waranek (50/176/68)

– Praha-východ » Praha
Pro lásku jedinou Necháš mě zahynout,...

Něco se ztratilo…
Ty to nejsi, já to nejsem, něco co mezi námi bylo, něco co nás pojilo..............
Kde to je kam se to schovalo?...proč tu už není, tolik se líbilo, kouzlilo, hladilo, hladilo po duši.....
Kam se to ztratilo? Bylo to srdce, byla to láska? A nebo nebylo, ptám se,… nikdo mi nepoví?? Kdepak je přítomnost, již je z ní minulost??? Kde je ta přítomnost co mění budoucnost??
Cesty se nekříží, slova se míjí, nechceš mi ublížit? Lásku Ti dávám, Ty nedáš mi ji, mám o ní snít??? Protože miluji musím se kát?
Nechceš mi ublížit, vždyť nejsi kat...... Rána co v srdci se zrodila, není tak zlá, je tu a sblížila, přesto krvácí, ............
Ránu jsi otevřel, pro lásku odzbrojil, teď na ní zanevřel. Kde je ten co by ji zhojil,... Bojím se, né sebe, bojím se lásko bojím se Tebe,....pohladíš?, okouzlíš?, políbíš? ...........ptám se Tě?
Miluji Tebe.... jsi mi vším, toliko chybíš mi a hvězdy se ztrácejí co zdobily nebe...... Bolí to, moc to bolí, čas rány zahojí, nesmaže Tebe.
Nepláču ...jen srdce naříká, na lásku vzpomíná, tiše si zazvlyká, klíček jsi neztratil??
Brána se zamyká..........Vzpomeň si, pospěš si zámek již rezaví, rez krví barvená špatně se odmyká,..........

S hořkou chutí v hrdle polykám slzy co slané jsou. Jsem tu vždy pro Tebe, již nikdy se neztratím, dávám Ti lásku svou, k Tobě se navracím.

Již cítím náruč Tvou...v myšlenkám s Tebou jsem, lehám si do trávy,...na lásku vzpomínám,........kdepak jsi? Bojím se, nechci žít bez Tebe, jsi můj život, nechci zahynout...