Grimace (48/170/67)

– Královéhradecký kraj » Rnk-Trnovec nad Váhom/Šaľa
něco o sobě - myšlenka o....
Ahoj...

Tedy nevím, co bych o sobě napsal… Ale psát o lidech, kteří za dobu existence působení na iboys, tady znám a jsou mě k srdci nejblíže to by se dalo psát do nekonečna. Jsou to lidé, kteří mě respektují, jaký jsem, když mě je ouvej, jsou tu semnou, když je veselo, je to fajn i když někteří neznám osobně, přesto i já je respektuji a k tomu patří i hluboká poklona, za to jací jsou a jak jsou fer.

No ale zpět k sobě, byl přítel, období bylo suprové, byla legrace a pak po pár letech zkrat, myslím, že to zná každý, ale málo kdo se přes to vše přenese a zůstanou dobří přátele. Tak ale díky bohu, že aspoň jsme dobří kámoši.

Teď jsem pánové sám, ale to neznamená, že nehledám. Ano, možná jsem našel jednoho fajn typka, který má mnoha společného semnou a já s ním, ale bohužel, jsou lidé aktivní a jdou za dobrodružstvím a někteří čekají na zázrak a čekají, až jím ten princ spadne do klína. Ale tak to, to není.
Nikdo nespadne do klína, žádný princ neexistuje… A jen proto, že nás dělí jen necelá hodinka cesty od nás, tak je všechno v háji. Ovšem né z mé strany
Spousta kluků hledá a čeká, až k němu chlap dojede, já jsem takový nebyl, když mě bude chlap sympatický a vím, že si máme o čem pokecat, pojedu… ale abych jezdil jako v poslední době, za někým, který měl byt vysoký, štíhlí s sport postavou a čekal na mě, malej, tlustej Mongol… Tak to nééé, jsem vyléčený už ze zbytečných cest a vynakládání své energie pro něco co není. Tak že nikam nejezdím a o setkání k takovému druhu nemám zájem… ale pokud se chceš setkat? Vyhovuje ti půle cesty? Dáme kafe, pokec, procházka lesem? oukej…Ale za předpokladu, že se trochu poznáme, popíšeme a zaměníme foto, které je k tvé osobě aktualní.

jinak,

Profil bez fotek mě nic neříká… I když a právě jsme u toho… můj idol jej takový má. A přesto jsem napsal a byl tam onen kluk, který je fajn. Stačí si přečíst profil a může zaujmout bez fota.
Ale…

Pokud je profil něčím zajímavým a není tam foto, tak i tak dám plus… na mínusy si nehraji, je to přežitek buzniček a ukřičených holek, který je zamindrákovaný a chybí jím něco, co nemají ostatní... a to je poznání člověka jaký je… nemusí to být osobní setkání, ale i pokec na chatu atd…
jen tak mínus nedávám a nikdy jsem nedal… proč? Každý je nějaký, někdo větší, někdo menší, někdo s nemocí HIV a někdo zdráv. Já nikoho neodsuzuji, jsme jen lidi.

Pokud mě někdo napíše bez fotky, dáme sex? Jasně že odpovím,ale jasně bych chtěl vidět foto, jak ten chlap vypadá. Na čuráka nejsem zvědav, na to se mohu podívat, když si sundám gatě před zrcadlem, ale prostě normál foto..( no i když, kdo by se pak nepodíval na fešáka i bez těch gať, že ? :-D když dostanu takovou otázku s profilem kde je fotka a je ten kluk fajn, tak si s ním rád popíšu, poznám a kdo ví, jak se to dál vyvine. Nejde mě jen o sex, ale i o přátelství s klukem který by měl čas na sport, pokec, někde posedět na pivo atd.

Ale přesto pokud by se tu našel chlap od 25-36 let, chlap, který je vyšší postavy, chlap, který je hubený a nebo sportovně založený, chlap, který má rád společnost, sport, přírodu, mazlení a přesto je to v pelíšku divoch. A když by byl i chlupaťoučky, sem s ním :-) Prostě hledám chlapa, který se chová jako chlap. Ne ušišlanou holku.
Vztah nehledám, ale kdo ví, co přinese osud.

Tak pánové, když budete chtít napsat, napište...a když bude čas, rád pokecám.