Ksukolznovu    (53/190/65)

– Plzeň-město
Povinné druhy. Můj milý deníčku,
pro našince - floristu existují takříkajíc povinné druhy, mezi něž jistě patří švihlík krutiklas. Rozhodl jsem se ho tedy umořit, s dobrým tipem celkem žádný problém. Ale proč o tom píši? Přespal jsem v tzv. luxusním hotelu (jedna noc 1150 KČ) v NMNM a co se nestalo. Ráno krátce po sedmé někdo nesměle zaklepal na dveře, ty se pochvíli otevřely a jakýsi chlap se omlouval, že přišel spravit zámek, že je na baterky, tak abych se dostal ven. Můj milý deníčku, to mi tedy spadla čelist. Kdybych tvrdě spal (a v sedm ráno nic nemožného), tak by mne mohl odnést i s postelí. No je něco takového vůbec možné? Pověz, můj milý deníčku?
A ještě něco, můj milý deníčku. V našem Albertu je u vstupu vymlácená rohožka, jejíž opravu prodejna vyřešila cedulí Pozor rozbitá rohožka, umístěnou na vchodových dveřích. To už je jak za socialismu, no ne?



Později téhož dne:
tak prázdniny skončily, Ponrepo naskočilo, než jsem to zjistil, přišel jsem o roztomilého Psa Baskervilského. Nějak mne to zmáhá rok od roku více, ale vzdát se toho nedokáži. Alespoň zatím.