vyvrHELL (39/197/100)

– Brno-venkov
Profilový text 2013 Protože to prej na profilu stejně nikdo nečte
NÁVOD K POUŽITÍ:
Přestože mám zarputilý dojem, že tyhle řádky nikdo nečte, přece jen jsem se uvolil napsat pár slov pro živoucí výjimky potvrzující pravidlo.
Pokládám se za poměrně složitou osobnost, takže to berte trochu jako návod k použití, a taky trochu s nadhledem, než jako odstrašující příklad.

1.) Nesnáším dlouhé profily... kdo to má číst?
2.) Většinou se snažím být upřímný (razím si cestu, že jsou lidé milí, a ti, co říkají pravdu).
3.) Ano, mám sklony být sarkastický. Pokládám za umění udělat z člověka pitomce bez toho, aby si toho všimnul.
4.) Dokážu si připustit, že jsem pozér
5.) Vidím svět jinýma očima, než mé okolí.
6.) Hejty... náhodný procházející, prosím pochop, že na zprávu, která obsahuje pouze smailík není možné postavit konstruktivní dialog.
7.) A opravdu si myslíš, že "Nechceš si zašukat", je vhodný začátek konverzace?
8.) Pluska pokládám jako pokus o navázání konverzace. Pluska, která se objeví 3 sekundy potom, co mi někdo vleze na profil, nikoliv.
9.) Opravdu nesnáším kluby, diskotéky, a jiné pseudocentra zábavy
10.) Jsem Grammar-Nazi, ale jsem schopen omluvit chyby, pokud to má člověk vrozené (většinou jsem celkem shovívavý)
11.) Je super, že si všímáte věkového limitu... -někteří z vás...
12.) Nemám vážně nic proti "duckface" na tvých profilových fotkách... pokud to náhodou dokážeš vysvětlit rozumně... Například nekrózou svalů, příušnicemi, etc.
13.) Proč se chlubíš tím, že svůj profil za týden smažeš? Prostě ho smazej. Jestli chceš politovat, polituji tě. -Jen mi dej vědět.
14.) Ne, neexistuje jediný důvod, proč bych měl posílat fotku obličeje nebo čehokoliv jiného člověku, co má prázdný profil, eventuelně na něm má profilovou fotku hrajících si koťátek.
15.) Ano, jsem schopen vést rozumný rozhovor. Ne, Daddybear není rozumný, tudíž s ním není možné vést rozumný rozhovor.
16.) Uvedené informace v profilu jsou pravdivé. Ano, mám skoro dva metry, jsem blond. -Ale chápu ty obavy, když tu každý druhý vypadá jako ten pornoherec ze včerejšího filmu, a má u "své" fotky popisek "já loni na Jadranu".
17.) Zapoj kreativitu a představ si, kam asi pošlu nejmenovaného uživatele: "fotka bi nebila", "aha ja brne jen PARIM" (neupraveno)
18.) Dokážu být chladný a nepříjemný... a někdy to dokonce nehraju
19.) Neskutečně prahnu po seznámení s pupkatým důchodcem... Marně pátrám po tom, proč většina pupkatých důchodců postrádá smysl pro sarkasmus.
20.) Většinou mám mozek v hlavě... Na stránku druhou jsem ale taky jen chlap.
21.) Chci tě upozornit, že šedá barva neexistuje, a jsem připraven se o tom hádat. Jako hlavní argument mohu použít fakt, že bisexualita je také mýtus.
22.) Začínám být lehce alergický na texty v profilu aka "Jsem jaký jsem".
23.) Mám utkvělou představu, že musím světu něco říct.
24.) Jsem grafoman. Nevšiml jsi si, že?
25.) Jsem od přírody přirozeně líný. Pokud mi něco chceš sdělit, a používáš u toho podobné metafory jako čmeláček a kytička, spokoj se s tím, že mé neurony na půli cesty zapomenou, co tím asi myslíš, a budu se s tebou bavit taky jako s dementem. -Ano, souvisí to s bodem 2.)
26.) Pokud ti neodpovídám a jsem online, zřejmě tu zrovna nejsem a krmím svého jednorožce.
27.) Mám ke sportu velice kladný vztah. Už před lety jsme si kamarádsky vyříkali, že si nebudeme navzájem házet klacky pod nohy, a od té doby se ignorujeme.
28.) K zamyšlení: Je pokrytecké být věřící gay?
29.) Vlastně si uvědomuju, že jsem asi divnej. Tak například jsem fascinovaný pojmem "Fibonacciho sekvence". (viz videa)
30.) Je tristní, jak každý z vás odsuzuje čůráka na profilovce. Zkuste si to, já to udělal. S kokotem místo xichtu prvních 30 sekund: 21 návštěv, 2 kladná hodnocení, 4 zprávy. Jakákoliv jiná fotka 0, 0, 0. Tohle už nemá s pozérstvím nic společného, holky ;)
31.) Pokud jsi dočetl až sem, věř, že i přesto jsem poměrně zábavný a jsem pro každou špatnost :s)