google.cc (40/173/65)

– Praha 9 » Libeň
Zase jako štětka 1/2 Po hodně dlouhé době jsem si vzpoměl, že bych sem měl něco napsat...tohle sice nebylo zrovna porno, ale takové nevinné velmi netradiční hraní :-)
S tímhle chlápkem jsem se seznámil náhodou na jedné konferenci, kde mě oslovil když jsem si šel mezi přednáškama zakouřit ven. Bavil se se mnou moc pěkně, od začátku jsem měl jasnej pocit, že chce víc než si povídat :-D jenže ve volném čase se na mě sesypali kolegyně, se kterejma jsem na té konferenci byl a to ho nějak odradilo, ani se ke mě nezkoušel dostat. Při snídani, než přišli holky, se u mě zastavil a vzal si na mě kontakt a po tom jsme si nějakou dobu psali.
Neměl jsem moc času ani jsem nebyl moc v Praze, když zatlačil na schůzku, udělal to jako zoufalec takže jsem samozřejmě cuknul :-)) a když ho to sralo, poslal jsem ho někam.
Asi za dva týdny se ozval znova a bylo to v pohodě. Chvíli jsem ho napínal a mezitím aspoň vyzvěděl co se mu líbí. Zjistil jsem, že má rád děvku, kterou si může i svázat a zničit :-D no, tak kdyby to byl někdo cizí, tak bych to asi okamžitě ukončil. Do něčeho takovýho nepůjdu s člověkem, o kterém nic nevím. Ale na té konferenci jsme spolu přeci jen strávili dohromady pár hodin a zdálo se mi, že to v jeho případě stejně budu mít pod kontrolou já...až na ten poslední zoufalej pokus byl docela v pohodě :-) a tak jsme pokračovali v nějakém psaní, poslal jsem mu pár nahých fotek, hlavně svojí prdelky....byl z nich úplně hotovej a hned si chtěl domluvit alespoň krátkou schůzku, no tak jsme se domluvili na kafi. Zašli jsme na kafe, pokecali, trochu jsem ho pod stolem podráždil nohou mírnym ťapkáním do rozkroku :-) a fungovalo to dobře. Pak jsme se prošli, já zahlíd něco ve výloze a vlezli jsme do krámu s oblečením, chtěl jsem si něco zkusit v kabince. V obchodě byl hroznej chumel lidí a tak si nikdo nevšiml, že jsem ho tam zatáhnul sebou. Bez keců jsem mu vytáhnul ptáka, trochu si ho prohlíd a naférovku ho začal kouřit. Když byl už pořádně nadrženej, říkám mu dej mi gumu a on neměl :-D téééda takhle nepřipravenej přijít na rande, to je hrozný!!! :-D a on že by ho moc chtěl vykouřit a to mě bylo jasný :-D rozdělal jsem ho přesně tak aby to měl na krajíčku a nechtěl jsem mu to dodělat...zvedl jsem se, stáhl si jeany a vyšpulil na něj prdelku a říkám mu...nesmíš dovnitř! Můžeš se otírat ale né dovnitř! A on jak mílius poslechl a jen se mi otíral ptákem o prcinu :-D vycházel jsem mu naproti a třel jsem ho až se mi vystříkal mezi půlky...otočil jsem se na něj a říkám "super pocit! Dík a příště si nezapomeň gumu". Dal jsem mu pusu a následovala rychlá akce zapnutí kalhot a urovnání za chůze a zmizel jsem v davu....píše mi dál tak se dá předpokládat, že to bude mít pokračování.