marpik    (64/174/76)

– Hradec Králové » HK, Bubeneč, Jizerky, Milano
bazen v prosinci .. tak sem si pred tydnem rikal, co sem to za vola, kdyz sem nechal vypousteni venkovniho bazenu a vymontovani cerpadel a filtru na ty nejvetsi mrazy .. ale nedalo se nic nelat, o den dyl uz by to zamrzlo, a za 2 dny by to mraz roztrhal ..
toz sem se o pulnoci mordoval venku a v mrazu po kolena ve vode, ruce zmrzly na kosticky .. ale nakonec se povedlo, no ... jeste sem rano nahazel do zbytku vody v bazenu par petek, ktery se tam davaji - zpola naplneny vodou - aby se mel led kam roztahovat (do tech petek ..) a netlacil na steny bazenu .. a pohoda ..

jenze dnes se objevil vul jeste vetsi .. tedy, presneji blondata sousedka .. ta si sice nechala bazen vypustit (od profiku :) vcas .. stacilo tam nahazet jen ty flasky .. jen si to slecna asi spatne zapamatovala, bo nemela petky .. a nahazela tam zaspuntovany lahve skleneny .. od vina.

.. ty pochopitelne v mrazu minuly tyden praskly .. sice jen dve, ale stacilo .. a strepy klesly ke dnu ..

jenze slecna, jak je kreativni, jako by to nestacilo, vzala hrabicky, a ty strepy zacala vytahovat ze dna .. cimz prorizla folii v delce +- pul metru :))

takze dnes opet prijeli profici, bazen vycucli .. a v tom mrazu a zbytku vody zacali svarovat, pac jinak by bylo na jare po bazenu, kdyby ta voda prosakla dospodu a promrzla .. meli k tomu docela fajn komentare o blondynkach :))

toz tolik k zacatku prosince :))