přistup. No, neměl bych, ale kdo ví, zda si poručím.
Neporučil. Druhá návštěva proběhla 3.1.2015 a onen pocit novosti a úžasu je pryč. Zbyl jen pocit hnusu a trapnosti a bolest zad a nohou, HIV snad tentokrát nehrozilo, zato různé treponémy, nejsérie, papilomaviráci a jiní hnusové hrozily nesporně vrchovatě. Ještě možná budu kvílet a naříkat. Zvláště jednomu pohlaví opravdu hnusně smrdělo, jistě z přemíry škodlivých bakterií. Sice jsem si umyl ruce, ale nedělám si přehnané představy o účinnosti takového mytí. To chtělo mít kapsičku na kšírách, jak jsem okoukal od některých návštěvníků a v ní lahničku s desinfekcí. Pak by to mělo nějaký význam. Doma už bylo pochopitelně pozdě. No co, kdo chce kam, pomožme mu tam. Doufám, že jsem vyléčen. Ne z chorob, ty jsou ještě v inkubační době, ale z návštěv podobných míst. Ovšemže, jeden se mi tam líbil, ten s čepicí a pár dalších zajímavých mužů se tam také našlo a ti dva na začátku mne skutečně vzrušili, i když mám trochu dojem, že ode mne možná čekali trochu víc. Co naplat, buď jak buď jsem zaváhal a jinak o mne stály jen pověstné obludy. Odcházel jsem o půlnoci, ještě bych tam i vydržel, ale i tak jsem se domů dostal v jednu, do postele v půl druhé.
V pondělí 2.2.2015 jsem zkusil konkurenční podnik Factory, záměrně s touž akcí. Zprvu se to zdálo jako dobrý nápad: lepší poloha, navíc jsem byl na cvičení do 21.30 a i když bylo pondělí, do půlnoci by se ledascos dalo stihnout. Klub na internetu vypadá hogo-fogo, ale ve skutečnosti působí jen o málo ošuntěleji než letitý Alcatraz, navíc je po mém soudu zbytečně veliký, takže je tam na radovánky ve spodním prádle zima. Kolem 22h jsem měl číslo tři, našel jsem tam jen jednoho postaršího pána na baru, po dvaceti minutách jsem odešel, což obsluhu, hrající zjevnou přesilovku nijak neudivilo. Tak tohle už nikdy.
Jak vidno, lhaní by mi docela šlo, viz též později. 21. března potřetí, k pocitům hnusu a pokoření se přidal táhlý smutek. Opravdu jsem taková obluda, o kterou nikdo nestojí? Neřknu-li někdo, kdo by se mi líbil? No jistě, mám ho malého a v takovém prostředí mi moc nestojí. Co se dá dělat, jak kdysi řekl Petr, potřebuji mít k milenci citovou vazbu. Jenže, kde ho vzít, že. Pravda, mohl jsem čučet a honit si ho, ale to mohu u videa také, že. Takhle se mi opět nepodařilo zabránit uspokojování ústy, navíc tak čiperným a hladovým člověkem, že už opravdu musí být pozitivní, to dá rozum. No, pokud přežiji ve zdraví, nic se nestalo, pokud ne, bude to opravdu nemilý trapas. Tohle si protě musím zakázat! Bezpodmínečně!!!
Ovšem obsluha na baru se mi moc líbil, asi jsem se do něj zamiloval. Tak dobře, můj milý deníčku, kecám, ale líbil se mi.














