duoboys (46/165/60)

– Jihomoravský kraj » Brno
Jak jsem našel svého mazlíčka
Bylo my 16 let již v té době jsem věděl co chci že jsem na kluky.
Bohužel když to zjistily moji rodiče pohádaly jsme se a odešel jsem z domu.
A žil jsem u svého strýce a tety kteří tušily jaký jsem a když jsem se k tomu přiznal
Vzaly mě za vlastního vyřešily jsme to s rodiči a já mohl začít svobodně dýchat.
Rodiče souhlasily s tím abych žil u tety a strýce jen trvaly natom abych si dodělal školu.
Školu jsem ukončil o rok později vystudoval jsem jako Brusič kovů.
Jeden čas cca dva roky jsem pracoval v Pražském podniku kde jsem poznal svého nynějšího manžela.
On tam dělal číšníka a byl hrozně milý měl nádherný úsměv a vždy když jsem měl poloprázdnou skleničku už běžel my dolít já ho musel vždy zarazit aby nekazil chuť.
I když jsem moc víno nemusel u něj jsem si dal vždycky lahvinku když jsem tam přišel jednou měsíčně.
Nikdy jsem mu nedával najevo že se my líbím protože jsem nevěděl co by tomu řekl a tenkrát to ještě nebylo úplně zaběhnuté bylo pár let po pádu komunistů a i když Praha byla v té době plná takových těch gay podniků nějak jsem o nich moc nevěděl.
Jednou jsem šel po Václaváku a potkal jsem svého milého číšníka v centru nebyl v práci mile se usmál a zeptal se mě jestli bych s ním nešel na skleničku koukal jsem na něj jak na svatýho a říkal jsem si kam tím míří co po mě bude chtít a i když jsem byl stydlivý jelikož jsem po něm toužil a nevěděl jak mu to říci přistoupil jsem na jeho nabídku a šli jsme do jeho prace na skleničku.
Jak tak čas utíkal a my už měli něco vypito řekl my na rovinu že je na kluky a že se mu líbím že by chtěl mít se mnou něco víc jestly by my to nevadilo.
V tu chvíli pamatuji jsi to jako by to bylo dnes bylo to 26.5.1996 V den mých 18 narozenin se my splnil můj sen ten po kterém jsem toužil my vyznal svou tužbu a já byl v sedmém nebi s radostí jsem nabídku přijal a přiznal jsem se mu k tomu co mě trápilo řekl jsem mu že jsem nevěděl jak mu to říct a že mě mile překvapilo to co se stalo on samozřejmě nevěděl že mám narozeniny ale později jsem mu to řekl.
ještě jsme do večera sešli u něj v práci povídaly si bavily se o všem možném a večer jsme šli poprvé v mém životě do gay podniku a tam jsme se odhodlali již i se při posezení a zábavě jsme se mohly konečně dotknout jeden druhého nemuseli jsme se bát že nás někdo uvidí byli jsme mezi stejně zaměřenými lidmi
Abylo to nádherné vše ze mě spadlo veškerá ostýchavost a zábrany dokonale jsem se uvolnil. Zábava mohla začít.Šly jsme na parket a začly tancovat protančily jsme ve společném sevření celou noc.
Když jsme nad ránem jeli k němu domů taxíkem bylo my nádherně byl jsem zbaven všech svých zábran a v objetí toho po kom jsem toužil.
Přijeli jsme k němu vykoupaly se lehly si do postele a obejmuly se a usnuli.
Když jsme se navečer probudily šli jsme se najíst do restaurace po jídle jsme se vrátily domů a nic nebylo žádný sex jen mazlení hlazení líbání ale bylo to to nejkrásnější co jsem v té době zažil.Poté jsme šli spát ale já nemohl usnout musel jsem se koukat na něj jak krásně spí nádherný pocit koukat na toho koho máte rád a vidíte jak se krásně směje i ve spánku bylo vidět jak je šťastný mohl jsem se na něj koukat celou noc nad ránem už jsem nevydržel a usnul jsem.Když jsem se kolem oběda probudil on tam nebyl byl v práci.
Skočil jsem do sprchy osušil se oblékl jsem si své věci a šel jsem za ním do práce byl smutný,ale sotva mě spatřil opět zářil jak slunce přiběhl ke mě skočil my do náruče a zašeptal miluji tě. V tu chvíly jsem stál jak betonový sloup štestím jsem ani nedýchal to samé jsem mu chtěl říct já ale předběhl mě.
Slovo dalo slovo a začli jsme spolu chodit jenže jsme byli mladí a hloupý mě se po dvou nádherných letech společného žití naskytla práce v zahraničí a brouček s tím nesouhlasil bál se že mě stratí že ho budu podvádět a tak podobně já ač smutný poněvadž mě to hrozně rozčílilo jsem se sebral a nekoukal jsem na nic šel jsem za penězi pohádaly jsme se rozešly a já šel dál ač zlomen šílenou bolestí že jsem stratil toho koho jsem miloval nabral jsem nové síly koupil jsi lístek a jel do Mnichova kde jsem měl schůzku kvůli práci, splnil se my druhý sen.
Dostal jsem se do zahraniční společnosti seznámil se z novými lidmi ale na svou lásku jsem nikdy nezapoměl pořád jsem na něj myslel volal jsem mu psal a odpověd nikde.
Bolelo to ale pořád jsem věřil že někde je i když jsem nevěděl ským je pořád jsem věřil doufal že ho najdu pracoval jsem v Mnichově deset let nevím proč ale v roce 2005 jsem se vrátil do Čech, zde jsem se seznámil s jedním policistou přes kterého jsem se dostal na stopu svého straceného miláčka a našel jsem ho měl jiného partnera ale ten ho podváděl kde mohl tak můj miláček aniž by věděl že jsem to já s kým před deseti lety žil se se mnou začal scházet nějaký čas asi dva měsíce jsme se stýkaly občas jsme se spolu vyspali až jsi brouček řekl já tě znám ale nevím odkud kam tě mám zařadit já ho nechal at se trápí at si láme hlavičku.
Po týdnu trápení když jsem uznal že už neví kudy tak jsem mu připoměl jeho práci a vše jak to mezi námi začalo.
A brouček se se svým byvalým roku 2007 rozešly již delší dobu nežily v jedné domáctnosti a po dlouhých dvou letech mého 12 letého utrpení jsem se dočkal Dne 2.srpna 2007 jsme spolu začli od začátku jak se říká od píky přestěhovaly jsme se do Brna a začli nový život od té doby jsme spolu roku 2011 a to 2.srpna jsme vstoupily do registrovaného partnerství a já jsem nejšťastnější člověk na téhle planetě, poněvadž mám to po čem jsem toužil svého partnera