C.RUNE (35/177/67)

– Praha 1
O BLBLIFE aneb POHÁDKA O JEDNOM ZBYTEČNÉM SERVERU
O BLBLIFE aneb POHÁDKA O JEDNOM ZBYTEČNÉM SERVERU

Je mi naprosto jasné, že hnedle budeme všichni vědět, co jde. Nedávno, no vlastně to ani není tak nedávno, jsem na netu narazil na odkaz na jistou webovou doménu a vstoupil. Objevil se přede mnou doslova ráj pro ty nejhloupější buzerantky v Čechách. Opravdu upřímně doufám, že alespoň chlapců na Slovensku se to vyhnulo. O to horší, když zjistíte, že tento server spravuje člověk, který řídí dění ve vašem oblíbeném podniku. I to je případ toho jak nudou promarnit jakýsi druh talentu-netalentu.

Když vstoupíte na web, okamžitě vás zaujme reklama na zřejmě nový pořad o hubnutí a pokusu udělat z něčeho strašného něco hezkého. Nerad bych někomu bral hned z kraje pokusu o nový začátek naděje, ale zázraky s prostě nedějí. Pane kolego, pekáč buchet, budete mít, když si koupíte kuchařku a upečete si je... Ale snaha se cení to ano. Jen je mi líto slečny, která si dala také předsevzetí, že za stejnou dobu zhubne více jak deset kilo. Možná to ode mne bude znít zle, ale nebylo by lepší se v životě nepřejídat, aby se pak člověk nemusel trápit s tím, že nebude jíst a že se vlastně bude trápit hlady... Obzvláště, když už po třech dnech byla údajně krize? Také mě velice zaujalo heslo: HUBŇETE S NÁMI. Pokud se nemílím je tohle zahrávání si se zdravím nejen svým, ale protože je česká buzní mentalita velice důvěřivá a hloupá, pak je to i zahrávání si se zdravím ostatních. Nehledě nato, když ještě vidíte, jaké nekvalitní potraviny slečna konzumuje. Pořad o zdravém hubnutí nejnezdravějším způsobem!
Velice hezké bude, když se nepovede úkol splnit a bude muset být vykonám trest. Pokud to bude ten slibovaný máme se na co těšit... BLBLIVE.CZ ve všech hlavních zpravodajských relacích. A heterosexuální část národa si zase pomyslí....
Nicméně přeji pekáč buchet i atletické tělo pro slečnu.

Jestli jsem kdy něco napsal pod video u nějaké, na první pohled inteligentní slečny na youtube, po tom, co tam vložila vide se svými scénkami a názory, nyní je jí hluboce omlouvám, protože jsem viděl něco, čemu se nic nevyrovná. Seriál jenž si přivlastnil výraz jedné velice oblíbené společenské hry. Kdo nezná, doporučuji si pustit. Kdybych totiž neviděl alespoň jeden díl, nevěděl bych, jak vést svůj homosexuální život, nedej bože vztah. Až přijde ta chvíle, kdy si najde partnera, pustíme si jeden s dílů, abychom se poučili a měli krásný společný život. Jsem člověk na kinematografii velice nenáročný, proto se mi hrozně líbili herecké výkony a nápaditost. Obzvláště, když věřim tomu, že ti lidé, kteří v tomto seriále vůbec věděli, co se kolem nic děje. Třeba si myslím, že nejobjemnější postava (padouch) v životě viděla nějakou drogu, bo vůbec někdy slyšela slovo droga a právě proto, společně s tím, jak se chová v reálu, skvěle padoucha vystihl... To naštěstí zachrání spousta akčních scén, milostných hádek atd... Jsem rád, že jsou lidé v životě tak vytíženi, že nemají vůbec čas na to, aby do světa produkovali nějaké hovadiny a nedej bože tím ostatní oblbovali.

Nicméně jako u velkých a úspěšných filmových studií nezůstáva jen u jednoho úspěšného titulu. Myslím, že stojí za to, podívat se i na tituly starší. Asi nejvíce bych doporučil seriál o životě několika lidí žijících na jedné nejmenováné ulici v jednom nejmenovaném městě. V jednom z dílů máte možnost vidět i propagátora těchto stránek dělat zlou věc. Pane já si vždycky myslel, že něco není v pořádku. Dále scénu jako ze života o nevěře na kterou se přijde atd... Celkem pořád dokola.

Tím však prohlídka serveru nekončí. Dozvědět se můžete i jak prožívá svůj den chlapec neblahé profese, nebo co je nového u další rádoby transky, pochybného původu.

Co se dá serveru přiznat, je snad jen to, že ukazuje opravdové novinky z gay světa. Nicméně to si můžeme přečíst na iboys.cz nebo na Lui.cz.

Ale ať si každý udělá svůj názor na tento web. Můj názor se stal přáním, aby zůstalo jen u toho webu a netahali se tyto móresy i do mého stále oblíbeného klubu.