Loren1 (47/193/85)

– Olomoucký kraj » Olomouc
Negativní a zlí lidé Zatím jsem se v poloanonymitě Internetu a těchto stránek setkal jen se dvěma těmito lidmi. Takové lidi nikdy nepochopím a i kdybych se pídil po jejich motivaci, buď asi na nic nepřijdu, nebo mě to bude zřejmě vést do dětství, kdy museli utrpět trauma nebo do prenatálního věku, kdy maminka musela ošklivě spadnout ze schodů. No, nevím, jestli takové lidi litovat nebo ignorovat nebo se jim snažit otevřít oči. Zatím jsem asi schopen pouze toho prvního.
1. Filipezz
Všechno to začalo nevinným překlepem. Chtěl jsem na stránkách tohoto člověka vyjádřit pluskem svoje sympatie, ale ujela mi ruka a omylem jsem zmáčknul mínusko. Stane se, ale již nemohu napravit, do guestbooku jsem dostal hlášku "Hnusnej čurák" a ignore. Co dokáže jedno malé mínus a ještě k tomu nechtěné. Sice nechápu tuto agresivitu, ale budiž, přeju hodně štěstí.

2. Street
Člověk, který se mi snaží říkat, co mám dělat. Asi to se mnou myslí dobře. :-) Ale proč? To mi naprosto uniká. Naprosto cizí člověk vám napíše do guestbooku tohle: ":?-)jako otec a syn, ja nevim že ti staří chlapi nehledají vrstevníky, ale adolescenty a něco si stáááále dokazujiiiii:-) a pak jim stejně utečouuuuuuuu:-)"
Na to jsem napsal, že o lidech, co mají v profilu jen fotku svého mezinoží si myslím svoje. Myslel jsem, že tím to skončilo, ale... Asi za rok a půl !!! mi tento pán napsal a já jsem se rozhodl zveřejnit celou naší konverzaci, ať si každý udělá obrázek, možná se i pobaví. Normálně bych asi nereagoval, ale zrovna jsem byl v práci a neměl jsem co dělat.

street
Jo a taky jsem: (škoda, že sem nikdo nedočte)
pečlivý, důkladný, pozorný, veselý, odvážný, statečný, spolehlivý, poctivý, inteligentní, zajímavý, živý, milý, trpělivý, rozumný, upřímný, citlivý, hovorný, taktní, ohleduplný, dokonalý, přemýšlivý, správný, úhledný, věrný, bezproblébový, energický, velkorysý, milující, nápomocný, nestranný a naprosto všetranný. Přesně jako můj miláček

tohle nabiziš děckam?? ty budeš za 4 roky uuplně v prrrr. hledej vrstevniky a ne e děcka. si starej chlap:-)

Loren1
Už zase? Rej si do někoho jinýho, ty čuráku - nic jinýho na Tvojí fotce nevidím. Mám 4 roky kluka a jsme šťastní. A že se mi líbí mladší kluci, to je moje věc a taky Tvoje fakt dost blbá starost. Já jsem si to ostatně nevybral. A každej je tak starej, jak se cítí. mně je 36 a nikdo by mi nehádal ani 30. A nechápu, proč Ti to tak vadí, nebo co jsem Ti udělal (nebo někdo) tak zlýho, že si tady potřebuješ zvyšovat sebevědomí. Promiň za upřímnost, ale pro mě jsi chudák a naprosto odpornej člověk.

street
..proboha co se vztekaš?? proč mi proboha pišeš co maš a co ne? ...a ty starej a staře vypadaš

street
..proboha co se vztekaš?? proč mi proboha pišeš co maš a co ne? ...a ty starej a staře vypadaš

street
..proboha co se vztekaš?? proč mi proboha pišeš co maš a co ne? ...a ty starej a staře vypadaš

(pozn. to není chyba, opravdu posláno 3 krát)

street
proč mi pieš kdo by ti kolik hadal, žij si v představě, že ti nehadaji 30??????? svata prostoto , proč soooo hanaaci takoviiii tupy hovada,

věřim že by sis přall aby mě někdo ubližil????, ...sebevědomi? odpornej člověk??

hele smiř se s tim že si starej astaře vypadaš...a za chvili budeš ve skupině pedofiluu.. maš přitele a čumi na čuraky, s 5ti fotkam? bože ty si ultra kokot

Loren1
Já zase nechápu, proč mi vůbec píšeš Ty? Jakou máš motivaci mi tu psát, co mám dělat a koho si mám hledat? Já nikoho nehledám a Tebe teprv ne. Podle Tebe vypadám staře, no a co, proč mi to tu píšeš? Já nejlíp vím, jak vypadám a co mi lidi kolem říkají do očí, ne anonymně. A jak to tak vypadá, já možná budu za 4 roky v prdeli. Ale Ty už jsi v prdeli teď. Nemáš nikoho blízkýho a já se ani nedivím. Kdo by chtěl takovýko píčusa, co si dá vocas na profil.

