22david    (40/192/72)

– Olomoucký kraj » Prostějov
Desatero argumentu proti homofobum:
1. Být homosexuálem rozhodně není přirozené. A lidé přece zásadně odmítají vše nepřirozené. Jako například sluneční brýle, polyester nebo klimatizaci.

2. Sňatky homosexuálů se postarají o to, že se více lidí bude stávat homosexuálními. Stejně jako z vás pobyt mezi vysokými lidmi udělá vysokého člověka.

3. Zlegalizování gay svazků nepochybně způsobí další šílenosti a zvrácené chování ve společnosti. Lidé si určitě začnou přát oddávat se například se psy. Protože pes je Ústavou považován za legitimního občana a může přece podepsat oddávací list.

4. Heterosexuální svatby jsou ve společnosti odedávna a za dobu své existence se vůbec nezměnily: ženy jsou stále jen majetek, černoši se nemohou brát s běloškami a rozvod je stále protiprávní.

5. Pokud se svazky homosexuálů uzákoní, svatby heterosexuálů ztratí na své posvátnosti - taková svatba z rozmaru Britney Spears, která trvala všehovšudy 55 hodin, ztratí na svém kouzlu!

6. Hetero svatby jsou platné zejména proto, že mohou produkovat děti. Gay páry, neplodné páry a staří lidé by se neměli brát, neboť naše dětské domovy zdaleka nejsou přeplněné a svět prostě nové děti potřebuje, jinak vyhyneme!

7. Je nadmíru jasné, že by gay rodiče vychovali pouze gay děti. Však hetero páry vychovávají také jen heterosexuály.

8. Gay svazky nejsou podporovány církví. A pokud to tak chce Bůh, musíme jej ctít a respektovat. Vždyť on přece miluje všechny bez rozdílu.

9. Děti vychované bez náležitého mužského a ženského vzoru nikdy nemohou být po psychické stránce zdraví a šťastní. To je také důvodem, proč v naší zemi striktně zakazujeme výchovu dětí pouze jedním z rodičů.

10. Gay sňatky by zásadním způsobem změnily fungování společnosti. Nikdy se nám nemůže podařit adaptovat se na tak odlišné sociální normy. Stejně tak, jako jsme si nedokázali zvyknout na automobily, multikulturní společnost nebo kapitalismus.