samotajezla11 (42/178/82)

– Praha » Praha
Téma otroků

povídka - Farma otroků převzatá povídka od autora Cocer, která mne opravdu dostala...
Byla docela teplá májová sobotní noc. Sedmnáctiletý Tomáš se vracel parkem domů, ale duchem byl stále u Táni, kterou právě doprovodil domů. Dnešek si fakt užili. Celé odpoledne byli do sebe zahledění a okolní svět pro ně vůbec neexistoval. Tomáš si v duchu připomínal její rty, jak nádherně umějí líbat. Zítra si to musejí zopakovat, až půjdou na rande k řece a potom zajdou do cukrárny. Tomáš byl tak zaujat svými představami, že si vůbec nevšímal okolí, jinak by zaslechl rychlé kroky za sebou. Uslyšel je, ale až na poslední chvílí. Jedna ruka ho chytla za zátylek a druhá mu přes pusu a nos přilípla jakýsi hadr namočený kdoví v čem. Nestačil udělat vůbec nic a padl na zem.
Když se probral, byla kolem něho tma a zima. Tomáš netušil co se s ním děje. Přestože se snažil rozkoukat se, zjistil, že do jeho prostoru nikde žádné světlo neproniká. Byla mu zima a tak se snažil obejmout se rukama. V tu chvíli zjistil, že na sobě nemá tričko a tak se začal osahávat dál. Byl naprosto nahý. Nic nechápal, netušil co se děje a začal přemýšlet, co má dělat. Rozhodl se, že vstane, ale hlavou narazil do něčeho tvrdého a tak pomalu začal ohmatávat prostor kolem sebe. Po všech stranách byli jakési zdi. Vypadalo to, jakoby byl v nějaké bedně.
Tomáš se nemýlil, byl v bedně. Když vstoupil do parku, nevšiml si dvou chlápků stojících na kraji parku. Byli to hledači otroků na prodej. Jakmile spatřili Tomáše, usoudili, že by mohl být ten pravý. Bylo nutné to zjistit. Tomáš vypadal mladě, pohledně a urostle. Šli pomalu za ním a v nestřeženou dobu ho jeden z nich chytil za zátylek a přiložil mu hadr s chloroformem na obličej. Tomáš okamžitě padl na zem. Druhý muž řekl pouze do vysílačky: „Hotovo“ a během minuty byla u nich dodávka. Nevládného Tomáše hodili dovnitř a oba lovci vlezli k němu a zavřeli za sebou dveře. Celá akce trvala pouhé 3 minuty. Dodávka odjela na odlehlé místo asi 5 km od parku. Během cesty začala druhá část práce lovců. Rozsvítili v dodávce světlo a píchli Tomášovi uspávací injekci, aby se náhodou neprobudil. Pak vzali nůž a rozřízli mu triko, aby se dobře sundávalo. Objevila se jeho vypracovaná hruď. Oba muži pokračovali dále rychle a přesně- nedělali to poprvé. Za chvíli byly dole i kalhoty, boty s ponožkami a naposled šli dolů bílé boxerky. Tomáš před nimi ležel naprosto nahý. Jeden z mužů se zasmál a prohodil: „ Jestli bude vyhovovat, tak už oblečení na sebe nikdy nevezme a zaskřehotal se. I druhý muž se k němu přidal. V tuto chvíli následovala třetí fáze - měření. Kluk před nimi bude prodejný, pouze pokud bude bez chyby a bude mimo jiné splňovat minimální míry. Ostatní se bude řešit později. Jeden z mužů vzal předpřipravený formulář a začali měřit, vážit a vyplňovat všechny údaje. Výška 184 cm váha 72 kg, obvod hrudníku 65 cm, pohledově hezký kluk bez vad na těle. Pak přišel na řadu penis. Pořádně ho prohmatali – varlata (dvě dostatečně velká), šourek (velký), uzdička, předkožka (bez ní by byl nezajímavý, pokud se budoucímu pánovi nebude líbit, obřeže si ho), žalud, celkově neztopořené péro 12 cm. Poté ho otočili a prohmatali zadek. Díra vypadá taky v pořádku. Po celkovém prvotním porovnání konstatovali, že vyhovuje. Pokud by nevyhovoval, skončil by nahý a omámený v lese ponechán svému osudu. Nakonec dali Tomášovi kód 510, který mu fixou napsali na zadek Od této chvíle je již bez svého jména a až nový pán mu jméno přidělí. Vzali ho za nohy a ruce a vložili ho do připravené bedny a zavřeli jí. Zabouchali na řidiče, ten se rozjel a vydali se směrem ke statku. Tam bednu vynesli do sklepa, Od této chvíle se mu změní život. Bude se učit být oddaným otrokem.
