vyvrHELL (39/197/100)

– Brno-venkov
Profilový text do 2012
Motto dne:
Člověk by neměl používat cizí termity, když je nezná suterénně nebo není v bobré konvici, protože je zde veliké rizoto, že to skončí fiatem. Každý se tváří jako suvenýr, ale vrátí se mu to jako buzerant.


Prej jsem praštěnej, zlej, paličatej, hloupej, ošklivej, tlustej, lakomej, ulhanej, sobeckej, zapomnětlivej, a taky nafoukanej, hloupej a prej zapomínám. Jestli si dobře pamatuju, nic z toho není to pravda! (Až na tu praštěnost)

11/06/2008 UPDATE: A trpím napoleonským syndromem a jsem sociopatický flegmatik. Ale nic si z toho nedělám.

18/08/2008 UPDATE: Vyprošuji si, aby mi někdo říkal krasavec... Jednak je to v brněnském hantecu kastrovaný pes, a za druhé se jako pes cítím málokdy. Že by mne kastrovali si taky nějak nevzpomínám. To už mi raději říkejte plemenný vůl.
Dodatek: Ne každej krasavec je prej fešák...

25/08/2008 UPDATE: Hele, co si vlastně představíte, když vám povím, že na fotkách to nejde vidět, ale mám opravdu veliký nos? To si jako myslíte, že si jen dělám srandu a jen chci říci, že máte tu čest poznat kosa?

28/12/2008 UPDATE: Pro ty, co se mne ptají, co jsem zač, nabízím obsah složení:
Obsahuje řezavý rádobyhumor, sarkastické poznámky, pseudoego, infantilní logiku ...může obsahovat stopové množství oříšků, mouky a vaječných bílků.

25/03/2011 UPDATE: Rozhodnul jsem se připsat pár dalších řádků. V lékařské encyklopedii domácího hypochondra jsem objevil, že jsem postižen nemocí jménem "karocha". Krom toho, že se tak jmenuje krevetový salát s majonézou v jedné mé oblíbené restauraci, má toto slovo ve volné překladu do japonštiny i význam "smrt z přepracování". Z tohoto dedukuji tyto věci:
a.) Japonci jsou neskutečně pracovitý národ
b.) Japonci mají chorobný smysl pro satiru
c.) v Japonsku nutí pracovat krevety
d.) Nenašel jsem jiný jazyk, který by měl pro tento druh úmrtí vlastní pojmenování
Z tohoto vědeckého poznatku si prosím každý odneste co chcete.
==SVOBODU PRO KREVETY!!!==