filipkn (53/178/83)

– Karlovy Vary » Drahovice
Co mám rád v sexu Často se kluci ptají: Co máš rád v sexu? No tak abych to nemusel znovu a znovu psát, tady to stručně popíšu.
Miluju sex a rád si ho užívám.

Proto ho mám rád večer, když je klid a nic už mě nečeká. Nebaví mě rychlovky nebo nějaké odpolední půlhodinky - takové nabídky rovnou odmítám.

Mám rád erotický večírek. Rád otevřu klukovi nahý, přivítám, když i on se hned ve dveřích svlékne do naha. Taky společné sprchování je fajn.
Chci si vždy dát nějaké to víno a cigárko. U toho si rád popovídám třeba o sexu, o zkušenostech, nebo o čemkoli. Je fajn se u toho vzájemně dotýkat, provokovat, dráždit, osahávat a kouřit si vzájemně péra, způsobovat si erekci.
Miluju tu a tam na chvíli zasunout do análu, ale neudělat se. Jakmile se udělám, už přestávám mít chuť na sex. Orgasmus rád odkládám až na konec. Krásné je sex přerušit a dát si zase sklenku a zakouřit si. To pak vydržím dlouho.
Jsem příšerně vzrušivý a alkohol potřebuji, aby mě otupil, jinak vystříkám hrozně brzo, a to není ono. Po pár sklenkách už mám mnohem větší výdrž a dokážu divoce, vášnivě a dlouho šukat...
Dost dobře nesnáším, když mě někdo k něčemu nutí, ztrácím pak chuť. Vše musí být se vzájemným souhlasem. Rád si hraju s čuráčkem toho druhého, rád ho olizuju a saju, ale nesnáším ho hluboko v krku - dáví mě to a nevzrušuje.
A nejsem v análu pasivní. Miluju sice v análu dráždění prstem a někdy mě baví do sebe přijmout čuráčka, ale ten musí být hodně malý. Velký pták je sice na pohled pěkný, ale do mě se prostě nevejde...

Když chlap nebo kluk tyhle věci respektuje, užije si se mnou báječný sex a já s ním také.

Jo a ohledně ochlupení na těle - vyloženě přírodní týpci mě vůbec neberou. Do roští v rozkroku se pouštím dost nerad...