Godderrick    (41/185/85)

– Praha-východ » Říčany-Chomutov, Litvínov
to, co nikoho stejně nezajímá aneb aktuální profil
stejně to tady nikoho nezajímá, tak proč sem něco psát, že?

vidím, že jsi nepřestal s tím čtením, kruciš! (pokud ti nesedí ironie a sarkasmus, pro ty, kteří neznají tato cizí slova, pokud se neumíš zasmát sám sobě, opravdu DŮRAZNĚ BYCH DOPORUČOVAL DÁL UŽ NEČÍST)

1. kde se právě nacházím a co aktuálně dělám je vždy napsáno v záhlaví profilu. PROTO SE MĚ NA TO NEPTEJ !
záhlaví se říká také titulek profilu, nepleť si to s UMÍSTĚNÍM PROFILU (které lze např. nastavit do filtru). UMÍSTĚNÍ JE podle toho, kde příště něco plánuju a najisto vím, že se tam budu vyskytovat (alternativně tam je Zvolen, SK, kde mám zaměstnavatele).
ZÁHLAVÍ JE PODLE AKTUÁLNÍ POZICE a když já si můžu dát tu práci pokaždé při přihlášení to přepsat, tak ty by sis moh dát tu práci a PŘEČÍST SI TO! Vymysli si originálnější způsob, jak začít konverzaci.

2. JDE MI O SETKÁNÍ, NE O TLACHÁNÍ = v česku (většinou Praha)/Slovensku jsem vždy na pár dní a chci se SEJÍT a POZNAT nové lidi, nejlépe při nějaké aktivitě (kino, sport, nákupy apod.), nejsem tu kvůli nekonečnému chatování, stejně tak nenabízím "vážný vztah", protože KTERÁ BUZNA TADY na mě vydrží čekat měsíc, aby se mnou pak strávila pár dní, že?!? odpovím si sám: ŽÁDNÁ. Takže tím, že si nechci nikoho uvázat k noze jako psa k boudě vám vlastně prokazuju laskavost, takže si toho važte, místo toho, abyste se na mě za to osočovali.

3. výhoda života na Západě (krom toho, že to je mnohem vyvinutější společnost) je, že VŽDYCKY MÁM PENÍZE na to jít do kina, na koncert, do divadla, jen tak prolejzat obchody nebo tě prostě pozvat na večeři a ty peníze si nehodlám vzít do hrobu ani je neštosuju v matraci aneb jak říkával SEXY MOZEK Jirka Paroubek:"ZDROJE BY BYLY"

Jednoduše bych svůj vztah k této stupidní seznamce popsal asi takto: NEČEKEJ ODE MĚ, ŽE S TEBOU STRÁVÍM CELÝ ŽIVOT, KDYŽ NEJSI OCHOTEN SE MNOU STRÁVIT ANI JEDNO ODPOLEDNE. A nemyslí se tím u klávesnice. Ze stejného důvodu mě nezajímaj pluska.

Nic víc nemá cenu sem psát. Ti schopnější z vás mě už dávno našli na normálních seznamkách jako Grindr, Gaydar, Manhunt nebo Hornet.
Starší a podle některých i zábavnější profily jsou v blogu a vše v nich stále platí. LAST BUT NOT LEAST (Mimo jiné) nabízím možnost přivýdělku.
více informací v blogu 1 MAN 1 LION a v galeriích. podotýkám že protějškem/protipólem galerie "tvoje brigáda" NENÍ galerie "moje práce". hledej šmudlo :-)

vyhonit se levačkou a únavou blaženě usnout, to mi dá pro život více, než odpoledne strávené na ibku