Kousek jednoho rozhovoru:
No ano, co je to Umění, vskutku námět do pranice. Pan Brdečka se vždy rozčiloval, když někdo hovořil o Umění, případně se snažil umění vymezit. Říkával, že než nějaké hloupé definice jsou mu bližší vtipy typu: Kdybychom věděli, co je to kýč, věděli bychom, co je to Umění. Kdybychom se chtěli spolehnout na češtinu, tak umění pochází od slova uměti a pak je umění prostě tehdy, když umím zřetelně více, než jiní. Různé soutěže pro nadané šílence jsou toho zářným příkladem. Miloslav Holub říkal, že od dobrého nápadu je k umění už jenom krůček. Ale, rád bych dodal, ne každý ho svede udělat. Ta hranice bude zřejmě velmi tenká, ne každý ji dovede správně rozpoznat, proto někteří velikáni zůstali za svého života nepochopeni. Ale opravdu zůstali? Jistě, lid obecný je nedocenil, ale od něj něco takového ani žádat nelze. Někteří rádoby odborníci také ne, ale obvykle měli tito lidé svůj okruh obdivovatelů, už za života a ten jim zajistil nesmrtelnost. Ani takový van Gogh nebyl v pravém slova smyslu neznámý a slávy a uznání se nedočkal patrně jen proto, že umřel příliš mladý. Je také otázka, k čemu by mu ta sláva byla, že. Často se spíše stává, že se na takového člověka po jeho smrti jaksi pozapomene, ale pokud za něco stojí, tak zase přijde jeho den. Velmi pěkně je to vidět na Vermeerovi, kterého z naprostého zapomnění vyzdvihli až impresionisté a od té doby jeho sláva jen roste. Zajímavý je také známou padělatelskou aférou dobře dokazující, jak nesnadné může být rozpoznání umělecké hodnoty. Pravda, můžeš to také myslet tak, že se z některých rádobyumělců stávají po smrti rádobyUmělci ale věřme, že je tomu spíše naopak. Možná tím nejspolehlivějším měřítkem je čas, byť to někdy trvá skutečně dlouho.
Odpovídat nemusíš, co také říci na takovou kupu žvástů a tak za odměnu (nebo za trest) posílám PF s úvahou, jestli někdy není lepší ten mnohokrát pohaněný kýč, když je prostě pěkný. (Nebo-li Kosmosféra sice jistě není Umění, ale je působivá, když je celá). R.
Poznámka: uživatel si před přečtením zprávy zrušil profil; je to škoda, ale žádný div
A ještě jeden masér:
Nebaví tě trávit dlouhý čas na masáži anebo na druhou stranu chceš prožít něco nového - napiš ...

Ne každého baví trávit dlouhý čas na masáži a proto k nám lze přijít buďto na malou masáž lingamu (199 Kč/30 min.) anebo si vybrat jiný tip masáže s větším časovým rozběhem:

60 min. - masáž celého těla s lingamem - 299 Kč
60 min. - tantrické dráždění - 299 Kč
60 min. - senzuální tantrická masáž - 599 Kč
60 min. - NURU tantra masáž celého těla - 2999 Kč
90 min. - čajový rituál Shyiíng (s masáží lingamu) - 899 Kč
180 min. - tantrická meditace souznění - 2999 Kč

Na vzhledu nezáleží, jsme profesionálové, kteří se rádi o Vás postarají. Nutností je jen zdraví a věk nad 18 let. Nemasírujeme prostatu, ale na druhou stranu vyvrcholit můžete kdykoliv i vícekrát po sobě.

Možnost masáže: (u nás anebo u Vás, vždy nutná rezervace termínu)

Po: od 18:00 do 22:00
Út: od 18:00 do 22:00
St: od 16:00 do 20:00
Čt: od 17:00 do 20:00
Pá: od 15:00 do 00:00
So: od 08:00 do 20:00
Ne: od 08:00 do 12:00

Když jsem požádla o vysvětlení pojmů, přišlo mi toto:
čajový rituál je delší masáž se zajímavými prvky. před klasickou tantrickou masáží je ještě krátká masáž lingamu, poté se začíná masírovat tělo ze zadu - záda, hýždě, dolní končetiny, penis, poté se klient otáčí a masírují se dolní končetiny, penis (rukou i ústy), bříško, hrudník a opět penis. Vyvrcholit můžeš vícekrát za masáž, po masáži je pak relax u čaje anebo u nějakého pití a ještě další masáž penisu. U senzuální je navíc to, že je masér nahý a svým tělem se jemně dotýká těla klienta.

