Patrik68    (56/178/85)

– Středočeský kraj » Kladno
povídka - Týden na chatě Týden na chatě
Po návratu s Řecka jsme se s Romanem domluvili, že strávíme ještě jeden letní týden na vypůjčené chatě od jednoho našeho kolegy. Sbalili jsme vše potřebné na sebe i sebou, věci nutné i krámy pro zábavu, kola připevnili na střechu auta a vyrazili.

Chata leží v příjemném prostředí jižních Čech, kde není nouze ani o místa na koupání ani o trasy na výšlap na kole. Z Prahy jsme tam podle plánku dorazili asi za dvě hodiny, což byl při pátečním provozu na silnicích celkem úspěch. Cesta probíhala v pohodě pouštěli jsme si muziku a dělali plány co všechno budeme celý týden dělat, kam budeme vyrážet na kole, kam se budeme jezdit koupat, kdy si opečeme jen tak buřta a kdy vyrazíme na nějakou dobrou večeři do restaurace. Než jsme se nadali projeli jsme vesničkou za kterou jsme opustili asfaltovou silnici a sjeli kupodivu udržovanou polní cestou za cíp lesa. Najít chatu podle plánku nebyl problém. Pro nás velmi příjemným překvapením bylo že chata byla skutečně téměř na samotě, v okolí bylo ještě několik podobných chatek ale z žádné jste přímo neviděli k další a rozhodně jste z další chaty nic neslyšeli takže dojem samoty byl téměř dokonalý.

Roubená chata byla jako z pohádky z venku moc nevypadala, ale to byl podle našeho kolegy úmysl, aby nelákala zloděje. Rychle jsem pozotvírat všechny okenice a šel otevřít okna aby se vyvětralo, věci z auta zatím Roman nosil na verandu. Chata měla jednu velkou obytnou místnost zařízenou v selském stylu, vše ze dřeva a pořádně mohutné, lavici a stůl doplňoval sekretář a příborník, v koutě pak ještě bylo kanape. Malá kuchyňka za sebou měla koupelnu se sprchovým koutem. V podkroví byly tři malinké ložnice akorát tak na přespání a trocha nábytku na poschovávání oblečení, ale na chatu se nikdo nejezdí válet v ložnici.

Rychle jsme se ubytovali a ještě v pozdní odpoledne se šli kouknou jak vypadá koupání. Sice nebylo úplně v místě ale dalo se to zvládnout zkratkou přes les pěšky, nebo na kole po lesních cestách za slabou čtvrt hodinku. Menší rybník nebyl zrovna vyhledávaným koupalištěm ale tím líp alespoň se tu dalo bez potíží koupat jen tak bez plavek. Sem-tam kolem rybníka byla přístupová místa do vody s menší travnatým pláckem na povalování, meziprostory byly zarostlé vysokou travou a keři, ve vodě u břehu rostlo rákosí, takže bylo na plácku vždy úplné soukromí.

Prostě bezva letní opalovací a koupací pohoda. Protože ještě nebylo tak pozdě a mi byli celý rozpálení, rozhodli jsme se ještě vykoupat, lidí tu bylo už jen pár a to ještě na druhém konci rybníka, takže jsme si tu mohli dělat co chceme.

Roman povídá, že si potřebuje ještě odskočit na malou a já na to že jdu s ním a že mu ho u toho jen tak pro tu srandu podržím. Přesto že jsem mu ho držel v ruce i puse již mnohokrát tak při močení mě to ještě nenapadlo. Roman se na mě nejdřív podíval s vyvalenýma očima ale souhlasil a tak jsme sešli kousek za křoví kam nebylo od nikud vidět a tam jsem mu rozvázal šňůru u kraťasů, povolil mu je a vsunul do nich ruku abych ho vylovil a vysvobodil ze slipů. Gumu od kraťasů i od slipů jsem mu jednou rukou stáhnul až pod pytlík a vyndal jeho pinďoura. Stál jsem za ním a jemně mu ho držel, moc rád se dotýkám jeho povadlého mužství, má velmi zvláštní jemnou želatinovou konzistenci. Čekal jsem až začne čůrat, trochu jsem mu stáhnul kůžičku z žaludu abych vyděl jak z něj moč prýští, když začal močit začal jsem mu s ním dělat blbosti, zkoušel jsem jak vysoko dostříkne, přičemž jsem mu jemně stiskl žalud a namířil mu ho nahoru aby stříkal ještě výš a pak mě napadlo strčit mu prsty před močovou trubici, naklonit jeho pinďoura zpět dolu nechat prýštit jeho moč na jeho žalud. Je to zvláštně teplá tekutina a dělá dojem že je trochu mastná. Než skončil jsem ji ještě nachytat do dlaně a namasírovat mu s ní celý žalud.

