Loren1 (47/193/85)

– Olomoucký kraj » Olomouc
Další úplně cizí trotl Jsem postižen efebofilií. Což znamená, že se mi líbí mladí kluci. Zase to trošku vybočuje z normálu. Mému klukovi je teď 22, je mezi námi 14letý rozdíl, ale pokud to oboum vyhovuje, myslím, že je to naprosto perfektní. Ale najde se zde zase nějaký šťoura, co mu to leží strašně v žaludku, nechápu jeho motivaci, ale pro zasmání zde zase zveřejním přepis našeho hovoru. Byl jsem v práci a neměl jsem nic moc zrovna na práci, tak jsem do něj také začal rýt, jako se on snažil do mě a trochu jsem se pobavil, posuďte sami, kdo je větší idiot. :-)
Kevin007:
cus , ten "tvu"(na chvili) je jako tvuj syn
já:
Nezáviď... A jak to tak dobře víš, mýho syna neviděls.
Kevin007:
zasvidět?? co jako že vypadaš jako uchyl-otec a syn?? si ty faaakt blazen starej?
já:
No tak jsem úchyl a co má být? Tebe to nějak trápí, chudáčku? Asi z toho nemůžes spát... No ale to já Ti nepomůžu. Zajdi si k psychiatrovi, ten Ti možná dá nějaké léky
Kevin007:
.....asi viš kam maš jit nebo kam chodiš, když mluviš o blaznech(psychiatři( co leči blazny...hle ty si starej a TY maš v merku děti trapaku starej s trhanej ž nereaguj a najdi si nakyho staryho vrstevniika
já:
To fakt miluju takový zhrzený trapky jako ty, který radí lidem, co mají dělat, ale sami to mají v hlavě vymetený. Mně nebude nikdo říkat, co mám dělat, zvlášť ne takový píčus, který nemá nic jinýho na práci, než se tu navážet do lidí, o důvodech svého jednání nevěda. Kdybys raději utíral starejm babkám jejich posraný zadky, možná bys udělal líp.
Kevin007:
hej staroši, nepiš si s mladyma klukama, nelizej jim čuraky ale soustřed se na vrstevniky, bo stejně zustaneš sam ty uchyle, jak muže starej kokot jako ty mit nakyho zajice? jsi jen pro ně k smiiichu ty strašidlo trapny
já:
Jak jsem již říkal. Nemáš žádné právo mi rozkazovat, co mám dělat a já se tím také nebudu řídit. Takže nechápu tvou motivaci mi stále dokola psát ty samý sračky. Leda že bys byl psychicky nemocnej, to bych pochopil, ale jinak fakt nevim.
Kevin007:
psychicky nemocnej uchyl si TY a za par let budeš v kvalifikaci PEDOFIL ty uchyle starej ..už fuck nepiš, my mladi kluci mrdame mezi sebou a ne s nakyma 40tkama
já:
Nevím, kde přišels na to, proč mi máš říkat, s kým mrdáš. A jestli ty jsi mladej, tak já už prdím do hlíny. Mrdej si s kým chceš, třeba s ovcema a mně to tu necpi. Že se všichni starají o ty druhé a sami mají v hlavě kýbl sraček.
Kevin007:
jeee proboha neval už ty sračky a pi si s vrstevniky jsi starej a strhanej zfrustorovanej cvok
Kevin007:
sračka jsi ty hanaku, vy jste čuraci ffffffšichni stejniii, hnusni tupi uchylni a na děti
já:
Tak za prvé, nejsem Hanák. A co jsem, myslím, vím nejlíp já a nepotřebuju nějakej chorej mozek, aby mi to tu vykládal. A co mám dělat mi taky nemusíš říkat. Asi ti tlačí sperma na mozek ne, že do mě tak vališ... Jinak, než nějakým postižením mozku si to vysvětlit neumím. Chudinko, snad se ti to někdy zlepší a budeš se moct zařadit mezi majoritu. Nebo jak jinak si mám vysvětlit, že tě tak strašně žere cizí člověk s kým šuká a s kým si vykládá? Máš pro to sám nějaké vysvětlení, nebo jsi opravdu tak invalidní? Nebo Tě asi někdo v minulosti hrubě odkopl, to by ještě taky sedělo. Jinak fakt nevim.
Kevin007:
aaaaaaaaaaaaach božeee, ty woe maš 40 a pišeš jak 20 leta buzna....smiř se stim že si starej kokot
já:
I kdybych byl starej kokot, proč zrovna tobě to tak trhá žíly? To bych chtěl od Tebe vědět. Na to odpovědět neumíš co? Hele starej se radši o svůj chlupatej prošukanej věnec a do jinejch se neser, ju.
Kevin007:
ne eee "i kdybych byl" ty jsi starej a kokot k tomu!!!!
na co ti mam proboha odpovidat pedofile ?..na tebe by se mělo upozornit !!!!
já:
No tak na mě upozorni a už jdi do hajzlu.

Ohromná komunikace na úrovni, jak to mají intelektuálové rádi.
Příště zas. :-)

Pozn.: No a když jsem si to celé po sobě přečetl, pochopil jsem, že Kevin007 je naprosto stejný člověk, jako Street z předešlého článku o zle postižených lidech.