Když se přiblížil termín, dostal jsem nabídku s jiným a později se zjevila odlišná nabídka:
Příjemná tantra a nuru masáž v masážním studiu na Praze 9., parkování zdarma ...

Chcete zažít něco nového, něco zajímavého, pokud ano, tak přijďte na naší luxusní tantrickou masáž anebo na Nuru masáž, které Vás kompletně uvolní a z rehabilitují. Masér masíruje vždy nahý, lze se ho dotýkat. Součástí masáže je i masáž lingamu/joni. Cílem masáže není vyvrcholení, ale lze vyvrcholit i vícekrát během masáže - zálží na Vás.

Shyiíng tantra masáž celého těla: 600 Kč/60 min.
Nuru shyiíng tantra masáž: 1200 Kč/60 min.

U Nuru masáže se masíruje celým tělem maséra.

Nová nabídka ze dne 10.2.2015:
Luxusní shyiíng tantra masáž pro muže i ženy od 399 Kč.

Exkluzivní masážní technika Shyiíng pochází z dob vlády čínských císařů a indických králů - její staří je odhadováno na 4800 let př.n.l. Metoda Shyiíng vznikla v malé čínské vesničce zvané Long Sam, jenž byla v roce 1950 rozprášena komunistickými vojáky a místní lidé téměř vyhubeni - jen několik z nich se zachránilo a uprchlo daleko za hranice Číny. Shyiíng je jedinečnou a bezkonkurenční metodou, jenž nikdy v Evropě ani v západním světě nebyla vyučována či praktikována. Tajemství této masáže je staré více jak 6182 let a pečlivě se střeží v našem vzdělávacím a relaxačním centru. Je to metoda, která propojuje tradiční čínskou medicínu, akupresuru a hlavně tantrickou energii, jenž dává masáži ten správný grif. Masážní technika Shyiíng je vhodná pro všechny lidi, jenž jsou ohroženi každodenním stresem, pro ty co jsou unaveni současným rychlým životem. Naše masáž Vás brzy zavede na hranice relaxace a regenerace. Otevřeme Vám dveře do nového poznání a do nové skutečnosti. A proto, pokud toužíte prožít příjemnou regeneračně-tantrickou masáž, tak neváhejte a rezervujte si svůj termín včas. Chcete lépe poznat sami sebe? Toužíte prohloubit vztah se svým tělem? Neváhejte a rezervujte si termín co nejdříve. Shyiíng tantra odmítá stereotypy a rozbíjí naučené vzorce chování. Během masáže Vás zavedeme na duchovní cestu Vašeho osobního růstu. Shyiíng Tatra přináší jiný pohled na život a i na lidskou intimitu - nesoustředí se na výkon, ale jen na prožitek a 100% relaxaci. Z praxe víme, že většina lidí si pod pojmem tantra představuje celou řadu věcí, ale nutno podotknout, že se jedná o hlubokou filozofii, která pracuje jednak s myšlením klienta, ale i s tělem.

30 min. masáž dolních končetin - 399 Kč
60 min. masáž celého těla - 800 Kč
90 min. čajový rituál shyiíng - 1500 Kč
360 min. tantrická meditace souznění - 1800 Kč

16.2.2015:

tantrická shyiíng masáž dolních končetin a joni/lingamu Vynikající rychlá a i přesto příjemná tantrická masáž dolních končetin, která je situovaná speciálně pro manažery/ředitele a podnikatele. 499 Kč/30 min.
Tantrická shyiíng masáž joni a lingamových drah Velice příjemná masáž lingamových drah dokáže muže, jenž je každý den pod velký stresem naprosto uvolnit a z rehabilitovat. 399 Kč/30 min.
Shyiíng tantrická masáž celého těla Luxusní tantrická masáž přímo připravená pro muže, kteří si chtějí pořádně odpočinout a uvolnit své napnuté tělo. 600 Kč/60 min.
Shyiíng tantrický čajový rituál Tato masáž je velice zvláštní a příjemná, je spojena s příchozím rituálem. Tato masáž trvá z pravidla 90 minut, ale necháváme tomu odstup až na 120 minut. 1200 Kč/90 min.
Senzuální tantrická masáž Masáž během níž zažijete vstup do energetického toku Vaší duše. Velice příjemná masáž celého těla i joni/lingamu. 800 Kč/60 min.
Tantrická meditace souznění Tří hodinová velice moc příjemná meditace souznění Vás zavede na pole relaxace a uvolnění. Během masáže má klient zavázané oči a oddává se prožitkům, které zrovna se točí kolem jeho těla a lingamu/joni. Terapie je složena z několika různých prvků: dýchání, meditace a masáže. 3999 Kč/3 hodiny
Nuru tantrická masáž celého těla Nejvyšší stupeň meditace v rámci tantrických masáží a terapií. Není určeno pro všechny lidi. Jedná se o velice velký zážitek. Možno i u Vás doma. 5000 Kč/60 min.
Shyiíng baňkování jonických drah Určeno jen pro ženy do 55 let 500 Kč/30 min.
Shyiíng tantrická masáž pro těhotné anebo kojící ženy Speciální tantrická masáž pro těhotné a kojící ženy je naprosto jedinečným prvkem pro naprosté uvolnění. 600 Kč/30 min.
Indiánský tantrický rituál Naprosto jedinečný rituál v kombinaci s masážní terapií je určen lidem, kteří si potřebují vyčistit hlavu od stresů. 2900 Kč/120 min.

Více zde: http://www.thai-dzi.cz/masazni-terapie/shyiing-tantra-masaze/

Když se termín přiblížil, dalo mi dosti práce získat ve 22.45 prostřednictvím e-mailu tuto odpověď:
promiň, ale teď jsem se teď teprve dostal k pc a tak jsem nemohl dříve reagovat, masáž na zítra neplatí jsem mimo prahu ..
na iboys mi dnes 8.3. přišla tato odpověď:
ahoj, bohužel to nevyšlo, promiň, jsem už týden nemocný, pokud by si měl chuť tak můžeme dát nový termín.
To lhaní není snadné, že. Kdybychom si tak ještě pamatovali, co jsme komu řekli, že.

Nicméně opět jsem se přihlásil, dostal jsem novou nabídku termínů a tento popis:
Průběh masáže: při příchodu a svlékání masáž lingamu ústy, poté po ulehnutí na masérské lehátko masáž zádového aparátu, hýždí, lingamu, dolních končetin, poté se klient otáčí a pokračuje se v masáži dolních končetin, lingamu ústy a rukou, bříška, hrudníku a opět lingamu. Po vyvrcholení anebo ukončení masáže se klient přesouvá do křesílka k čaji a opět se pokračuje masáží lingamu ústy. Masér je nahoře zakrytý, dole je nahý a lze se ho dotýkat.

Tak uvidíme, jak se to vyvine.
Vyvinulo se to dle předpokladů: 20.3.2015 přišla tato zpráva (jedná se o třetí odmítnutý termín):
Ahoj, termín jsem bohužel musel náhle zrušit z technických důvodů provozovny. Zašlu aktuální termíny.

S pozdravem

M.

Má to ještě cenu? Asi ne, alespoň ušetřím, že můj milý deníčku.

A tohle jsem našel na jednom profilu zde na iboys:
Tantra maséři. Čím dál je jich tu více. Rekvalifikační kurz? Ani ho většina nemá, koukni na jedno, dvě videa na YouTube, budou tě půl hodinky olejem hladit po zádech a pak ti ho vyhoní. Respektive nevyhoní. Od tantra masáže čekáš sex, vypadá to že bude sex, platíš za sex, ale sex nemáš :D
Celkem výstižné, myslím.