Moje počínání nenechalo Romana chladným a jeho kolík začal nabývat na objemu, jak jsem stál za ním začal jsem jej líbat na krk a sát mu ušní lalůčky. Labužnicky si to užíval, jeho tělo se napínalo vzrušením, když mi najednou dal najevo abych mu ho vykouřil. Já mu stáhl jeho kraťasy až ke kolenům a on klesl na kolena a opřel se o rukama dozadu a já si lehl před něj na zem a opřel se o lokty, začal jsem se mazlit s jeho kládou, voněla směsí jeho moči a touhy ale rozhodně to nebyla žádná odpuzující vůně, naopak velmi mne to vzrušovalo. Vzal jsem jeho žalud s ještě stále nataženou předkožkou do úst jemně zoubky stiskl předkožku a začal jí přetahovat tam a zpět. V puse jsem cítil zvláštní slanou chuť moči, kterou po chvíli vystřídala známá chuť první kapičky touhy. Moc dlouho to přetahování nevydrželo, protože Romanovi zduřel žalud natolik že nebylo možné mu na ni předkožku natáhnout zpět ale přesto jsem dál pokračoval v kouření a snažil se jeho kratšího ale o to objemnějšího macka dostat do pusy až po kořen. Rukama jsem střídavě masíroval jeho varlata a jeho půlky, chytal jsem jeho pytlík mezi tělem a varlaty a maximálně mu jej stahoval dolů, mnul jsem jeho půlky, roztahoval je a prsty dráždil anální vstup. Vzdychal blahem a rozkoší, cítil jsem jak mu klackem pulsuje krev. Špičkou jazyka jsem rozvíral jeho štěrbinku na špičce a pak chvíli jeho ocas jemně kousal. Věděl jsem už co má rád a jak ho přivést k blažené rozkoši. Jeho tělo se pod dotyky mých rukou a jazyka vpínalo a stoupající touha z něj přímo vyzařovala. Ještě jsem párkrát dlouze přejel ústy po jeho kolíku až ke kořeni a už mu v něm cukalo, začal hlasitě vzdychat a chytil mě za hlavu a sám si začal řídit rytmické pohyby svého nástroje v mé puse a pak nastříkal mi svou dávku přímo až do krku. Když povolil abych se mohl hýbat, vysál jsem jeho ocas do poslední kapičky.

Pomalu jsem se zvedl a vášnivě se s Romanem začal líbat, jeho polibky byly toužebně horké, jeho mrštný jazyk hledal poslední zbytky jeho vlastní šťávy, můj jazyk opětoval jeho šmejdění a tak se naše jazyky navzájem proplétaly, chvíli jsem já sál Romanův jazyk a pak zase chvíli on můj. Pak jsme už jen ze sebe navzájem strhávali oblečení a Roman se mne zeptal jestli se mi nechce taky čůrat že by to rád taky zkusil a jelikož jsem nebyl úplně stopořenej řekl jsem že jo. Zůstal jsem na kolenou a Roman zůstal klečet přede mnou, chytil jednou rukou mého pinďoura a namířil si jeho ústí přímo do svého rozkroku a čekal až začnu. Když jsem močil přímo na jeho ozdobu tak si druhou rukou začal mou moč roztírat po hlaďoučce vyholeném péru a stejně upravených koulích. Nato najednou namířil mojí chloubu přímo nahoru a nechal si močit na prsa , najednou mně zase začal líbat a přitiskl se celým tělem ke mně a nechal zbytek moči vytéct přímo mezi naše touhou rozpálená těla.

