Patrik68    (56/178/85)

– Středočeský kraj » Kladno
povídka - První rande
začalo to jako pokaždé, erotickým povídáním na chatu, výměnou pár erotických fotek, jejich pochválením, ostatně jak jinak a slibem že až se tu zas potkáme, tak opět pokecáme. Netrvalo to zase tak dlouho a my se opět virtuálně potkali, pokec byl velmi příjemný a nějak sám od sebe od erotiky a sexu přešel k rozebírání běžných denních věcí a my se začali bavit tím co kdo uvařil, upekl a chutnal dobrého. Jídlo se stalo naším hlavním tématem pokecu pokaždé když jsme se na chatu potkali. Naprosto nenásilně jsme přešli i k hovoru o skutečném osobním životě, o práci, o rodině a běžných denních starostech. S tím přišla i další výměna fotek, tentokráte naprosto civilních. Musel jsem uznat že k té pánské ozdobě a nahému tělu patřil i moc pěkný zbytek postavy chlapa. Bohužel jsme nebydleli k sobě příliš blízko a tak jsme skutečné setkání moc neplánovali.
Co jsme neplánovali my dva, naplánoval osud za nás. Nevím zda na něj někdo věří, ale já jo, myslím že všechno co se v životě stane má nějaký smysl a plán. No prostě, Radek dostal příležitost pracovně vyrazit do Prahy na víkend a dopředu věděl že na zvládnutí všech pracovních povinností mu bude stačit sobotní dopoledne. Hned se ozval a my se domluvili na setkání a pokec u kafe někde v centru. Oba jsme se těšili že se konečně potkáme osobně po několika měsících dopisování. Nic dál jsme neplánovali, domluvili jsme se že všemu necháme volný průběh. Vždycky totiž hrozí reálné nebezpečí, že to co funguje virtuálně na dálku, nemusí fungovat ve skutečnosti. Každý máme své osobní kouzlo a fluidum a to se nemusí snést v reálu s tím druhým.
Všechno ale dopadlo na jedničku, Radek čekal kde měl a já ho viděl už z půlky ulice když jsem k němu přicházel, poznal jsem ho podle fotek co jsme si měnili, on mne neviděl, protože ke mne stál zády a koukal na ruch na Václaváku. Domluvili jsme se totiž, že si dáme scuka dole na Václaváku u bývalého ČKD, je to další místo které každý Pražák zná a v případě bloudění by tam Radeka nasměrovali, přišlo mi totiž že u koně je nějak nával, schází se tam snad všichni kdo se v Praze hledají. Když jsem k němu přicházel tak jsem musel uznat že má pěknou postavu, vypadal tak jak chlap vypadat má, žádná třasořitka, ale taky ne žádný bumbrlíček. Měl žluté tričko s límečkem a vypasovaný moderní rifle s prošíváním a falešnými kapsami. To se mi Moc líbí a rád obdivuji pánský zadek obepnutý riflemi. Měl krásně tvarovaný kulatý půlky, přesně takový do kterého si rádi plácnete když máte tu možnost. Než jsem k němu ale stihl dojít, tak se otočil a tak jsem přišel o moment překvapení, protože mne uviděl taky a na jeho tváři se hned ukázal milý úsměv. Měl trošičku strach abych si z něj nevystřelil a jen ho nepozoroval z dálky a pak se vůbec neukázal. Když mne ale viděl, poznal že nejsem takový hajzlík a že dneska už všechno bude v pohodě. Jakmile jsem dorazil až k němu, už napřahoval ruku a tak jsem mu jí podal rovnou taky. Já jsem Radek řekl a já mu s úsměvem odvětil, já jsem Patrik. Konečně jsme se poznali i osobně a ne jen virtuálně, navíc musím říct že to podání ruky bylo jako příjemný elektrický výboj.