Tomáš se krčil v bedně. Po nějaké době uslyšel zvuky, které se k němu přibližovaly. Na víku zašramotili panty a víko se otevřelo. Tomáš zamžoural. Stali tam dva chlapi a cosi drželi v ruce. „ Vstaň“ zazněl příkaz. Tomáš naprosto zblbnutý z nové situace povstal, aniž by cokoliv řekl. Jeden z chlapů mu skroutil ruce dozadu a nasadil mu pouta, druhý měl v ruce obojek, který mu připevnil na krk. Tomáš si teprve teď uvědomil, že tam stojí naprosto nahý a netuší, která bije. Začne tedy hlasitě protestovat:“ co tady dělám, proč jsem nahatej, kdo jste vy???“ Odpovědí mu je jedna velká rána rákoskou přes zadek s dovětkem: „Otrok nemá právo na otázky!“. Tomáše zamrazilo. Najednou mu škublo krkem. To byl právě odváděn ze sklepa ven. Vyšli na dvůr. Zde došli k jakému si kříži. Tomáš byl okem na zátylku přidělán ke sloupu, Nohy mu byly upnuty do kovových držáků na zemi, uvolněné ruce s pout mu byly připevněny na okraje kříže. Chlapi se obrátili a odešli pryč. Tomáš tam zůstal připoutaný bez možnosti pohybu, aniž by věděl, co se bude dít. Minimálně hodinu se nic nedělo, když se otevřely dveře domu a z nich vyšel muž, kterého Tomáš ještě neviděl. Měl strach cokoliv říct, nemohl se bránit a tak raději mlčel a čekal, co přijde. Muž k němu přistoupil, a aniž by promluvil, vzal do ruky Tomášovi koule. Chvíli je prohmatávat a pak tvrdě zmáčknul. Tomáš zařval bolestí a z očí mu vytryskly slzy. V tom muž promluvil. : „ Neřvi. Toto je malá bolest ve srovnání s tím co tě čeká, když budeš neposlušný, nebo by si chtěl utéct. Dnešním dnem ses stal otrokem. Nevím jaké je tvoje jméno a ani mě nezajímá. Budeš slyšet na označení otrok 510. Nemáš právo na nic, na cokoliv se zeptat, mít vlastní názor. Tvojí povinností je být stále nahý, být naprosto oddaný svému majiteli. Na slovo poslouchat všechny, kteří se tady o tebe budou starat. A věř tomu, že se budou starat dobře ve tvůj prospěch, abys byl do 6 měsíců vychovaným otrokem a byl jsi připraven na prodej. Nepřál bych ti vědět, co by s tebou bylo, kdybys za 6 měsíců zklamal. Mě budeš oslovovat "Můj Pane" a ostatní "Pane Vychovateli". Za každé i sebemenší provinění budeš potrestán. Pokud něco provedeš v době, kdy s tebou nebudu já nebo vychovatel, máš povinnost to nahlásit a požádat o trest. Pokud zjistíme, že jsi něco provedl a nepřiznal ses, budeš potrestán nepoměrně více. Tomáš nevěřil tomu, co slyšel. Pán domluvil, vzal do ruky otrokovo péro a začal ho honit. Ke svému úžasu Tomáš zjistil, že mu pero tvrdne a honění od Pána mu je příjemné a za chvíli to vypadalo, že přijde mohutný výstřik, když v tom Pán skončil. Vytáhl z kapsy metr a začal mu klacek měřit - 20/5. Dobrá míra prohodil Pán. Otočil se, a aniž by cokoliv řekl, odešel a Tomáše tam zanechal.
Chvíli se nic nedělo. Tomáše už všechno bolelo a k tomu se mu začalo chtít čůrat. Vyčůral se tedy před sebe. Do minuty byli u něj jeho vychovatelé. Podívali se na kaluž před ním a podívali se na něj. Tomáš hrůzou ani nemukl. V tom jeden z vychovatelů promluví- tak otrok se nám tady pochcal bez dovolení a ani se nepřiznal. Bičíkem, který měl v ruce, začal Tomáše bičovat přes břicho a občas zasáhl i čůrák. Čím více Tomáš křičel tím se intenzita zvětšovala. Po chvíli přestal. Podíval se na Tomáše a řekl – Snad poděkuješ!. Tomáš potichu a vzlykaje řekl, Děkuji. Na hlas – Děkuji, Pane za spravedlivý trest. A tak Tomáš předpisově poděkoval a uvědomil si, co ho asi čeká.
