google.cc (40/173/65)

– Praha 9 » Libeň
Zase jako štětka 2/? Jak se dalo očekávat, tohle setkání mělo nějaké pokračování....a jak se dalo očekávat, neudělal si ze mě takovou štětku jakoby chtěl...
Takhle historka přesně dokumentuje jaká svině jsem když protějšek neví co chce...
Po poslední schůzce jsme si sem tam napsali, ale občas jsem jeho zprávy jen tak ignoroval, protože byl hrozně nezajímavý, příp. neustále kontroloval co kde s kým dělám. Vždy když mě zkoušel podobným způsobem svazovat, jsem ho naprosto beztrestně pár dní ignoroval až se ozval sám znovu s něčím, na co jsem měl chuť reagovat. Jak se jednou dostanete do téhle pozice, už z ní NIKDY nevybruslíte... pamatujte si to! Pravda, že někomu to může vyhovovat.
No pak zase chtěl někam zajít a já nechtěl :-) Zase byl chvíli klid. No a potom jsem se ozval já. Napsal jsem hrozně jednoduchou zprávu, ve které jsem se ho ptal jestli má plný koule tak že by dneska mohl zkusit ten obsah nastříkat do mě a né do spodního prádla jako posledně :-) a zase mi zobal z ruky. Domluvili jsme se na schůzce venku, že se večer trochu projdeme po stromovce.
A tak jsme se sešli a loudali se stromovkou asi v 11 večer. Nuudaa...k ničemu se neměl a tak jsem musel začít provokovat já. Přitulit se, konečně na mě začal trochu sahat, začal jsem se s ním mazlit, nahmatal jsem mu stojícího ptáka, přitulil jsem se k němu zády a takhle jsme se mazlili a třeli a já sáhnul za sebe, vjel mu rukou do kalhot, vzal mu ptáka do ruky a začal ho dráždit...a provokativně se ptám. Tak co? Bude střík do trenek? :-) A on že doufá, že dneska ne a já a kam bys chtěl stříkat? On, že mě do pusy a já se překvapeně a nadšeně otočil... a do očí se ho ptám mě do pusy? :-) on uhnul pohledem a že tak třeba na obličej...nesnáááším, když někdo takhle uhýbá a tak říkám "na obličej jo? jako že mi postříkáš mrdkou xichtítk?" a on že jo...a tak se ptám jestli už to bude a on říkal, že za chvíli by mohlo být...držel jsem ho rukou za ptáka, mrknu na něj a říkám, že miluju pořádnou nálož mrdky přímo do obličeje i do pusy...honil jsem mu ho, viděl jsem jak slintá chudák a říkám mu do očí větu, kterou začíná krutá pasáž...miluju mít postříkanej celej xicht a miluju když mě k tomu ten chlap naoko DONUTÍ...pomalu opakuju DO-NU-TÍ....a dívám se mu do očí...
On s úlekem, že tak to přeci nejde...a já říkám, že naopak, že jen tak to jde a přestal jsem mu to dělat :-D
Zkoušel to, zkusil mě chytit za boky a myslel si, že asi dál už já sám a ono nic :-) tak mi dal opatrnou pusu a ono furt nic :-) Naslinil jsem si prsty, strčil jsem si je před ním skoro až do krku a ptáka jsem mu vzal do oslintaných prstů...krutě pomalu jsem mu ho honil, jen tak jsem pomalu přetahoval předkožku. A on že to hrozně chce a jí říkám no to se nedivím, tak pro to něco dělej ale udělej to TEĎ! Nic, jen že by to moc chtěl...tak se ptám a to jako škemráš jo? :-D a pak kdo je tu děvka? :-D ublížený výraz a já ten smích tentokrát nezadržel. A to asi bylo moc protože v tenhle moment mu během chvíle změkl...promačkal jsem mu ho, pustil z ruky...a říkám mu hele, tak až budeš vědět co chceš tak přijď, jo? Vytrhl jsem se mu z obětí, dal mu pusu a a v klidu s úsměvem říkám, fakt přijď, ale až budeš přesně vědět co chceš, čau :-)

Přesně takhle dopadnou všichni ti co neví co chtěj.