Potřásli jsme si rukou a hned se začali domlouvat kterým směrem vyrazíme, neplánoval jsem žádnou konkrétní kavárnu a tak jsme se mohli vypravit kamkoliv a cestou určitě potkáme nějakou příjemnou a volnou kde v klidu pokecáme. Venku bylo nádherně a tak jsem se z počátku jen procházeli po staré Praze a povídali o tom o čem jsme si psali a jak je pěkné že si rozumíme i ve skutečnosti. Nevěděl jsem jak byl na tom Radek, ale mne byl hned od začátku velice sympatický a musím říct že jsem cítil i přitažlivost. Noha střídala nohu a my se dostali k pěkné kavárničce kousek od Karlova mostu, sedli jsem si, každý si objednal a kecali jsme dál. Ctil jsem že i já nejsem Radkovi lhostejný, začali jsme si povídat o hodně osobních věcech, o radostech života a navzájem jsme se svěřovali jeden druhému se svými osobními radostmi, starostmi, bolístkami a trápeními. Hodiny pokročili, tak jsem zaplatili a vypravili jsme se hledat pro Radka nocleh, bohužel jsem mu ubytování u mne nabídnout nemohl. Vyrazili jsme mimo centrum a po chvíli hledání jsme našli ubytování v příjemném prostředí za rozumnou cenu. Kdykoli to bylo možné, při jízdě jak tramvají tak metrem, tak jsem se chytl co nejblíž Radkovo ruky abych opět cítil to elektrizující napětí. Radek se šel ubytovat a já měl ještě nějaké rodinné povinnosti které jsem musel bohužel neodkladně vyřídit, domluvili jsme se že si ještě zavoláme.
Na večer jsem se sice nedomlouvali, protože Radek měl původně v plánu se sejít se svým bratrancem, který byl v Praze za prací, jak jsme si tak povídali tak přiznal že ze schůzky sešlo a že na večer nemá program. Přišlo mi nepatřičný tak vzácnou návštěvu nechat napospas zhýralé Praze a tak sem se snažil povinnosti co nejrychleji vyřídit a doufal jsem že až Radkovi zavolám tak ještě v plánu nic mít nebude a že se ještě jednou sejdeme. Moje fantazie už pracovala naplno a představoval jsem si co by se mi líbilo s ním intimně prožít. Tak se taky stalo, Radek by býval šel jen tak courat opět do centra a měl v plánu se kouknout i někam do klubu za zábavou a tanečkem. Byl rád když jsem se ozval, řekl že mám povinnosti vyřízené a že se zbytek večera můžu věnovat jemu. Zavolal jsem totiž akorát, když se rozhodoval zda už má vyrazit do centra. Smluvili jsme se že se sejdeme za dvacet minut před hotelem a půjdeme se najíst, dostával hlad a přiznám se že já už taky. Našli jsem si klidnou restauraci na pomezí sídliště a odpočinkové zóny, kterou tu město zřídilo a stále vylepšovalo aby vznikající park lákal k odpočinku co nejvíce lidí. Já jsem si k jídlu objednal steak na zeleném pepři a Radek si objednal maso tří barev. První objednanou lahvinku dobrého červeného vína jsme dopili zanedlouho po jídle a druhou jsme si vychutnávali už pomaleji. Povídali jsem a povídali.
Alkohol udělal svoje a tak při povídání došlo i na intimnější a dráždivější témata, povídání o touhách a zkušenostech. Já se ale hlavně zadíval do Radkových očí, měl je jako dvě studánky a já cítil jak se v nich pomaličku začínám topit. Radek mi nebyl lhostejný, ale zatím jsem se bál dát mu to najevo, čekal jsem na náznak toho že ani já nejsem lhostejný jemu. Netrvalo dlouho a ta chvíle poznání přišla, bylo to při povídání o budoucnosti, přáních a plánech. Dal najevo že s někým jako já by si tu svou budoucnost uměl představit i když by dopředu věděl že by to znamenalo stěhování na velkou dálku, protože předpokládal že za ním by se asi stěhoval někdo těžko, nebyla tam práce a nedalo se předpokládat že by se situace zlepšila. Líbilo se mu na mne že máme podobný pohled na život a soužití s chlapem, že nás doma baví podobné věci a že to co nebaví jednoho z nás tak dělá ten druhý, prostě jsme se dobře doplňovali.
