drzy_mladicek (30/188/78)

– Královéhradecký kraj » Náchod
Vysvětlivky Aka To, co nechci rvát do profilu...
Čautě chlapi/chlapci/loliťáci/medvědi/"stařící"/honiči...

Za tu dobu, co tu jsem přihlášenej, jsem toho napsal skutečně dost. Je mi jasný, že celý profil si přečtě zhruba jen 10% z vás, o blogu nemluvě (ten nečte nikdo :D), ale mně už je blbý vše cpát do profilu, a tak jsem se rozhodl, že se vypíšu do blogu. Kdo bude chtít přečte, kdo nebude chtít, ať nečte, je mi to ukradený.

Přijde mi, že každou chvíli mi napíše nějakej gay Mesiáš, gay lidumil, gay prorok, gay jasnovidec nebo gay kdovíco, který se pasuje do role "toho správného", přičemž mě označuje za "chlapskou špínu, dítě Satanovo, zasranýho prostopášníka, vyvrhela", a to jen proto, že jsem bisexuál, a nehodlám příjmout gay orientaci. Budž. Váš názor, taky názor. Je mi to jedno. Ale proč máte tendenci nutit bisexuálům Váš názor, o který většinou ani nestojí? Nechápu, ale budiž. To bylo, je a bude.

Rád bych se vyjádřil k tomu, co tu hledám. Za to jsem osočován nejčastěji, a kdo ví, jestli zrovna právem. Mám tu nahé fotky, ale stěžuju si na šlápoty. Jo. Takže asi taky. Já se tady vyloženě proklamuju, ač v tom špatném světle, ale! - Jsem mladej kluk, řekl bych, že i celkem na úrovni, a jsem exhibicionista. Rád se ukazuju, chci se líbit, chci bejt viděn, ale to přece neznamená, že tu musím hned ukazovat ksicht, nebo sem dávat osobní adresu, nebo podobné nesmysly... Já tu nehledám sex samotný, ale převážně nové a sympatické pány na přátelství, poznávání nových věcí, prožívání společných koníčků, sexu se nebráním, ale rád bych zprvu odtyčného člověka poznal. Já neopovrhuju lidmi, co mají na profilu svoje nahé fotky (Když chci, podívám se, když nechci, nepodívám), ale jsem nerad, když mi to jen tak bez mrknutí oka pošlou do zpráv - takhle tedy ne, pánové, díky.

Řekl bych, že vypadám normálně (pár kil navíc, jasně), ale řekl bych, že jsem sympaťák, suverén, humorista atd., jen mám hodně osobních závazků, o které se milerád podělím, když napíšeš. No, to by bylo. Takže - ahoj! :)