stiffler23    (34/170/59)

– Ústecký kraj » Klášterec nad ohří
:)
Proč je těžké věřit v lásku když srdce touží po něze a rozum to nechce dovolit.Proč je ten boj tak těžký zdolat.Proč se ten boj nedá vyhrát když srdce se rozhodlo ve správnou chvíli a rozum mu to nedovolí.Proč se nedokáží spolu domluvit a spojit se v jeden celek.Proč je pokaždé rozum jiného názoru než srdce.Proč srdce má touhu jít lásce vstříc a rozum se tomu tolik brání.Proč je máme poslouchat oba když se ani oni nedokáží mezi sebou domluvit.Proč nevěřit v lásku když je tak krásná a smyslná


Najde se už konečně nějakej fajn, věrnej kluk ?? rád bych spíš měl s kým budovat trvalý vztah, je-li tedy s kým. S prima kamarádem s podobnými zájmy ovšem nepohrdnu.

U kolonky hledám nemám napsáno "sex na jednu noc" což pro jedny značí že, když mi napíšeš dáme sex tak ti nejspíš v lepším případě napíšu "ne nedáme" a v horším ti neodpovím tj. není u mne na prvním místě. Pro druhé to znamená že, když já ti napíšu tak to nutně neznamená že, tě chci tahat do postele ale chci ti jen vyjádřit svůj názor či si pokecat apod. (copak kamarádství vymřelo?). Po schůzce a při vzájemných sympatiích se ale ničemu nebráním (na to ale musí být dva).

Neupřímnost vládne světem a zde obzvláště, ale není řešením, naopak ubližuje proto prosím buďte upřímní alespoň ke mě když už nejste sami k sobě a nemáte-li zájem, řekněte to narovinu (hlavu vám za to neutrhnu), díky.