Dopili jsme druhou lahev a rozhodli se zaplatit a jít se ještě ven projít do parku. Byl konec června a tak venku bylo i přes pokročilou hodinu teplo. Chodili jsme a posedávali po lavičkách asi ještě hodinku než jsem ho doprovodil zpátky k hotelu, čekal jsem že se Radek trochu rozhoupe a něco si začne, ale nestalo se tak. Byla už totiž skoro půlnoc. Proto jsem se rozhodl vzít iniciativu do vlastních rukou a jak jsme tak stáli proti sobě tak jsem ho políbil na jeho plné měkké rty, nejprve se lekl, ale to byl jen mžik. Okamžitě můj polibek opětoval a najednou jsme se objímali a líbali, v obou v nás stoupala touha a vášeň. V tom se optal proč jsem s tím nezačal dřív, že jsme na takové příjemné věci mohli mít víc času, že jsme nemuseli sedět tak dlouho v restauraci a nebo chodit po venku. Já na to odpověděl že jsem čekal že si začne on a on zas pravil že čekal na to samé. Jednoduše jsme se oba chovali jako nesmělí kluci. Po několika dalších polibcích se optal jestli nechci na chvilku s ním na pokoj, že tam budeme mít víc soukromí, protože před hotelem na nás může každý koukat. Já nejprve zaváhal,bylo mi jasné kam to až může vést, ale nerozmýšlel jsme se dlouho protože jsem to v podstatě od první chvíle setkání chtěl a souhlasil.
Vzal mne za ruku a už mne táhl do hotelu a do svého pokoje. Ani nevím jak jsme se do jeho pokoje ve druhém patře dostali, ale byli jsme tam okamžitě, pak už jsme jen vnímal jak se opět líbáme. Přitiskl mne zpátky na dveře pokoje, asi proto aby měl jistotu že mu neuteču. Neměl jsme v úmyslu kamkoli utíkat. Navzájem jsme si prsty vjížděli do vlasů a hladili se, a nezůstalo jen u vlasů. Naše ruce se proplétali, spojovali a zase dělili, prozkoumávali jsem těla toho druhého. Vnímal jsem Radkův zrychlený dech a cítil i na sobě stoupající vzrušení. Hlubokými polibky jsem se navzájem prozkoumávali a ochutnávali své jazyky. Jako první jsme zajel rukama pod jeho tričko a hladil jeho záda, přitom jsem ho začal líbat na krku a ušních lalůčcích. Nádherně voněl novým Gucci. Jeho kůže byla příjemná, hebká s jemnými chloupky. Ruce měl dobře pěstěné, i když dělal hrubou práci tak používal krémy, aby mu ruce nehrubly, líbilo se mi jak po mne s nimi jezdí a šmejdí.
Objal mne a začal nás k sobě tisknout. Jemně jsem ho poodstrčil abychom se od dveří v předsíni posunuli o kousek dál do pokoje. Byl zařízen jednoduše ale účelně. Dvě postele psací stůl, skříň a komoda. Radek mne opřel o komodu a pokračoval tam kde předtím přestal, já ho chytl za půlky a taktéž ho tiskl k sobě, čímž jsme zjistil že potíže v rozkroku nemám jen já, ale že naše počínání nenechalo chladným ani Radka, cítil jsme jeho vzedmutý poklopec a on musel vnímat to samé u mne, protože se začal pohupovat v bocích ze strany na stranu, čímž naše pocity značně vystupňoval. Proto jsme mu pomaličku začal stahovat tričko, soukal jsem mu ho do podpaží a hladil ho už ne jen po zádech ale i po břiše, pak i po prsou, břicho a prsa měl porostlé jemnými kudrnatými středně tmavými chloupky. Letmo jsem se zkusil dotknout bradavek, měl je citlivé a na dotek ihned reagoval cuknutím. Jeho horký dech jsem cítil na krku při dalších a dalších polibcích. On chytl moje tričko za spodní okraj a jedním tahem mi ho přetáhl přes hlavu a pohodil ho na komodu. Tím dostal příležitost mne líbat i na dalších místech mého roztouženého těla. Já mu oplatil stejnou mincí a tričko mu konečně svlékl taky a přihodil ho k mému. Začal jsem ho něžně kousat do nádherných ramen a prsty jedné ruky jsme mu zezadu zasunul za kalhoty, prsty jsem se dotýkal začátku žlábku mezi jeho půlkami. On mne stále víc a víc tiskl k sobě a pak mi začal zatínat prsty do kůže na zádech, bylo příjemné cítit jeho kůži na své,cítit teplo jeho těla a vzdouvající se hrudník. Oddaloval jsem okamžik kdy se začneme navzájem dotýkat našich poklopců a tak jsem se k němu touto partií tiskl a malinko se pohupoval abych třel svůj vzedmutý poklopec o jeho, podobně jak to dělal Radek před chvílí.