Vychovatel ho odvázal od kůlu a odvedl ho do domu. Vešli do koupelny. Zde již byla připravená vana s napuštěnou vodou. Vlez do vany, ozval se příkaz. Tomáš tam vlezl a byl vychovatelem kompletně umyt. Zvláště péru věnoval mimořádnou péči. Stáhnul předkožku a myl obnažený žalud. Potom musel Tomáš vylézt a předklonit se přes kozu. Netušil co ho čeká. Ucítil, jak mu někdo něco strká do díry a najednou cítil proud studené vody, která mu zaplavovala střeva a v tu chvíli kdy myslel, že už to nevydrží, vychovatel vyndal hadici s tekoucí vodou ze zadku. Z díry se drala voda i s kusy hoven. To se opakovalo několikrát, až do doby kdy z prdele šla už jenom čistá voda. Tomáš si připadal nadmíru zahanben. Byl naprosto nahý a v nedůstojné poloze před oblečeným neznámým chlapem. Ten mu hodil ručník a s příkazem otři se. Otřel se a v tom vstoupil do místnosti jiný nahý kluk –pohledný, a hezký. Tomáš na něj zavolal – ahoj. Odpovědí mu byla rána bičem přes zadek a zada se slovy nikdo ti nedovolil mluvit. Tomáš okamžitě ztichl, když v tom přiletěla druhá rána, která zasáhla stehna – že bys poděkoval? Tomáše bolelo celé tělo a neměl čas přemýšlet o tom, co dělá špatně, ale když vychovatel k němu přistoupil a chytil ho za koule a zmáčknul, zařval a urychleně se rozpomněl – Děkuji, pane za spravedlivý trest – pronesl . Potom ho přivázaly opět rukama i nohama do písmene x. Vychovatel promluvil k nahatému klukovi – vyholit. Kluk odpověděl. Ano Pane. Přistoupil k Tomášovi a na ochlupení kolem péra nastříkal holící sprej. Pak vzal břitvu a začal Tomáše holit hezky do hladka. Když doholil klacek a koule, poklekl, olízal Tomášovo péro i koule, aby se ujistil, že je dobře oholeno. Postupně oholil z Tomášova těla všechny chlupy od nohou po čelo. Bylo to naprosto nepříjemné a nedůstojné. Následně Tomáše odvázali, otočili ho a odchlupili ho i zezadu. Potom se musel opětovně předklonit přes kozu a nahatej kluk mu vyholil zadek a následně ho dobře vylízal. Občas zajel i jazykem do díry. Nakonec Tomáše posadili na židli a ostříhali ho dohola. Následně kluk odešel, aniž by celou dobu cokoli řekl. Pak promluvil vychovatel – Právě jsi byl odšivenej a zasmál se. Chytil vodítko, které bylo přiděláno k Tomášovu obojku a zatáhl. Tomášovi nezbylo nic jiného než jít za svým vychovatelem. Vešli do místnosti, která připomínala ordinaci – byli u doktora.
Přivedli Tomáše doprostřed místnosti a postavili ho na vyvýšený dřevěný kruh. Sundali mu pouta a obojek. Stoupni si do pozoru a čekej. Utéct nemáš šanci. Následně vychovatel odešel. Tomáš přemýšlel, co má dělat, jak by se mohl dostat pryč, jak by se mohl oblíknout, byl od mala dost stydlivý a najednou je tady naprosto nahý a ještě k tomu kompletně vyholený a kolem všichni oblečení, teda až na toho kluka, kdo to asi byl? Na druhou stranu se bál cokoliv udělat – bič i vychovatelova ruka na koulích mu zatím stačila. Aniž by si to uvědomil, penis si zakryl dlaněmi. Jak byl tak zamyšlený, ani si všiml, že se podstavec, na němž stál, se začal točit. Zvedl hlavu a uviděl muže v bílém, jak stojí a pozoruje ho. Usoudil, že je to doktor a k těm měl Tomáš vždy vřelý vztah a tak si dovolil ho oslovit. Pane, jsem tady a nevím proč. V tu chvíli si ale uvědomil, že porušil pravidlo nikoho neoslovovat a tak ho překvapilo, že nepřišel trest, ale doktor k němu promluvil. "Neměj strach chlapče. Teď tě prohlédnu a uvidíme dál“ a usmál se. Tomáš tu získal sympatizanta, který mu asi může pomoci. Mezitím se točil a doktor ho pozoroval, Pak k němu přistoupil a odendal mu ruce z čůráka. Ten kluk byl dokonalej. Vypadá to, že lovci odvedli dobrou práci, pomyslel si. Cena za něj by mohla být dost dobrá. Točící Tomáš měl dobrou postavu, asi mírně posiloval, měl vysoustruhované svaly. Kolík mu visel přímo dolů a nikam nezahýbal a pytlík s koulema mu pěkně visel dolů. Jeho zadek byl taky svalnatý s dolíky na stranách. Tomášova