street
.to neni ryti ale 100% realita tebe starouši

street
jdi už do úprdele a nepiš, ja nevim že vy hanaci mate naky nutkani psat tady naky hovna? si starej a staře vypadaš, budouciiii peeeedo

Loren1
Tak za prvé nejsem Hanák, za druhé realita je vždy subjektivní, a za třetí pedofil je člověk, kterého vzrušují nevyvinuté děti, bez druhotných pohlavních znaků. A nauč se česky, pokud chceš psát srozumitelně - Co má znamenat: "s 5-ti fotkam"??

street
...nikdo by nechtěěěl

ale to ti fuck nemohu splnit rozhodně ti nebudu psat co mam a co ne a s kym mrdam atd.....to mužou psat akorat takovii neštastnici jako TY....to mi pišeš abych jako !buzně! zaviděl??? TY si starej blazen....

...se subjektem běž viš kam???

Street
typickeeee hanaaak, -jak dojde tok myšlenek tak začne vxučovat z pravopisu, vam tady pišu některym jak pišu, nakej pravopis se staryma buzikama fuck neřešiiim. už jdi fuck do prdelky kamile

a propo ty fotky olomouce jsou neskutečnš hnusny... ty jetě nvic maš k zebliti vkus

Loren1
Já pořád nevím, proč se se mnou chceš bavit? Nudíš se asi, ale promiň, já mám nějakou práci a Tebou se nemá už více cenu zaobírat, chudáčku. Hodně štěstí v životě Ti přeju a víc se soustřeď na sebe a své okolí. Jinak se budeš stále nudit, když Tě zajímá nějakej 36 letej chlap, kterému máš náladu psát takový sračky, že je starej. Trhni si nohou. Já Ti řerknu, jak jsem starej. 36 roků mám a vím to. Nemusí mi to nikdo říkat. A starej budu, až mi bude 90, mladej mi bude utírat prdel a Ty budeš prdět do hlíny.

Street
...směju se a kyvu hlavou nad ubohosti, stře vypadajiciho neštastneho buzika

Loren1
Tak proč na ně čumíš debile na ty fotky, když jsou tak hnusné? Nejsem Hanák, nepocházím z Olomouce a ani nejsem Kamil, možná sis mě s někým spletl, kdo Ti dal v minulosti kopačky, nebo Ti přebral kluka... Ale to je omyl, pane.

Street
??kopačky??? proboha ty si stara piča , ktera chce ,mluvit jak nedopsšlii adolescenti..

hele neodepisuj a dělj si praci...

hele jen jedno ti řeknu, buzni vztah neni a neexistuje , je to jen vždy kratkodobý vykřik do tmy,... kopačky mi nikdo neda, bo nikoho už nehledaam, ale mrdakuuu mam dosti. a představ si, že někde po 20tce

si nakej nervni že, pišeš jak piča a to maš tolik praace, jdi už fuck do prdele. starouši co¨vypada na 18???

to je pěkny kompliment vid???

Loren1
Já jsem natolik šťastnej, že nemusím psát cizím lidem, co mají dělat a pokoušet se je urážet, jako Ty. Ale mně to nevadí, já se Tvou ubohostí jenom bavím.

Loren1
A ještě k tomu pravopisu, já se nepozastavuju nad pravopisem, ale nad tím, že jsem neporozuměl Tvému textu bohužel. píšeš nesrozumitelně. Nešlo to pochopit...

Loren1
Jak Ty můžeš vědět co existuje a co ne, jsi snad bůh nebo prezidentův brácha? Můýžeš mi pravdivě odpovědět na jedinou otázku? Proč jsi mi napsal? Jsi také jedním z těch, co si myslí, že má patent na rozum a bude lidem kolem říkat, co je pro ně dobré a co špatné? Kolika lidem takhle píšeš a snažíš se je ponižovat a urážet? můžeš mi prosím říct, jestli to dovedeš, proč mi píšeš?
--------------------------------------------

Žádná odpověď... Tak nevím, dozvěděl jsem se že jsem starej a staře vypadám, jsem tupý hovado, ultra kokot, budoucí péééďa, mám hnusný fotky a vkus k zeblití, ubohý a neŠťastný buzík a nakonec ubohá staré piča. Ale motivaci tohoto člověka si můžu jen domýšlet a tady se můžeme vrátit do úvodníku celého článku.

Na závěr mohu ještě za sebe konstatovat, že pan s nickem Street se ode mě také dověděl plno nehezkých věcí, např. že je čurák, chudák, naprosto odpornej člověk, píčus, chudáček a debil. Jenže moje důvody jsou jasné. Já na něj jen reagoval, kdežto on se mě snažil vyprovokovat. Do teď nevím, proč. Možná by někdo věděl, důvodů může být mnoho, ale asi nemá cenu se jimi zabývat. Škoda jen, že mezi námi není více chytrých lidí, kteří budou naší společnosti více prospěšní, než jen takoví aroganti a mrdači. :-)