Najednou mne pevně sevřel, otočil se mnou, povalil na postel a lehl si na mne. Propletl naše prsty na rukou a ruce mi roztáhl, načež pokračoval ve vášnivém hlubokém líbání, jeho jazyk šmejdil mou pusou a tak jsem mu ho začal sát a tak se dostal hlouběji, on ho nechal vystrčený a já mu po něm jezdil rty jako bych mu ho kouřil. Dostal jsem se trochu do pasivní pozice a čekal jsem jak bude pokračovat. Evidentně se nám líbili stejné věci, erotické dovádění před samotným aktem. Začal sebou na mne pohupovat tak aby se dotýkali naše citlivé bradavky. S jazyky jsme si vyměnili role, jen Radek sátí mého jazyka pojal trochu ďábelštěji a vysával ho na hranici příjemného a bolestivého, když jsem sebou cukl pochopil a trochu povolil. Pomaličku začal pohupovat pánví, kopulační pohyby mne přiváděli k extázi a stejně tak i Radka. Konečně povolil sevření našich prstů a tak sem se mu vysmekl a ruku strčil do jeho kapsy u kalhot, kde jak jsem se správně cítil měl žalud, tak jsem se dostal ke špičce jeho pulsujícího pokladu, i přes jeho spodní prádlo a látku kapsy jsem cítil jak je vlhká a lepkavá, musel mít už značné potíže v upnutých riflích a já jsem na tom nebyl o nic líp. Vzedmuté péro se mi kroutilo ve slipech a ještě pod poklopcem a už chtělo osvobodit od té nepříjemné polohy.
Radek ale evidentně chtěl naše hrátky ještě prodloužit a tak jsme opět změnili pozici, převalil se na bok a naznačil abych si tentokrát vlezl já na něj, ne už v leže, ale abych si na něj v kleče sedl. Tím jsme se opětovně dostali do polohy kdy jsem se navzájem mohli poznávat hlazením a osaháváním, Radek zkusil to co já. Začal mi osahávat prsa a zkoušel citlivost mých bradavek, jemně je celá nejprve hladil a pak je vzal bradavky mezi prsty a něžně je mnul, já si naslinil prsty a zkusil se dotknout jeho bradavek znovu, evidentně mu vlhká metoda byla příjemnější a tak jsem se naklonil a jednu po druhé mu olízl, u té druhé jsem se chvilinku zastavil a začal ji líbat a sát. Vlny blaha a rozkoše projížděli našimi těly. Radek se konečně odhodlal a taky mi sáhl do rozkroku, vnímal jak mám napnutý poklopec a pomaličku mi začal rozepínat kalhoty, nejprve uvolnil pásek a pak i knoflík, ani jedno z toho úlevu pro mojí kládu nepřineslo, když začal rozepínat další knoflíčky poklopce bylo to jiné, uvolnil to velké sevření a moje péro se konečně mohlo trošku narovnat. Jemně mi ho chytil přes boxerky a srovnal ho úplně abych se mohl cítit pohodlně, bříšky prstů mi přes látku párkrát přejel po žaludu. Já začal po Radkových nohou pozvolně sjíždět níž a níž, abych se pohodlněj dostal k jeho pasu a mohl mu taky ulevit od potíží s oblečením, líbal jsem ho na břícho a přitom mu rozepínal postupně pásek, knoflík u riflí a nakonec i zip, rozevřel jsem kraje a jeho pinďoura jsem taky srovnal aby měl pohodlí. Kládu měl pořádnou, vytáhla gumu slipů až nad okraj jeho kalhot. Já mu ale po žaludu, který byl zatím taky schovaný za látkou slipů, nejezdil prsty ale rovnou jazykem. Krásně mu voněl touhou a mokré flíčky