merlin117    (36/185/82)

– Praha 5 » Praha Smíchov
Profile timeline 12/2013
S přáteli jsme natočili Vánoční přání :s) zkoukněte, lajkujte a sdílejte :s)

http://www.youtube.com/watch?v=aq7UCCL8V4U&feature=youtu.be

Je čtvrtý Advent a jako každý rok dostanu nějaký ten nápad na příjemné Vánoční přání. Letos však vzniklo poprve pod hlavičkou Campus#4, který jsme slavnostně otevřeli letos v květnu. Na kontě má zatím sice jen 3 audiovizuální díla..., ale jak že to bylo s těmi božími mlýny? ;-) Ale ještě jedna drobná změna nastala v letošním přání, letos jsem si na posilu vzal okouzlující Karin Šikovou, která na rozdíl odemně nádherně zpívá a já jí to efektně kazím klimbáním na klávesy :-D Společně jsme pro Vás natočili vlastní cover verzi od Vince Vance and the Vailants - all i want for christmas, je to taková méně afektovaná verze s nižší dynamikou a lehčím jazzovým nádechem pro klidnější poslech.
Náš klasicky zařízený pokoj u nás v Campus#4 poskytl vhodnou kulisu k natočení této Vánoční nádhery a alespoň v průběhu produkce navodil velmi příjemnou sváteční atmosféru. V doprovodu vůně cukroví a horkého svařáčku, jsme již zcela propadli pohodové a láskyplné náladě těchto krásných svátků, a tak doufám, že prostřednictvím tohoto videa mohu co nejvíce z této nálady předat i Vám, a podělit se o ten krásný pocit.
Na závěr bych ještě rád přidal přání, abyste si užili především klidné svátky bez komerčního nátlaku, bez hektiky, a obklopeni pouze Vašimi blízkými, se kterými si vyměníte nějaké ty dárečky a vlídná slova, protože na ty se v dnešní divoké době často zapomíná.

Pohodové svátky a sťastný Nový rok Vám přeje
Karin Šiková, Wiki& a Campus#4 :-)

Und jeder Zeit loyal royal :s) naja det muss man ja, n' ?

Hledám kačera/kačery na lov v Praze a okolí. Praha je kouzelná, pojďme objevovat ukrytá místa kolem kterých denně chodíme :)


HALF CZECH HALF GERMAN ;s) the Wiki& solution


__________.-NOT AVAILABLE NOW - RECONSTRUCTION-.__________

Human Upgrade in progress

-more inovations

-more projects

-more expressions

just....

...more LIFE

dive in your life
its yours - just live it!


The new upgrade
.
..
...
....
COMING SOON

Reconstruction Progress
[██████████████...] 91 %
____ALMOST DONE!

Meet me that time on:
Grindr Xtra
Whatsapp