Teď mně donutil abych se opřel dozadu a líbal mě na prsou sál moje bradavky, šmejdil jazýčkem v mém pupíku, až se dostal k mé teď už jako kámen tvrdé kládě. Lehl si přede mne tak jako já předtím před něj , protože jsem byl v pokleku strčil lehce jednu ruku až pode mně a začal mi zkušeně jezdit prsty kolem dírky a pomalu cpát svoje neodbytné dlouhé prstíky dovnitř. Tělem mi procházeli vlny slasti jak mě dráždil ze vnitř a zároveň velmi vášnivě kouřil. Rukou mi tiskl ztopořený penis a já sám cítil jak mi v něm proudí krev. Dlouho jsem to nevydržel byl jsem nadrženej a potřeboval se uvolnit, ještě chvíli jsem oddaloval okamžik vrcholné extáze a pak jsem přímo explodoval Romanovi do pusy, téměř celou dávku spolykal až na malou trochu o kterou se se mnou rozdělil.

Nakonec se přeci jen dostali ke koupání, chvíli jsme si zaplavali a pak ještě stihly uschnout na sluníčku. Nikdy se nemůžu dost nabažit pohledu na Romanovu postavu vystavenou slunečním paprskům, jeho atletická postava s širokými rameny, silnýma rukama, celkem úzkým pasem a perfektně tvarovanou pevnou prdelkou a svalnatýma nohama na sobě nemá snad ani jeden chloupek, čemuž jistě přispívá to že je blonďák. A chloupky nemá ani v rozkroku, tam si je ale holí a to úplně všecky, v čemž mu rád pomáhám. Prostě jeho tělo je pro mě něco jako nádherný sen, jemné a hladké na dotek a silné při vášnivém obětí.

Cesta lesem zpět po parném dni byla příjemným zchlazením s Romanem jsme klábosili o všem možném, probírali jsme drby z podniku a fámy které jsme neměli doma čas probrat, probrali poslední sportovní zprávy a tak podobně. K chatě jsme došli oba hladoví a tedy akorát včas abych si uklohnili něco rychlého k večeři. Po jídle jsme si každý šel sám na chvíli odpočinout, já seděl na verandě v závěsném houpacím křesle a četl jsem si a Roman si šel do ložnice na chvíli zdřímnout. Asi po hodince se vrátil a nabídl mi jestli si neotevřeme lahvičku vína a nezahrajeme si karty, vřele jsem souhlasil a tak nám večer rychle utekl. Spát jsme šli až po půlnoci a oba slastně spali na svěžím mimopražském vzduchu až do rána.

Ráno jsme vyrazili po okolí na kole užívali jsme si sluníčka a čerstvého vzduchu, kochali se krásami přírody a hodnotili jak se na vesnicích co mění. Do chaty jsme dorazili až před polednem když už to na sluníčku na kole nešlo vydržet. Po lehkém obědě jsem opět odpočíval v houpacím křesle na verandě, když si Roman sedl přímo proti mně. Využil jsem příležitosti a strčil svou nohu Romanovi do klína, mám rád když mi natírá krémem chodidla a při tom je jemně masíruje, hněte a promačkává

