Patrik68    (56/178/85)

– Středočeský kraj » Kladno
povídka - Dovolená v Řecku Dovolená v Řecku
S Romanem jsme několikaletí kolegové a letos v létě jsme ani jeden neměly s kým vyrazit na dovolenou a nechtělo se nám ani jednomu se jen tak poflakovat a tak jsme se domluvili a zajistili si společnou dovolenou u moře. V práci to nebyl problém protože děláme každý na jiném oddělení atak jsme si vzali 14 dní.
Protože máme oba rádi sluníčko, ale zároveň jsme si chtěli užít trochu klidu tak jsme si vybrali zájezd uprostřed sezóny do odlehlejšího střediska na Řeckých ostrovech. Koupili jsme si zájezd bez stravy, snídat chceme až se zbudíme, k obědu podle našich zkušeností stačí něco malého a hlavně v Řecku je hromada toho nejlepšího čerstvého ovoce za pár korun a na večeře dle informací cestovky je nejlépe chodit sami – je větší výběr než předplacená polopenze i když ji samozřejmě nabízeli. Odlet byl večer a doprava z letiště do letoviska autobusem ještě v noci takže jsme se po cestě ještě trochu i vyspali. Sice jsme při příjezdu o okolí nic nevěděli protože všude panovala tma tmoucí ale ráno jsme byli příjemně překvapeni. Ubytování bylo jednoduché jedna velká místnost s dvěma lůžky jednou skříní a malou zídkou která oddělovala kuchyňský koutek s lednicí a dvouvařičem. K pokoji patřil i balkon na kterém bylo posezení. Největší překvapení bylo při pohledu s balkonu to, že bydlíme přímo na pláži jsme sice poznali při příjezdu podle šumění vln, od moře nás dělila skutečně jen příjezdová cesta a pláž ale navíc jsme bydleli na úplném konci pláže.
Pokoj byl situován na východ a tak nás budilo už ranní sluníčko. Ještě před snídaní jsme se rovnou vyběhli vykoupat. Bylo to naprosto bezva, na pláži ještě skoro nikdo nebyl nepočítám-li uklizeče a starší obyvatele letoviska, kteří se chodili koupat pouze ráno než začalo sluníčko naplno pálit svými paprsky. Chvíli jsme si zaplavali a šli si připravit snídani, kterou jsme si ještě pro jistotu přivezli sebou.
Po snídani jsme se vydali na obhlídku okolí do nejbližšího krámku to nebylo daleko a nabízeli vše potřebné pro naše stravování, dál v městečku byl větší krám. Restaurací a místních taveren, kam jsme chtěli chodit na večeře bylo podél pláže několik, některé situované přímo na pláž jako molo jiné jako předzahrádka.
Ráno ubíhalo naprosto v pohodě po obhlídce městečka jsme se vrátili na pláž k opalování a koupání. Počasí bylo jako z katalogu. Slaná voda je fajn když člověk nechce plavat jen tak si lehne na záda nechá se nadnášet o kolem uší si nechá šplouchat vlnky, úplně vypne a nemusí na nic myslet. Sluneční paprsky řádně pálili a tak jsme se začali mazat připravenými opalovacími krémy s ochranným faktorem abychom neskončili s opalováním hned první den. Ruce a břicho si každý namazal sám, ale záda jsme si mazali navzájem. Roztírat po Romanových zádech opalovací mléko bylo velice příjemné, jeho jemná až hebká kůže byla vyhřátá od sluníčka a voněla létem, téměř vůbec nebyl chlupatý což dodávalo jeho pokožce ještě jemnější vzhled, jeho atletická a cvičením vypracovaná postava byla pevná ale přesto velice jemná. Přistihl jsem se že mě začíná vzrušovat dotýkat se jeho kůže a tak jsem to rychle dokončil a poprosil Romana aby natřel záda mně. Jeho ruce se mých zad dotýkali celou plochou ale přesto velmi zlehka cítil jsem lehké mrazení které projíždělo celým mým tělem a bylo víc než příjemné. Ještě že jsem ležel na břiše protože jsem od prvních dotyků cítil jak mi tuhne kolík v plavkách .To že Roman nechodí s žádnou holkou už delší dobu jsem si všiml ale neměl jsem jistotu zda je na kluky a tak jsem ho nechtěl vystrašit.
Zbytek dopoledne jsme tedy strávili opalováním na pláži, plaváním a dováděním ve vodě i pod ní. V poledne jsme se šli schovat před pálícím sluníčkem. K obědu jsme si ještě na pláži koupili každý jednu obrovskou koblihu a dojedli se čerstvým ovocem. V pokoji jsem se šel osprchovat a smýt ze sebe všudy přítomný jemný písek, musel jsem zavolat na Romana jestli by mi neumyl záda. Přišel za mnou do koupelny ještě v plavkách které zdůrazňovali jeho bouli v rozkroku, nosil plavky hodně vykrojené a s úzkými proužky látky na bocích, které schovávali pouze gumu v pase. Vysvlékal se zády ke mně, má krásný neuvěřitelně tvarovaný zadek a když se ke mně otočil nemohl jsem si neprohlédnout jeho chloubu. Jeho ne moc dlouhý penis ležel na o to větším pytlíku, který se při chůzi pěkně pohupoval. Vlezl si za mnou do sprchy s tím, že můžu umýt záda hned i já jemu, nenápadně sjel pohledem i on mojí výbavičku ale tak abych si toho nevšiml. Zůstali jsme stát proti sobě a koukali si do očí a v ten moment mi to došlo. On již tušil že já s holkama nechodím a mně došlo že s tou dovolenou souhlasil s předem jasnými úmysly.
