jacoobhi (39/174/70)

– Středočeský kraj » good player for ch bb FF now
BDSM,SM,DS BD = “bondage and dominance” (poddanství a dominance) nebo také “bondage and discipline” (bondáž a disciplína). SM = “sadism and masochism” (sadismus a masochism
us). DS = “dominance and submission” (dominance a submisivita).
DS - Muži, kteří se rádi podvolují druhým, a to v sexuálním smyslu, kdy je jeden z partnerů dominantní, druhý submisivní. Pokud jde oběma o hru s erotickým podtextem, mohou si hrát na pána a otroka, zlobivého kluka a otce, či zlobivého hošíka a učitele. Jeden si užívá, že je ovládán (SUB), druhý, že ovládá (DOM). Používání pomůcek, hraček, obleků (Army, skin, rubber, leder etc.) jsou samozřejmostí.V tomto smyslu se také používají termíny “hořejšek” a “dolejšek”. Druhý směr v DS je vážnější, kdy jsou role pevně zakotveny a dominant opravdu rozhoduje o životním osudu submisiva, tj. nejde jen o odreagování či uspokojení emočních potřeb v souvislosti se sexem, ale o celkovou nadvládu. Sub odevzdává svůj život Dom (označováno jako DS “na plný úvazek”, “24/7” – myšleno 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, nepřetržitě, apod.).
Co spolu “DOM - hořejšek” a “SUB - dolejšek” mohou dělat? Fist, double fist, fist dildem a jinymy pomuckami, fuck, raw fuck, dildo fuck bareback, bondage, whipping, vosk, dog play, breath control, deeproath, mumifikace etc. ( k těmto praktikám se jednotlivě budu ješte vracet)
Nebo “hořejšek” druhého sváže, čímž je mu “dolejšek” vydán na milost a nemilost – pak si s ním hraje, šuká ho, bičuje ho, dělá mu cokoliv, co DOM chce. Odpírá mu potěšení nebo mu nakonec dopřeje vyvrcholení – to je “bondage and dominance” (poddanství a dominance) nebo “bondage and discipline” (bondáž a disciplína), což se praktikuje ve výcviku SUBA.

SM, sadismus a masochismus. Biče, rákosky, svorky, a spousta dalších věcí, které byly vyrobeny tak, aby způsobovaly silnější či slabší bolest. Poddat se někomu, kdo vám chce způsobit bolest, je fantastické vyjádření důvěry. A jak bude probíráno později, bolest v SM nemusí být bolestí, jde jen o velmi intenzivní dráždění, které, pokud je provádí zkušený “hořejšek”, může “dolejšek” dovést k dříve netušeným výšinám slasti.

DS stránku věci lze tedy odsunout do pozadí – nemusí se vám líbit podřizovat se rozkazům druhého, můžete si jen užívat, že vás sváže a zbičuje! A samozřejmě, že se nemusíte omezovat jen na bolest – je tolik intenzivních pocitů, které spolu můžete zkoumat!
Spojení bolesti a slasti, kdy “hořejšek” vystaví “dolejšek” velmi silným prožitkům, se někdy nazývá “Sex Magick” – sexuální magie. Zde nejde o přesné definice, BD, SM ani žádné jiné, jde spíš o prožitek, který je cílem. Všechny dříve zmiňované směry se pro mě spojují v jediné definici Sexuální magie – vezměte své fantazie, realizujte je, vytvořte magický prostor, v němž uskutečníte své touhy.

A nakonec, proč zde hovořím o SM jako o hře: protože to není jako chodit do práce. Hrát si znamená praktikovat něco, odpočinout si při tom, potěšit se – proto lze z mého pohledu většinu SM aktivit označit jako hru, jak sexuální, tak emoční i psychologickou. BDSM je v každém případě pro někoho hrou, pro někoho životním stylem.