tvář byla pohledná. Škoda že ho museli komplet vyholit, ale bezpečí před jakýmikoliv breberkami je přednější – však oni ho nechají mírně zarůst. Už aby začala jeho výchova. Zastavil podstavec. Slez a postav se přede mě. Prohlédl ho postupně od hlavy až k patě. Zkontroloval, zda má všechny zuby, či zda nemá nějakou vyrážku nebo stopy po úrazech. Tomáš chtěl něco prohodit, ale uslyšel pouze“ Mlč a poslouchej“. „ Lehni si na záda tady na lůžko“ Tomáš si lehl. Doktor mu změřil tlak, udělal mu EKG a odebral mu krev. Přistoupil k vyšetření klacku a koulí. Důkladně prohmatal šourek a koule. Pak začal věnovat pozornost samotnému klacku. Stáhl mu předkožku co nejvíce to šlo. Mezi palcem a ukazováčkem zmáčkl klacek pod žaludem a vzal do druhé ruky cévku a rychlým pohybem Tomáše vycévkoval. Tomáš bolestí zařval. Z cévky začala vytékat moč. Když veškerá moč vytekla, doktor cévku vyndal a začal Tomášův klacek pomalu honit. Netrvalo dlouho a klacek stál jak svíčka. Doktor ztopořený klacek změřil a zapsal do karty 20/5. Pokračoval v honění. Za chvíli se Tomášovi začat zvyšovat tep a bylo vidět, že bude asi brzo dojit. Doktor přiložil k ústí lahvičku, do které se Tomáš vystříkal. Mléka bylo relativně dost a barva byla dobrá. Tomáš si připadal hrozně trapně. Nikdy si s jeho klackem nehrál chlap a už vůbec ho nehonil. Doktor si vzal rukavici a přikázal Tomášovi, aby se posunul na kraj stolu. Chyť si nohy a přitáhni si je k břichu. Doktorovi se ukázala díra v plné kráse. Dal na rukavici vazelínu. Začal díru vyšetřovat a postupně se dostal dovnitř. Bylo vidět, že díra není na něco takového zvyklá. S prstem uvnitř vyšetřil prostatu. Tím jeho práce skončila. Přikázal Tomášovi „Stoupni si a v pozoru počkej na vychovatele“. Tomáš si stoupl a doktor pokračoval, Zapomněl jsi mi poděkovat a dovolil sis se mnou mluvit, aniž bych se tě na něco ptal a prudce a přesně švihl Tomáše rukou přes čůráka. Tomáš si uvědomil, že opět zapomněl, co mu Pán povídal a rychle řekl: Děkuji, pane za lékařskou prohlídku a za spravedlivý trest“. Doktor spokojeně odešel a Tomáš si uvědomil, že doktor nebude jeho spřízněná duše. Chtělo se mu brečet, ale v tom se v místnosti objevil vychovatel.
Nandal Tomášovi na krk obojek. Pak vzal do ruky jeho penis a nasadil mu na něj nějaký kožený návlek a zamkl ho. To máš pás cudnosti, aby sis s kolíkem nehrál a zasmál se. K obojku přidělal vodítko a vedl nového otroka z ordinace. Odvedl ho ke dveřím. Vytáhl z kapsy klíč, odemkl a otevřel dveře. Vešli dovnitř. To, co Tomáš uviděl mu vyrazilo dech a začal se bát. V místnosti po obou stranách stála jedna klec vedle druhé a v jednotlivých klecích byly další kluci a samozřejmě všichni úplně nazí, klečeli s naběhnutými péry a odhalenými žaludy. Nikdo z nich ani nepromluvil. Vychovatel odvedl Tomáše k jedné ze dvou prázdných klecí. Otevřel jí, sundal novému otrokovi obojek a pronesl „ Toto je tvůj nový pokoj. Pokud kdokoliv vstoupí do místnosti, poklekneš stejně jako ostatní. S klackem zatím nic dělat nebudeš, máš pás cudnosti. Mezi otroky se můžete bavit, pouze pokud svítí tady to světlo a ukázal na červené světlo nade dveřmi. Jinak musíš mlčet.“ Strčil ho do klece, zavřel za ním dveře, zamkl je a odešel. Tomáš se koukl na ostatní spolubydlící. Ty ho pozorovali, ale mlčeli. Tomáš si prohlédl klec. Měla dvě části, vzadu byl molitan, kde se dalo asi spát a vepředu byl o na zemi lino. Z ostatních stran byla pouze kovová klec. Ten den už nikdo nepřišel a ani světlo se nerozsvítilo. Tomáš od té doby co ho chytili, najedl, ale ani neměl hlad. Celou dobu přemýšlel a neuměl si představit, co bude dál. To všechno měl začít poznávat od následujícího rána minimálně 6 měsíců. Zatím si vůbec ještě neuvědomil, že se z něho stal otrok a ztratil veškerou vládu sám nad sebou, a že o jeho osudu budou již navždy rozhodovat jiní a nikoho nebudou zajímat jeho potřeby. Tomáš se stal věcí