Ani moc neprotestoval a ochotně vzal mojí nohu a prsty jemně masíroval chodilo na jedné noze a po chvíli i na druhé. Užíval jsem si slastně dotyků když mi Roman vzal i druhou nohu a začal jemným masírováním postupovat od kotníků stále výš přes kolena až k mým slabinám. Přisunul si svou proutěnou židli blíž k závěsnému houpacímu křeslu až mě chytil za boky a přitáhl ke kraji sedáku a nohy mi hodil přes opěradla židle, čímž se dostal svým rozkrokem k mojí zadnici. To už ale přes kraťasy zpracovával moje koule a nezanedbával ani pinďoura. I přes kalhoty jsem cítil jeho ztopořený penis ale nechal jsem se ještě chvíli dráždit jen tak, než jsem se nadzvedl a nechal si kraťasy od Romana stáhnout. On se musel vzhledem k mé pozici obsloužil sám, při té příležitosti rovnou sáhl pro opalovací olej který stál na stolku. Když se vrátil do původní pozice pokračoval kde začal a dál se věnoval mému ptákovi a koulím nakapal na něj opalovací olej a roztíral ho po celé délce mého penisu, pořádně promastil i celý pytlík až se dostal k mé skulince, kterou začal namaštěnými prsty dobývat. Jedním prstem byl uvnitř rychle a začal si dělat místo aby za malou chvíli přidal i druhý. Když jsem byl zpracován dvěma přidal třetí a to už ve mně rejdil jedna báseň, přičemž druhou rukou zpracovával svojí kládu kterou nasadil k mé dírce a začal se dobývat dovnitř. Šlo mu to vzhledem k přípravě celkem snadno a jeho fialový žalud do mě pronikl jediným přírazem,ale i tak chvíli počkal až si můj svěrač přivykne jeho objemu, pak už jen začal pohupovat křeslem a nikdo z nás se nemusel namáhat jeho kláda jezdila v mé řiťce a já se zatím oddával slastným pocitům a pohrával si se svým kolíkem, masíroval si jeho hlavu, stahoval a zase natahoval předkožku, chvíli ho honil rychle a pak zase pomaličku. Roman zpočátku pohupoval křeslem jen zlehka ale po chvíli začal přidávat až jeho pinďour vyjížděl z mé dírky a zase ji hned nabodl a zarazil až na doraz, cítil jsem pak jak jeho pytlík pleská o můj zadek. Přitáhl jsem se k Romanovi na klín, čímž jsem sjel z houpacího křesla ale měl jsem nohy dál přes opěradla a tak jsem se hned začal nadzvedávat a jezdit na tom krásným klacku jako na koníčkovi. Probíral jsem prsty jeho vlasy a on mi začal líbat a sát bradavky, tím jak jsme proti sobě seděli přitisknutí jezdil můj promaštěný pinďour mezi námi a třel se o Romanovo hladké tělo. Nabodával jsem se rytmicky ale pomalu aby si to co nejvíc užil. Navzájem jsme se laskali a opláceli si něžnosti, které nám naše poloha dovolila a které tomu druhému činili dobře na duši i na těle a které zvyšovali navzájem naší touhu po rozkoši.

Najednou mě chytil, nadzvedl a odnesl dovnitř na kanape, lehnul si na záda a mě si posadil na koníčka, podložil si svůj zadeček čímž mě dostal poněkud výš, a celý se stočil do klubíčka, přitáhl se za svoje nohy a začal přitom kouřit mojí nažhavenou kládu. Byl totiž neuvěřitelně pružný a dokázal kouřit i sám sebe. Tak jsme si užívali oba najednou, jak jsem se nadzvedával jezdil jsem zároveň po jeho pinďourovi a svým pinďourem v jeho puse. Můj miláček byl při realizaci našich sexi hrátek neuvěřitelně kreativní a snažil se pokaždé když cítil že je to potřeba naše hrátky čímkoliv okořenit a obohatit. Užíval jsem si pocit slasti a stoupajícího vzrušení když jsem pocítil jak v Romanově klacku začalo cukat, přestal lízat můj kolík a jeho tělo se napnulo, pak už plnil moje útroby bílou lávou, cítil jsem jak se ve mně jeho teplá šťáva rozlévá. Nechal jsem jej aby si užil doznívající orgasmus. Sjel jsem z jeho sice ochabujícího ale stále dost objemného pinďoura a přetočil se do polohy 69 aby mohl pokračovat v mazlení se s mou kládou a já si zase připravoval vsup do jeho dírky. Lehnul jem si na něj a on mě objal skrčenýma nohama kolem hrudníku čímž jsem měl volné ruce a bezva přístup k jeho vybaveníčku. Rukama jsem roztáhl jeho půlky, které byly stále ještě podložené polštáři, od sebe a začal se jedním prstem dobývat do jeho dírky, Roman mě zatím pořádně zpracovával, olizoval moje kulky a semeno které na ně vytékalo z mých útrob. Po chvíli jsem přidal i druhý prst ale druhé ruky a začal Romanovu skulinu pořádně roztahovat abych mohl co nejlépe dovnitř. Cítil jsem jak se dotýkám jeho vnitřních citlivých míst a v Romanovi jak opět stoupá vzrušení.

Vysmekl jsem se z Romanova sevření a stoupl si na kraj válendy chytil Romana za nohy a přitáhl jej k sobě, opřel jsem si jeho nohy o sebe tak abych měl jeho prdelku proti svému pinďourovi a mohl sem co nejlépe do jeho skulinky, tím že měl nohy docela u sebe mohl mou kládu při šoustání docela pevně svírat mezi svými půlkami. Přirážel jsem ostošest. Když se blížilo vyvrcholení začalo mi v něm škubat a tak jsem ho vytáhl a ještě párkrát přejel rukou přes žalud a stříkal na Romana, zkropil jsem semenem jeho téměř čokoládově opálenou hladkou hruď, na které bílé semeno přímo zářilo a tak jsem ho po jeho prsou rozetřel jako omlazující krém a Roman mi pak rozkošnicky slízal z prstů zbytky mé šťávy.