Stáli jsme pod tekoucí vodou a vzájemně se začali poznávat úplně jinak než jsme se znali doposud. Navzájem jsme začali umývat sprchovým gelem, začali jsme od krku a ramen, Romanova pokožka byla pod tekoucí vodou ještě jemnější než při mazání opalovacím krémem, něžně se dotýkal mých zad. Začali jsme se líbat, nejprve jemně a trochu zakřiknutě ale to rychle přestalo a došlo na francouzské polibky, naše jazyky se proplétaly chvíli v jeho ústech. Poté přešel na krk a ušní lalůčky, které mi sál a kousal . Stál mi za zády a lehce se ke mně přitiskl aby mi dosáhl i na břicho, prsty druhé ruky mi začal přejíždět bradavky. Já jsem plně užíval jeho laskání a masíroval mu jeho zadní půlky. Doteky jeho rukou mne okamžitě začali vzrušovat, jeho doteky postupovali po mém břiše stále níž a níž až se dostal k mému penisu který už byl v pozoru, i já cítil že se mi za zády cosi děje. Otočil jsem se abych mu mohl oplácet něžnosti a on mne velmi pevně chytil za obě půlky a přitiskl mne k sobě. Začali jsme se líbat, jeho polibky byli vášnivé a horoucí, oba jsme se začali rozpalovat, naše ztopořené penisy se vzájemně dotýkali, vzájemná touha rostla. Prsty jsem projížděl jeho vlasy a on se pomalu začal sunout níž a níž, líbal a líbal, dráždil mi jazykem bradavky které chvíli sál, potom mi kroužil jazykem kolem pupíku až se dostal k mému penisu. Jemně ho vzal do ruky stáhl mi předkožku a začal mi líbat žalud jazykem kolem něj kroužil a jemně začal sát jeho špičku, potom se zase vrátil k předkožce kterou jemně bral mezi zuby, sál a líbal uzdičku, pak se vrátil k sání a líbání žaludu až ho vzal konečně celý do pusy. Moje vzrušení rostlo na nejvyšší míru, musel jsem něco udělat abych nedočkavostí nebyl tak rychle, neboť jsem po něm tajně toužil od doby když k nám do firmy nastoupil a tak jsem ho lehce odstrčil.
Roman si stoupl a opět jsme se začali líbat a vzájemně se hladit, tentokrát jsem se níž začal sunout já. Oplácel jsem mu stejnou mincí a sledoval jeho rostoucí napětí. Dostal jsem k jeho penisu něžně jsem začal masírovat jeho pytlík jeho varlata byla plná a zjevně je potřeboval uvolnit, penis a varlata měl stejně jako já až ke kořeni oholené. Jedno po druhém jsem sál a mezitím rukama masíroval jeho třísla a vnitřní strany stehen. Romana to evidentně přivádělo k šílenství, rukama mi projížděl vlasy a občas je sevřel mezi prsty a zatnul pěsti když jsem se dotkl zvlášť vzrušivého místa. Ze špičky žaludu jsem olízl první kapičku jeho touhy, začal jsem brát jeho naběhlý žalud do pusy, předkožku stále ještě neměl přetaženou, měl ji napnutou k prasknutí. Opatrně jazykem jsem vjížděl pod předkožku a začal mu ji shrnovat, objížděl jsem jeho žalud kolem dokola a vždy se na chvíli zastavil u uzdičky, pomalu jsem zasouval jeho penis dál a dál do pusy. Začal jsem jednou rukou roztahovat jeho půlky a prsty druhé začal dráždit jeho dírku. Ani Roman to už nemohl vydržet a taktéž mně odstrčil.
