Wittyk (33/178/102)

– Praha » Praha
Starý pindy 2
Neco o sobe...To se lepe rekne nezli splni.
Kazdopadne- obecne mam rad lidi. Lec co se postelovych a jinych partneru tyce jsem hrozne vybiravej jedinec. Ne namachrovanej, ale vim co chci. Proste, kdyz mne clovek nezaujme, tak nema dalsi konverzace smysl. Bohuzel tady se da ridit v prve rade profilovkou (slysite anonymni hrebecci? Fotkou) a pak smesici zvastu, zavadejicich pocitu a jiste notne davky naivity. Tak se clovek obcas sekne a proklouzne mu uzasnej clovek mezi prsty, nebo se naopak sejde s nekym komu by nejradeji hned po predstaveni utekl.
Ale abych dokoncil myslenku, jsem vybiravej, nicmene kdyz najdu to co hledam u capka do pelechu, tak si to oba nalezite uzijem. A kdyz uvidim tu vnitrni jiskru u nekoho kdo mne zaujme mnohem mnohem vice a hloubeji, tak jsem schopen a ochoten jej nasledovat pres veskere prekazky.
Kurna shanim tu kopilota. Ale je mi jasny, ze to je quijotovsky boj. A ze todle psanicko je takovy ruzovoucky teply buleni. (a take ze vetsinu tech hustej normalnich typku odradim natolik, ze mne z kategorie "nepsat" preradi do kategorie "nepsat-psychopat")

No tezko rict co jsem tim chtel rict. Kazdopadne hledam, ale nebavi mne to a unavuje. Husty pindy v o sobe jsem mel rok, tak je cas na neco zzenstilyho a histerickyho ;)

tak pac a pusu.