cerv (70/171/66)

– Ostatní země » Velkoalbanistán, prov.Helvetia
Těžký život uklízeček Divoké poměry v kantonálním gymnáziu ve švýcarském městečku Wohlen: Hned první odpoledne po podzimních prázdninách, jakmile vstoupila uklízečka na dámskou toaletu, překvapila tam párek při mládeži nepřístupné činnosti.
Podle školních novin to ovšem nebyl první případ, že se dva žáci dostali do takhle těsné blízkosti a vše nasvědčuje tomu, že se jedná dokonce o tutéž žákyni, jež však mezi tím změnila partnera. Ředitel školy ten případ potvrdil a říká že ti dva zjevně toaletu opustili úprkem, tím pádem není známo, o koho se jedná. Uklízečka se ovšem zlobí. Aby byla v budoucnu takovýhle objevú ušetřena, zareagovala škola a pověsila na dveře WC obraz dvou milujících se slonú, pod nimiž stojí velkými písmeny "TADY NE!" (HIER NICHT!). Měl-li by se případ opakovat, bude podle ředitele třeba přistoupit k jiným opatřením, nejspíš k dútce a pracovnímu trestu. Pokud budou provinilci usvědčeni, ovšem.

Vzhledem k proporcím budovy a jejích prostor, stejně jako četnosti výskytu příslušných živočichú v okolí, lze vycházet z toho, že plakátem vyslovený zákaz nebude porušen. Žákyním a žákúm bude třeba doporučit, aby si opatřili informace o pracovním rozvrhu uklízečky a tím se vyhnuli nutnosti si s ní dělit její pracoviště. Možná že najdou i v jiné části školy více soukromí. (O věku přistižených zpráva neříká nic, nicméně švýcarská gymnázia jsou podobného typu, jako byla u nás před válkou - nejmladším žákúm bývá zpravidla okolo 12 let, i když lze předpokládat, že se v tomhle případě nejednalo o bažanty. Podle švýcarského denního tisku z 30.10.2013; viz též galerie »Ze života 2«.)