eliskaliska (52/170/60)

– Ostrava - město » Ostrava
Můj obličej Proč již není moje fotka aktuální a nechci ji měnit?
Měla jsem pocit, že mám trochu větší bradu, než by se mi líbilo. Ne o moc, ale chtěla jsem se toho zbavit.
Obrátila jsem se nejprve na jednoho prominentního plastického chirurga, který mi řekl: "Za sto tisíc z vás udělá Fantomase každý, ale já u toho nebudu."
Obrátila jsem se na jiného (rovněž prominentního) plastického chirurga, který mi bradu upravil. Nestálo to zdaleka sto tisíc (plastické operace jako takové jsou vlastně celkem levné), ale od té doby se mi v obličeji udělala spousta divných vrásek, kráterů, celé je to nesymetrické a já najednou z udržované čtyřicátnice vypadám na sedmdesát. Nemůžu sevřít rty, při jídle se musím hlídat, abych "netrousila", spím s otevřenou pusou jako mrtvola (asi to odnesl nějaký nerv) a ráno se pak zalykám pachem vlastního dechu.
Ta věc se už dvakrát předělávala a je to pořád stejně špatné, ne-li horší.
Když jsem si po dvou letech uvědomila, že jsem definitivně screwed*) , z deprese jsem přibrala 8 kg (z 52 na 60) za rok a vypadalo mi z toho pěkných pár vlasů.

A aby ironii bylo učiněno zadost, kůže po zbytku brady se vyplnila tukem a mám tak nakročeno k tváři Hellboye.

Ale taky tu (už dneska) nejsem kvůli sexu, ale pokecu. Miláček je o 20 centimetrů vyšší, takže mi většinu času na tu bradu nevidí (ale na ty zbytky vlasů vidí o to lépe :-( ) a taktně ulehá dostatečně daleko ode mě, aby se chudák tím smradem nebudila. O tom, že na ni působí něco takového jako sexuální odpuzovač, obě víme, ale taktně o tom mlčíme. O to víc je moje zlatíčko...


A vy byste dámy chtěly zveřejňovat takovou aktuální fotku?

Ale zase... víte, kolik času ušetříte, když můžete hodit za hlavu jakoukoliv údržbu obličeje, protože nový nátěr z rozpadlé ruiny palác neudělá? :-)

*) http://www.urbandictionary.com/define.php?term=you%27re%20screwed