vyvrHELL (39/197/100)

– Brno-venkov
Jak zjistit, koho vlastně (ne)hledám rozšířený návod na sebeidentifikaci, coby žádoucího protějšku
Celkem dlouho jsem vlastně přemýšlel, jestli to sem napsán na veřejnosti, nebo některé z vás do prdele posílat individuálně. Podotýkám, že tento článek bude poměrně otevřený, a je ovlivněn aktuálním indexem nasranosti, takže ho dost možná časem poupravím.

Zastávám názor, že nic nehledám, protože jsem nic neztratil (nejsem zrovna predátor, co by psal jako první). Na stránku druhou to nevylučuje možnost, že by mě někdo nemohl najít.

Takže... Tento pamflet vzniknul jako určitá reflexe k tomu, co, respektive koho, že to vlastně "hledám". Pro spoustu lidí je totiž věk 17-33 pouhým číslem a raději se mě zeptají ještě jednou..., což je fajn, protože se třeba mohu mýlit. Počítač se mě také pokaždé zeptá, jestli chci soubor opravdu, skutečně a natrvalo odstranit do koše, takže v tomto ohledu rozhodně nevidím nic zlého.

V zásadě ve své naivní představě hledám opravdu někoho do 33 let. Starší spíše s výjimkou, a pokrytecky otevřeně říkám, že v tomto případě hraje prim vzhled. A to i přesto, že v rámci své osobnosti předpokládám, že jsem zrovna dvakrát krásy nepobral. Takže abych to shrnul do jednoho seznamu:

- Nehledám reklamu na Mischelin
- Nehledám někoho s holým zadkem, koho bych sponzoroval
- Nehledám někoho s holou lebkou, protože se mi to nelíbí (včetně punku, který mě určitým způsobem neuvěřitelně irituje)
- Nehledám člena kapely ZZ top. Pokud se vám líbí tím mopem vytřít každej talíř, mně ne.
- Nehledám človíčka, co mi bude vysvětlovat, že je na vyšší intelektuální rovině, než jsem já. Obvykle to poznám i bez toho.
- Nehledám dopisování mezi státy. Ideálně tedy někoho do 50 km.
- Nehledám upištěnou tetu s maniodepresivní psychózou, protože v tomto směru mám lepší zkušenosti se ženskejma
- Nehledám übermodela, protože ten má obvykle na mě poměrně špatně splnitelné nároky
- Nehledám jedince, který o sobě tvrdí, že co o něm tvrdí okolí není ani trošku pravda.
- Nehledám kluka, kterej bude mít potřebu žít na krátkém řetězu
- Nehledám debila bez vlastního názoru
- Nehledám někoho, kdo se bude pokoušet v mých textech najít logickou chybu, ačkoliv tam žádná není
- Nehledám sexuální mašinu
- Nehledám dědu Mráze, ani Santu Klause, ani nikoho, komu bych mohl říkat "tati". Tento bod jsem záměrně napsal až nakonec, protože mi někteří ublížení jedinci píší, že když hledám někoho s věkem "od 17 let", neměl by pro mě být problém, scházet se i s někým nad 45 let. Vážení... protože tuhle reflexi píšu v podstatě všem, přečtěte si prosím toto stanovisko:
Na rozdíl od vás jsem totiž smířen s faktem, že prostě taky většinou nejsem tou věkovou cílovkou pro náctileté. Nejednou se mi stalo, že jsem byl nazván důchodcem (což mě svým způsobem pobavilo), ale musel jsem uznat, že mají do určité míry pravdu. Přece jen je to věkový rozdíl, dejme tomu 12, 15 let..., - a nejsem si zrovna jistý, jak by se vám padesátníkům, co hledáte někoho maximálně do 55 let, líbilo vyrazit si s někým, kdo je o 15 let starší, než váš věkový limit. Pokud vám nevadí vyrazit si s někým 70-letým, klobouk dolů, a přijměte prosím moji hlubokou omluvu.

Tím pádem vypadnul i poměrně široký seznam těch, kdo mají určitou šanci, že mi psaní s nimi nebude působit křeče v chodidlech. :s)

Pokud jste se urazili, splnil tento text svůj účel, a ušetřil mi nervy posíláním vás do prdele (kam se stejně chcete dostat). Pokládejte mě tedy dále za debila nebo kreténa a mějte hezký sluníčkový den :s)

Pokud jste se zasmáli a nenašli se, je mi to srdečně líto. Napište mi, abychom si to mohli mezi sebou ujasnit.