jasně dávali najevo co chce. Sklouzl jsem z Radka dolů, chytl nohavice riflí a on se nadzvedl abych je mohl stáhnout, svoje jsem rovnou stáhl taky a lehl si zpátky na postel vedle Radka na bok. Pokračovali jsme v erotických hrách, ale já už chtěl poznat tu jeho chloubu, kterou jsem znal z fotek, taky osobně. Začal jsem rukou přejíždět po jeho stehnech a zajížděl až k tříslům a vždy se jen letmo dotkl jeho pytlíku s koulema, on s tím takové obštrukce nedělal a rovnou mne za pytlík chytnul a jemně jej mnul. Uvolnil jsem se a roztáhl stehna tak aby k mojí ozdobě dobře mohl, přes prádlo mi začal jezdit po celé délce pinďoura až zpátky k pytlíku, vzal jsem si jeho počínání za vzor a opakoval co prováděl Radek mně. Dál jsme se líbali a já ho zlehka kousal do rtů, jelikož se nechal tak se mu to asi líbilo., protože si přestal hrát v mém rozkroku a chytl mne za jednu půlku a něžně jí mačkal a mnul, odtahoval ji od té druhé. To se zas líbilo mne, jak jsem si ještě stále hrál v jeho rozkroku s plným pytlíkem a napnutý pérem, tak jsem mu ho pořádně chytnul a začal pevně svírat a povolovat, dostávalo ho to do většího varu, přišla další výměna polohy a Radek ležel v mžiku na mne, hladil mi a natahoval ruce a nebudu se plést když řeknu že jsem vnímali navzájem svá těla, rozpalující vášeň a vzrušení. Vymanil jsem své ruce z Radkových, chytl ho za obě půlky a naznačil mu jemným tlakem nahoru aby se začal posouvat svým rozkrokem k mé puse. Pochopil to celkem rychle, posouval se ale pomalu a tak aby se třel rozkrokem o mé tělo. Když se dostal až kam jsem chtěl tak nastal čas posunout naše hrátky o kousek dál, proto jsem jednu nohavičkou vysvobodil plné koule abych si mohl s tím pokladem pohrát pusou a jazykem, abych je mohl líbat, sát a olizovat. To Radka rajcovalo tak že se mu kapičky touhy dělali i přes spodní prádlo, to se mi moc líbilo a tak jsem tu jeho kládu konečně vysvobodil taky a tu slastnou šťávičku z špičky žaludu slízl špičkou jazyka, pomaličku tak aby to dělalo provázek který nás spojoval. Jeho žalud byl naducaný k prsknutí, byl rudě fialový a měl krásný plný tvar dole dokonale dělený hlubokou rýhou, která pokračovala dlouhou uzdičkou k předkožce. Po celé délce péra se mu rýsovali tepající vystouplé žíly. Nadalo mi to abych tu krásu okamžitě neochutnal, byla by škoda promeškat ten okamžik. Radkovo tělo se napínalo slastí, jazykem jsem si pohrával s uzdičkou a dál jsem sál tu krásu. Bylo zbytečné abychom na sobě měli ty poslední zbytky oblečení, ale přál jsem si abychom si je sundali navzájem. Začal jsem Radkovi slipy stahovat, on se nadzvedl do pozice kdy mi to hodně ulehčila já mu je stáhl až na lýtka, když si klek a zvedl konce nohou sundal jsem mu je úplně. Dál jsem jeho voňavou chloubu měl před obličejem a tak jsem si mohl hrát jak jsem chtěl a s čím jsem chtěl, měl jsem mnohem volnější přístup. Pěkně jsem ho chytal za koule, chvilkama mu honil péro, vnímal tu vůni touhy a ochutnával její další a další kapičky rojící se na konci té parády.
