Ksukolznovu    (53/190/65)

– Plzeň-město
Jabloň Můj milý deníčku,
umyl jsem zase jednou okno, možná je trochu brzy, ale alespoň nebylo vedro a uvidím lépe na okrasnou jabloň, která právě pod ním rozkvétá. Jinak už delší čas cvičím s pomocí TRX a nezdá se mi, že bych měl nějak lepší výdrž. Umití okna mne unavilo asi tak jako obvykle. No, přiznejme si, po čtyřicítce už mi svaly nenarostou, ale ty co už mám se mohly trochu zocelit. Nebo ne, můj milý deníčku?
Včera byl v Rakovníku "skvělý" dýchánek, při návratu jsem si ovšem všiml litorálu rybníku Kracle. Jen tak z auta a připadal mi zajímavý. Však by tam také měl růst rdest alpinský a je zahrnut do naturové ochrany. Že už bych měl vycvičené oko?
A ještě. M. byl docela roztomilý, připomněl mi Davida Koprfílda, jak chtěl vydělávat. Prodával po vzoru tatínka jakési papírové hračky, a aby nebyl smutný, jednu jsem si koupil a M. hned utíkal a peníze utratil za ježečky v doplňkovém prodeji u pokladny. Je vidět, že chodí teprve do druhé třídy. Zajímalo by mne, zda si uvědomil, že jsem v jeho malém obchůdku nakoupil jen já. No nic.
No, můj milý deníčku, možná se budeme muset brzy rozloučit, jistý pan Pette se rozhodl zatopit hošanům z iboys, protože mu (celkem po právu) smazali profil. Konec to může vzít také ten, že se smažou profily všechny, aby byla spravedlnost. Co naplat, ať hloupost vládne na věčné časy a nikdy jinak.