Po očistné sprše byl čas jít se trochu schladit a tak jsme zbytek slunečného odpoledne strávili u rybníka povalováním se na sluníčku a koupání v naprostém soukromí bez zbytečného oblečení. Po cestě zpět mi Roman vyprávěl že když si chtěl uložit věci do nočního stolku tak v poslední zásuvce našel časopisy pro kluky kteří jsou na kluky, a tak jsme se dohadovali zda patří našemu kolegovi nebo je tam někdo zapomněl jen náhodou, chatu půjčoval známým docela často, ale nakonec vše zůstalo pouze v rámci našich představ a fantazie. Když jsme se vrátili k chatě čekalo nás překvapení, náš kolega na nás čekal a s úsměvem nás vítal, přijel na zbytek víkendu a že odtud pojede až v pondělí ráno rovnou do práce, jestli nám to nevadí. Byla to ostatně jeho chata mohl přijet a odjet kdy chtěl a ložnice tu byla taky ještě volná, takže jsme si teoreticky nemuseli překážet, ale nám s Romanem to samozřejmě stejně nevadilo, protože Jarda je bezva kámoš s kterým jsme už na nějakém tom tahu byli. Jarda se hned začal vyptávat jak se nám tu líbí, co koupání a tak. Během našeho narůstajícího tlachání si Jarda vzpomněl, že v nedaleké vesnici je letní kino, které každou prázdninovou sobotu hraje i když neví co, a tak jestli by jsme nechtěli jít. Na tom že jo jsme se dohodli rychle, a tak jsme fofrem něco snědli a vyrazily do kina i když nevěda na co. Naštěstí i v letních kinech hrají filmové trháky i když nemají nejmodernější multiplex, ale jako večerní zábava to bylo dobrý a návštěva byla taky slušná.

Cestou zpátky jsme si vyprávěli, kdo co v poslední době v kině viděl a jaký to bylo. Když jsme dorazili do chaty byla půlnoc. Jarda o sexuálním zaměření nás dvou věděl a tak jsme se ani neostýchali a rovnou spolu odešli do ložnice. Pochvíli se však ozvalo zaklepání a vešel Jarda. My s Romanem už leželi v posteli, čekali jsme až Jarda usne, než začneme s nějakými něžnostmi. Jarda si přišel pro nějaké časopisy, které zapomněl v šuplíku. A nám s Romanem naráz svitlo, ty časopisy tam byli schválně. Rovnou jsme to na něj vybalili aby řek co to má znamenat. A on, že to rád s holkama, ale že ho přitahujou i kluci a že by to rád s klukem zkusil. A jelikož nejsme s Romanem žádní puritáni tak jsme na to zaučení kývli.