Radek asi cítil že by to dlouho nevydržel a rozhodl se začít jednat a napodobit moje počínání v jeho rozkroku. Jeho pozice mu umožnila mnohem jednodušší přístup k tomu co jsem zatím měl schované v boxerkách, sesunul se a chytl okraj mezi zuby a táhl je dolů, musel je hodně nadzvednout aby je přetáhl přes trčící péro, asi měl zkušenosti, protože mu to nedělalo žádný problém, bylo to velmi erotické jak je tahal a přitom házel hlavou aby sjížděli po obou nohou stejně, nadzvedl jsem se aby mi sklouzli přes zadek, zbytek byl dílem okamžiku. Teď už jsme oba byli tak jak jsme přišli na svět, Radek se na chvilku zastavil aby si prohlédl mé tělo, což mi dalo stejnou šanci, byl nádherný chlap a myslím že jsem se líbil i já jemu. Lehl si tak aby si teď mohl hrát v mém rozkroku s tím co trčelo nahoru i tím co viselo dolu. Kapičky touhy mu evidentně chutnali taky, slízal všechno co se do té doby na mojí špičce objevilo a vymáčknul i to co bylo ještě bylo v pinďourovi. Rty mi přejížděl po žaludu a zasouval si čím dál hlouběji do pusy, rukama probíral můj pytlík a masíroval mi kulky. Jedním prstem se mi začal dobývat mezi půlky, jeho počínání mě dostávalo na pokraj extáze, naznačil jsem aby zvolnil. Chytl mne tedy za stehna a nohy vyhodil pěkně do výšky tak aby si vybojoval cestu k mojí dírce. Líbilo se mi jak mě začal lízat, chyt jsem si nohy pod koleny a držel si je sám taky aby měl Radek víc prostoru k hrám. Chytl mne za půlky a roztahoval je od sebe a jazykem jezdil kolem dírky a pomalu zkoušel i dovnitř, snažil jsem se maximálně uvolnit pro jeho pohodlí a mou rozkoš. Vrátil se k hrám pusou s mou kládou a s dírkou si pohrával prstem, opět kroužil kolem a potom zkoušel proniknout na kraj dovnitř. Chtěl jsem si taky hrát a tak jsem se otočil na posteli do polohy 69, čímž si ulevil od stoupajícího tlaku, zároveň jsem si jen pasivně neužíval ale byl i aktivnější v dráždění Radka. Slízl jsem opět kapičky které se mu nastřádali na dírce do žaludu a jazykem jsem pokračoval po spodní straně pulsujícího pinďoura ke kulkám a pak dál dozadu k jeho dírce, chvilku jsem jí roztahoval a lízal, pak jsem si naslinil prst aby hladčeji pronikl do Radkova otvoru, párkrát jsem s ním projel dovnitř a ven a pak jsem jím uvnitř pěkně začal kroužit a dráždit jeho prostatu, to zapříčinilo že se kapičky rozkoše z jeho péra řinuly proudem. On zatím pokračoval v kouření mé ozdoby a taktéž vysával lepkavé kapičky. Tentokrát to asi nemohl vydržet Radek, protože iniciátorem další změny byl on. Lehl si vedle mne na bok a začal se se mnou opět líbat, hladit a tisknout se k sobě, naše nadržená péra o sebe navzájem třela a oba jsem se už chtěli vystříkat. Radek mne převalil na záda a roztáhl mi nohy, klek si mezi ně tak abych si já mohl hrát s jeho kládou a on zase s tou mou. Ihned jsem se chopil příležitosti a jezdil mu rukou po celé délce té jeho krásy, zvlášť jsem se věnoval naducanému žaludu a hezky po něm kroužil než jsem sjel zpátky směrem ke kulkám. On honil toho mého čím dál rychleji a kapičky touhy mi roztíral po jeho hlavičce. Ani jeden jsem to nemohli moc dlouho vydržet, já byl rychleji, propnul jsem se a snažil se co nejdéle vydržet nevystříknout, to moc ale nešlo a tak jsem pustil tu svou lávu ven na svoje břicho, byla hustá vytékala po malých dávkách přes žalud na můj podbřišek. Chvilku jsem nebyl schopen Radka honit a jen jsem mu jeho péro mačkal, Radek si přehodil ruce na mém péru a všechnu mou ulpělou lávu si z prstů slízal. Když polevila vlna rozkoše tak jsem se naplno vrátil k honění malého Radka, taky to už měl na krajíčku, po několika tazích jsem poznal jak umí stříkat a že stříkal, jeho tělo se prohnulo dozadu než to pustil, měl sice řidší konzistenci, ale zato měl o to větší tlak, přilítlo mi to napoprvé až na bradu, ty další byly postupně kratší, ale bylo jich tolik že jsme měl po celém hrudníku a břiše loužičky. Tu dávku z brady jsem ihned slastně slízl, chutnal báječně a už teď jsem se těšil až mi v puse skončí všechno co v sobě má. Radek si na mne lehl a krásně se usmíval, usmál jsem se na něj taky, políbil mne a pošeptal mi že to bylo krásné, pošeptal jsem mu že se mi to s ním taky obrovsky líbilo a že se těším až si to zopakujeme, s úsměvem na rtech řekl že právě myslel na to samé. Opřel si hlavu o levou ruku a koukali jsme si do očí, myslím že to byl okamžik kdy jsme se jeden do druhého opravdu zamilovali, protože jsem se začali hladit po tvářích a užívali si doznívající rozkoš spojenou dotykem těl.