Změnili jsme koupelnu za pokoj a pokračovali tam kde jsme v koupelně přestali. Leželi jsme tak aby každý měl dost prostoru laskat toho druhého. A tak jsme se vzájemně kouřili v poloze 69, pokračoval jsem v masírování Romanových koulí a střídavě v dráždění jeho dírky a on prováděl to samé. Po chvíli jsem se posunul níž abych mohl lépe k jeho pytlíku a tak jsem opět střídavě sál jednu a pak druhou kouli, Roman mne otočil na záda a klekl nad můj obličej a tak jeho pytlík visel přímo nade mnou, jazykem jsem kroužil po té nádheře a pokračoval až k jeho dírce. Roman mi zatím honil můj klacek rukou. Jak jsem olizoval a kroužil kolem jeho dírky přivádělo ho to přímo k extázi. Převrátil jsem ho na postel a zcela se začal věnovat pouze jeho kolíku. Honil ho jednou rukou a zároveň kouřil a sál, slyšel jak stále rychleji dýchá a pak to přišlo cuklo mu v kolíku a začal stříkat přímo do mojí pusy, měl toho tolik že jsem nestačil polykat a tak část začala unikat koutky mých úst a tekla po jeho penisu k varlatům. Přitáhl si mě k sobě a slíbával zbytky své šťávy z mých rtů a pak ještě jazykem šmejdil v mé puse. Teď jsem si klekl já nad jeho obličej a on na polátku přiváděl k šílenství moje tělo. Jeho mrštný jazyk kroužil po mém žaludu jeho zuby po něm jemně a lehce přejížděli. Ruce pracovali na mém pytlíku a hned zas mezi půlkami. Při kouření zajížděl stále hlouběji až dostal celý můj klacek do své pusy, jeho prsty již šmejdili uvnitř mé dírky a dráždili mně ze vnitř, evidentně již věděl jak obšťastnit muže. Nemusel jsem ani naznačovat že se blíží můj vrchol v kolíku mi začalo cukat a Roman posunul své rty na konec mého žaludu a dodělal mě rukou, nechal si mojí šťávou naplnit pusu a pak se mnou začal se mnou opět líbat a rozdělil se se mnou o mojí vlastní šťávu.
Leželi jsme vedle sebe a užívali doznívajícího orgasmu, ale ani jeden jsme neměli dost. Znovu jsem se líbali naše těla se proplétala a znovu rozpalovala. Romana vzrušovalo když jsem ho začal hladit v tříslech a zevnitř na stehnech, vzal jsem si na pomoc opalovací olej a natíral mu postupně stehna a pytlík až dostal jsem se až k jeho půlkám. Asi byl na takovou situaci připraven a tak měl ve své kosmetické výbavě připravený gel, který se teď hodil. Vzal jsem si trochu na prsty a pokračoval v dráždění jeho dírky, pomalu jsem začal zasouvat nejprve jeden prst a pak druhý pomalu jsem ho roztahoval, když moje prsty v jeho dírce jezdili volně vzal jsem opět gel a řádně ho promazal, pak jsem přiložil svůj trčící žalud a začal se zvolna dostávat dovnitř. Zasouval jsem svůj kolík zvolna. Roman byl opřený o postel v předklonu a já ho šoustal ve stoje ze zadu, naše varlata se houpala a tak se vzájemně dotýkala. Roman se zatím obsluhoval sám a já mu u toho zlehka natíral olejem záda. Po chvíli jsme změnili polohu a ležel jsem těsně za ním on pokrčil vrchní nohu a tak jsem mohl i k jeho péru. Vzal jsem si gel a natřel jeho žalud místo abych po něm jezdil pevně jsem ho mačkal a zase pouštěl, cítil jsem jak mu v něm tepe a proudí krev. Roman se na mne převalil a nabodnutý na mé péro se otočil ke mně. Začal přirážet a já se vrátil k dráždění jeho kolíku, přejížděl jsem teď po celé jeho délce. Žalud měl téměř fialový jeho pytlík se lepil na můj podbřišek. Moje vyvrcholení přišlo se blížilo a tak jsem Romanovy dírky napumpoval svoji bílou lávu. Jak cítil moje sperma uvnitř sebe byl hotový také, jeho sperma jsem měl na břiše prsou i obličeji. Ještě chvíli na mně seděl a pak se pomalu zvedl, nechával skapávat mi sperma po mém péru na pytlík.
Teď byla řada na mně abych se nastavil Romanovi, ležel jsem dál na zádech přitáhl si kolena na ramena a podložil se polštářem. On teď začal promazávat mně. Roztahoval mou dírku svými dlouhými hbitými prsty, jelikož mě už před tím jednou dráždil netrvalo to dlouho. Vnikl do mě celkem snadno, bylo příjemné cítit ho v sobě jak klouže a jezdí sem a tam. Chvíli jezdil zvolna a užíval si stupňující vzrušení. Pak zrychlil a přirážel jako o život ani jeho vyvrcholení na sebe nenechalo dlouho čekat cítil jsem jak do mě pumpuje svoji horkou šťávu, jak plní moje nitro. Vyčerpán si na mne lehl a užíval si doznívajícího orgasmu.
Po další koupeli jsme se toho dne dostali na pláž až pozdě odpoledne. Stačili jsme obhlídnout konec pláže a sousední zastrčenou zátoku kde pláž sice nebyla ale koupat se tam dalo a tak jsme se se tam chodili v příštích dnech kopat i jen tak na Adama. Milovali jsem se i několikrát během dne i noci všude kde to jen šlo, i v zastrčené zátoce na vyhřátých kamínkách, ve vodě na nafukovací modračce. Nemohli jsme se jeden druhého nabažit. Prožili jsme krásných deset dní dovolené a bylo nám líto vracet se zpět do všeho toho shonu a blázince. Ještě před návratem jsem se dohodli že se Roman ke mně nastěhuje. To léto jsme strávili ještě několik bezstarostných dní na vypůjčené chatě ale o tom třeba až někdy příště.