Jarda měl baculatější postavu ale jinak byl velmi pohledný,přisedl si ke mně na postel a začal mi pod dekou hladit nohy, já si sedl a začal mu něžnosti oplácet. Hladil jsem ho nejprve po svalnatých rukou a pak jsem sjel na jeho prsa, jemně mu mnul bradavky. Jarda se propracoval až k mému rozkroku a velmi opatrně se začal dotýkat mého vybaveníčka přes látku kraťasů, ocas se mi okamžitě začal stavět do pozoru. To už si ke mně na postel vedle Jardy přisedl i zcela nahý Roman a se začal věnovat rovnou jeho rozkroku. Jarda ze mne stáhl lehkou deku a stáhnul mi i kraťasy od pyžama aby se mohl konečně věnovat tomu o čem do této doby jen snil. Jemně se prvně dotýkal mého přirození, hladil ho, hrál si něžně s kůžičkou na žaludu a přetahoval ji sem a tam. Evidentně se užíval první okamžiky nových zkušeností. Povalil mě na postel aby mě mohl vzít do svých úst, byl sice prakticky nezkušený, ale teorii ovládl znamenitě a převáděl ji směle do praxe. Mezitím Roman vysvlékal Jardu, který klečel na kraj postele, musel jsem pozorovat co skrývá ve svých kraťasech a opravdu se neměl za co stydět, jeho dokonale oholené nádobíčko už bylo v pohotovostní poloze směrem vzhůru a váček se dmul naducanými koulemi, které toužili po úlevě. Roman si klekl za něj na zem, rukou namazanou gelem začal zlehka honit jeho kládu a masíroval přímo obrovsky dlouhý vak s koulemi a jazykem si rovnou začal pohrávat s jeho růžovou dírkou. Jardovo tělo se vzpínalo a prohýbalo blahem a rozkoší, čím víc se Roman dostával do Jardova zadečku tím zuřivěji mně kouřil. Teď protáhl Roman Jardovy kládu dozadu, aby jej mohl též zpracovávat ústy a do jeho dírky začal jemně zasouvat prsty. Evidentně to Jardu rajcovalo a začal se pohupovat v před a v zad. Vyprostil jsem se z Jardova sevření lásky a povalil na postel teď já jeho tak ale že měl nohy z postele dolů. Roman si klekl nad něj do polohy 69 a teď zase nechával oblažit on a já se chvíli společně s Romanem věnoval Jardově výbavě, Roman pokročoval v kouření Jardova klacku vlhkého od předchozího dráždění a já jsem pak sál jeho naduté koule a jazykem zpracovával růžovou skulinku, která byla stále poddajnější a roztouženější. Moje prsty do ní vklouzli již celkem snadno a cítil jsem jak je Jarda stále uvolněnější, tak jsem mu rovnou začal prohmatávat prostatu, což ho přivádělo do stále větší extáze, místo kapiček touhy z něho tekl přímo pramínek a tak Roman přidal na honění jeho klády. Aby se neudělal tak rychle a mohl vyzkoušet i jiné pozice změnili jsme naše místa. Jarda si klekl na čtyři a Roman do něj začal zlehka pronikat ze zadu, jemně a pomalu, protože to bylo poprvé a nechtěl Jardu od případných dalších hrátek odradit. Já si stoupl obkročmo nad Jardu a nabídl můj ocas Romanovi ke kouření, ten mě zároveň kouřil a připravoval mojí dírku na vstup nástroje lásky. Jarda sténal slastí a tak jsem se pomalu nasunul pod něj a roztáhl a zvedl nohy aby do mě mohl proniknou svým nadřeným nástrojem a tak šoustal a byl šoustán zároveň. Vrchol jeho blaha se evidentně blížil a během okamžiku se dostavil Jardův vrchol, cítil jsem jak mu zacukalo v klacku a v dalším okamžiku jsem cítil jak mě plní jeho teplé sperma. Při extázi sevřel ve svém análu Romanův klacek a ten se několika tahy se dodělal a na oplátku naplnil Jardův anál.

Jarda se vyprostil z našeho sevření a lačně se začal věnovat mému nevystříkanému ocasu. Olizoval mi jeho špičku, sál mi žalud a pomalu si ho nasouval hlouběji a hlouběji do úst až mě pojmul úplně celého, pak mě kouřil jako zkušený milovník, ani by jeden nevěřil že to ještě nedělal.

Roman se opět již věnoval Jardovu péru které po prvním výstřiku vůbec nepolevilo a jeho váčku, vše řádně masíroval a hnětl. Nakonec vzal i on Jardův ohon do úst a zkušeně ho přiváděl k dokonalé blaženosti.

Dlouho jsme to nevydrželi ani jeden ani druhý a tak já dal prvně ochutnat svou šťávu Jardovi a Roman se o Jardovu smetánku rozdělil se mnou. Lahoda.

A tak jsme té noci nakonec usnuli na sražených postelích v propletenci unavených těl, a Jarda prvně okusil krásu sexu ne s jedním ale hned se dvěma muži naráz a rozhodně nevypadal zklamaně, nebo že by se mu tato zkušenost nezamlouvala.

Ráno jsme se probouzeli do sluncem zalitého pokoje a byla krása sledovat odkrytá nahá těla mých spolunocležníků, v noci bylo horko a tak nikdo nespal přikrytý. Sledoval jsem křivky našich opálených těl a tu krásu našeho mládí. Vstal jsem a šel pro všechny připravit ranní kávu a něco k zakousnutí.